*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 14
gabi_fer spune:
http://uk.up.photos.yahoo.com/ed/alex_ferf/album_handler
poze vacanta botosani
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3
Qamar spune:
sara buna!
intru tot pe fuga, inainte de schlafen, cu ultimele poze de Bia. Puteti vedea asa:
Veriphicarea cumparaturilor
Explicatii privind o..valiza
Controlul tehnico-calitativ sau CTC-ul?
Haos dupa joaca si bagaje
Poza de pasaport
Blazata cu phetele
si
Pregatirea de masa/somn
asta pentru ca m-a imbiat Dr cu un minipaharel de whiskey
si acum nu mai am somn..iar ei dorm ca bursucii in vizuina...
Ciuph,am primit mesajul pe messenger, e bine Bia, nu am raspuns pentru ca te-am vazut Idle...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Qamar spune:
si daca nici voi nu aveti somn, puteti citi la Nasterea unei stele, o adevarata lectie de viata...Am plans cu lacrimi de crocodil si in final am rasuflat usurata ca bebe e bine..Mai multe nu zic, va las sa va mirati, sa va infiorati, sa va bucurati pentru o mamica luptatoare si sa va socati (asa cum am facut-o si eu) de atitudinea unor asa zisi "oameni"..:
Povestea lui Alex, aici
noapte buna!!!!!(maine raman singura acasa cu bebe ca imi pleaca Dr la RmValcea...phacem party noi doua, cu lapte praph si pure de legume, iha iha
)
Ce mai citim noi
adar spune:
Fetili dragili,
e tare tarziu si mi-e tare somn ... am intat doar sa spun
"LA MULTI ANISORI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE " sarbatoritelor de astazi:
Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
Eu am terminat si a doua tura de zacusca si sunt franta de oboseala ... Maia e maraita rau de tot, parca nu-i mai pot intra in voie cu nimic ... o fi si ea micuta stresata ca ies dintucii aia ... cred totusi ca suntem cu totii obositi, asa ca fug la culcare si maine, dupa ce fac o baie luuuuuuuungaaaaaa si relaxanta (timp in care tati devine mama de schimb
), dupa ce ma epilez si dupa ce venim de la plimbarica DACA e vreme buna, voi intra sa citesc tot ce ati scris si sa mai palavragim.
ah, sa nu uit, zicea cineva de poze, de slabit, de bagat ... DAAAA, MA BAG SI IO !!!!!!!!![]()
DA, si inca ceva : FETELOR, VA ROG DIN INIMA, PUTEM FACE CEVA CU FETELE ASTEA CARE NU MAI DAU PE LA NOI, CA UITE, IN FIECARE ZI, IMI PROPUN SA NU MAI UREZ NIMIC BEBEILOR, DAR, DACA FAC ASTA, MA SIMT VINOVATA VAZANDU-I PE LISTA ... CA N-AU SARACUTII NICI O VINA ... DAR IMI AMINTESC MEREU DE MAMAICILE LOR NESERIOASE, CARE N-AM MAI TRECUT PE LA NOI DE CAND AU NASCUT !!!!!!!

Pupici maximi,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
Qamar spune:
hihi, io-te cine mai bantuie pe la ora asta, mamicuta harnicuta
trebuie neaparat sa gust din zacusca aia, altphel, zau, nu stiu ce-o sa se intample![]()
pupam Maia sa se linisteasca si mamicii- relaxare maxima maine, ca Venus in spuma marii!![]()
P.S. mey, cum nu auzi copilul care plange in aceeasi camera, la 2 m de tine si o aud eu din suphragerie????si cand ma duc, el hopa sesizeaza si incepe sa vorbeasca tare:gata, gata, Bianca!- sa se trezeasca de tot puiul, care dealtphel, plangea in somn ca adormise cu capul pe suzy....Hmmm, trebuie un control la ORL?
Ce mai citim noi
gabi_fer spune:
Noe eu abia acum am terminat de citit poveste lui Alex. Ingrozitor ce se poate intampla. II multumesc lui Dumnezeu ca Alexul meu a fost sanatos. Nu cred ca as fi avut atata curaj. Ea este o mama EXEMPLAR.
Noapte buna!
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3
gabi_fer spune:
am pus si noi poze de la botez
19.04.2006
Qamar spune:
quote:
Originally posted by gabi_fer
am pus si noi poze de la botez
19.04.2006
vazut poze.
placut.
noapte buna, acuma chiar ma culc

Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
NOE, mai, am plins si io, incredibila povestea! Chiar ca echipa buna, e fantastic… stii ce, am sa scriu acolo sa nu se sfiasca nimeni sa scrie numele doctorilor alora idioti, ca sa stie lumea cu cine are de-a face sis a se fereasca de ei. Ufff, cata nedreptate exista pe lume.
Vazut poze Bia, e traznet gagica mica!
Ah, da, POLI, m-a luat o greata cind am citit ce ai scris despre nemernicul ala… si acuma citesc ce scrie ROXI ca e student la medicina in Romania!! Brrr. Stii, linga noi este un parc unde se joaca copii, este si un cos de baschet. Si tot timpul sunt acolo copii care arunca la cos. Fetite, baieti, de toate varstele. Si intr-o zi, vedem un tip mai in varsta care ii tot incuraja – ma gandeam ca e un tata, sau un unchi, ceva. A doua zi, tipul iar acolo, si erau alti copii. Sa fie vreun fan de baschet? A treia zi iar. Si mie si lui husband ne-a trecut prin cap acelasi gand “sa nu fie vreun pedofil!!”. Si cum stateam noi si ne uitam, tipul a plecat. Si dupa aia nu l-am mai vazut…. Plin de nebuni, nu stii cum sa faci sa feresti copilul mai bine.
In alta ordine de idei, POLI, cum a fost la soacra la masa?
si filmu’?
DANANITA, Alec a zis “Dana”? wow!!!! Oana e inca la silabe foaaarte primitive….
MIHASER, felicitari pt dintzisor si analize bune! Noi venim in decembrie in Timi, tre sa-mi fac pasaport…vrem sa stam si de Craciun, dar aud ca la socrii mei mai vine si cumnatul meu cu prietena lui, si parintii ei. Imi vine sa nu stau la ei, Oana o sa fie total bulversata. Sau poate imi fac griji degeaba. Uof.
GABI_FER, cred ca ai albumul pe “private”, ca nu reusesc sa intru…. Cu cele de la botez cum este? Vad numai pozele de la mare de la al doilea link.
ADAR, cum sa facem, le scoatem de pe lista si le insiram numele la sfarsit? Io asa as zice. Dar dupa aia parca vad ca se arata si vor inapoi pe listutza, si pe bune ca ia ceva timp pina pui pe cineva, nu atata completarea datelor, cat renumerotarea listei! Ca-s deja peste 80…
Io ii cantam ieri lu’ Oana Chiquitita (stiti voi… Abba
) mi se pare ca o linisteste si ii place. Ei, si tati s-a pus sa ii cante “Smoke on the Water” cand o schimba, si isi punea problema de ce jucariile alea cu melodii sunt facute cu asa cantecele plicticoase (Noapte buna, somn usor, Brahms, etc)… ia sa bage si ceva Deep Purple sau AC/DC – el ar cumpara. Si uite, lui Oana ii place, vezi ce rade la Smoke on the Water?? Yeah, sure. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Neata!
Ieri am fost si noi la BabyExpo, am stat vreo 3 ore (eu as mai fii stat daca nu ma tragea sotu de maneca). Am cumparat scaun de masa, jucarii si cateva hainute. Mie imi place tare mult scaunelul e albastru cu galben (o sa pun si poze) si Darius sta in el ca un imparat.
Simona, multa sanatate! Sa va faceti bne cat mai repede!
Mariana, ce program incarcat ai!
burtica!
Noe, v-am vazut pozele: SUNT TARI!! E o scumpa Bia, cum sta ea acolo in geamantan!
Polixeni,
pentru ziua numelui! Am vazut si eu la TV stirea despre maniacul ala si am inteles ca e student la medicina in Romania.
Eu o sa pastrez traditia cu ghetutele in geam de Mos Nicolae.
Dananita felicitari pentru dintisori si "mama". Multa sanatate!
Se foieste piticu. Revin.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)