*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 21
adar spune:
MAIA E SANATOASA !!!!!
Am ajuns acasa ... dupa cozi, asteptari, stat la usi ... ca la noi la romani ... am aflat ca puiul meu e bine, nu are hidrocefalie, si totul e super ok dezvoltat. Are capul putin mai mare decat ceilalti copii de varsta ei (diametrul de 45 !!!), dar nici vorba de alte prostii. Se incadreaza in grafic, chiar daca e la limita. Este sanatoasa. I s-a recoltat si sange iar joi mergem dupa rezultate.
Inca o data, DUMNEZEU a demonstrat ca IUBESTE COPIII !!!
N-am sa uit niciodata reactia vostra, incurajarile si dragostea enorma de care ati dat dovada! Sunteti mame adevarate, care stiti ce inseamna durerea pentru puiul tau. Sa va fereasca Dumnezeu de asa doctori si diagnostice, si sa va pazeasca de tot ce e rau. Noi va iubim muuuult de tot si veti ramane pentru totdeauna familia noastra mare.
Sa va dea Dumnezeu fericire pentru ca o meritati. Si multa, multa sanatate tuturor!
Cu multa dragoste, printre lacrimi de bucurie, va pupa
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
cristinabarz spune:
Adar, imi apre foarte rau de cele intamplate la medic ieri, sper din suflet sa fie doar o suspiciune. Ma rog pentru Maia a ta.
Fetelor, eu sunt de parere ca doctorita nu a facut rau in cazul lui Adar, ea ca si medic e obligata sa isi informeze pacientul cand are o suspiciune. Ce ati zice voi daca medicul te trimite cu copilul la radiografie fara sa iti spuna de ce! Cum ar fi daca intr-adevar ar fi adevarat si nu ti s-ar spune de frica sa nu te supere! etc. Dupa cum am spus, eu sunt de parere ca a fost bine ca dotorita a depistat suspicunea si a luat masuri, tot ce e detectat la timp si verificat daca e sau nu ceva grav se poate trata mult mai usor decat daca nu se detecteaza deloc.
va rog nu aruncati cu oua dupa mine dar asta e parerea mea, eu m-as bucura ca si mama sa fiu informata daca ceva pare a nu fi in regula cu copilul meu pentru a putea lua masurile necesare cat de curand.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
cristinabarz spune:
Felicitari Adar, ma bucur mult ca Maia e sanatoasa, sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa in continuare, sanatoasa si vesela.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
Biuta spune:
Adarica..dragulica..ma crezi ca ma obseda asa de mult prob ca m-am uitat la al meu copil, la capuc..si mi se strangea inima cand ma gandeam???? Pupe mama fetita scumpa...ma bucur enorm ca e bine, stiam ca ai avut prob inainte..sa imi spui ce formula ii dai..ca Doamne..am luat pana acum(dupa Humana)Lactovit si Milumil 2..dupa Lactovit vomita, iar Milumil e asa de dulce..nu prea e sanatos deloc,da ce sa ma fac?
Ma gandesc ca formulele prea concentrate..si prea multe vitamine pe metru patrat fac copilul sa arate mai mare..
Bine ca e bine....si sa speram ca toti gomboteii sunt sanatosi..
Pispirica draga..se numeste CLOROCID..Nu clorid...scuzeeeeeeeeeeeeeeeeee..da..mersi mult pentru informatie :)
Stii tu..cate case..atatea idei.
Pup fetiliii si bombolicii..ca vreau sa mai vizitez magazinele :))
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
nshiro spune:
SARBATOARE SARBATOARE!

Adar ma bucur nespus pentru Maia si pentru tine. Nu cred ca meritai sa treci si prin asta... de fapt nici un parinte nu merita sa treaca prin asa ceva!
Cristinabarz tu ai dreptate, normal ca trebuim informati. Ceea ce nu stim noi este in ce termeni s-a adresat doctorita respectiva Adei, cum i-a explicat si pus problema. Insa un asemenea diagnostic nu ar trebui sa fie dat cu asa o usurinta doar pt ca are capul mai mare cu doi cm acolo... in cazul asta toti copii de japonezi ar fi suspecti de hidroencefalita la ce capalete au...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Biuta spune:
Pispi(AnaMaria)..fix asa face si al meu..tuseste sa fie bagat in seama..sa fii antena la faza cu urechea..sa nu cumva sa aiba ceva la ea..da..poate fi si de la dinti..ca mi-a explicat una de prin State ca sunt pe aceeasi linie....dintii cu urechile..de fapt..doar asa se si numeste ORL :)
pup iar urgent
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
adar spune:
Cristina, multumim, sa va dea Dumnezeu si voua sanatate !
Problema nu era ca mi-a spus, ci faptul ca eu LUNAR merg cu Maia la control, LUNAR, repet. In ultima luna, din pricina rosului din gat, am fost de 3-4 ori la control, si NIMENI nu a vazut nimic. Nu te poti trezi, ca medic pediatru al copilului, dupa ce copilul iti este prezentat lunar la cantarit, masurat, etc., sa pui un astfel de diagnostic crunt. In afara de asta, ceea ce m-a deranjat pe mine enorm de mult, a fost ca ea nu si-a facut meseria de pediatru. Ma refer aici la faptul ca nu i-a masurat niciodata cautul, sa vada care e evolutia. La insistentele mele, a facut chestia asta ieri ... asistenta. Si mie nu mi se pare normal. ori esti pediatru si te ocupi de evolutia bebeilor pe care ii ai in grija, ori ...
Sa nu mai spun ca nu a venit niciodata acasa nimeni, sa vada ceva la Maia. Habar nu am ce numar de telefon are, daca cumva s-ar intampla ceva noaptea sau in week-end. In schimb, i-a pune diagnosticul sec si searbad, fara urma de sentiment ... HIDROCEFALIE!!! Asta ma doare. De-aia eram disperata. Si la intrebarea sotului, "ce este hidrocefalia?", i-a spus ca e ceva la cap. Am continuat eu, intreband-o daca este vorba despre circulatia lichidului cefalorahidian in creier ....(a facut o fatza ....)
Asata e problema. Nu faptul ca mi-a spus. Pentru asta tot respectul. Asa si trebuie procedat. Dar spui asa ceva, dupa ce tu, ca pediatru, ti-ai facut treaba. Dara daca ea la 6 luni habar nu e cine e fetita ... aaaa, m-a intrebat la un moment dat: "ati mai fost la noi?"

Asta, e bine e ca e puiuta sanatoasa, asta e tot ce conteaza. Dar prin ce am trecut eu ieri si toata noaptea trecuta, numai eu stiu. Copilul asat e tot ce am pe lume mai de pret. Stii cum e sa te intrebi ce vei face daca il vei pierde ??? Sper sa nu treceti nicodata prin asa ceva ... va doresc din tot sufletul meu ...
Pup Anushka mumoasa si pe maicuta ei.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
adar spune:
nshiro - asa e, e mare sarbatoare .... nici nu ai idee ce usurare a fost cand am aflat. Stateam lipita de dr care facea ecografia, mai aveam putin si o luam in brate. Am ascultat fiecare cuvintel cu mare atentie, si am fost tare fericita sa aflu ca e totul ok. Cat despre cap, chiar m-ai facut sa rad cu copiii de japonezi
, desi crede-ma, nu prea mai am putere ... Eu nu am probleme cu dimensiunea capului, ea e dezvoltata in general bine, toata lumea se mira cand aude ce varsta are. Pe la 4 luni, tin minte ca o mamica cu care ne plimbam, era nedumerita de ce Maia nu sta in fund inca si cand i-am zis ce varsta are a ramas masca. Insa nu e grasa, are 7 kg si un pic, nu stiu exact cat. Imbracata, astazi a avut 7.5 kg. Vedem in 30 ct are.
Una peste alta, totul e bine cand se termina cu bine. Numai ca ramane sufletul asta ranit, si ochii care nu s-au mai uscat de ieri dimineata ...
pentru tine si Maria San
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
ile77 spune:
Adar, felicitari!
Nici nu se putea altfel,decit sa iasa bine totul.
Momente ca astea(desi am prefera sa nu le experimentam) ne fac sa pretuim si mai mult fiecare clipa impreuna cu cei dragi.
Multe imratisari si multi pupici Maiei.
Nshiro, cum asa?? Soacra ta de cind avea Maria 1 luna si pina acum nu si-a mai vazut nepoata???
Båiiiiiiii.....
Påi noi ne infiintam in fiecare duminica la socrii ,ca soacra nu rezista mai mult de o sapt fara sa o vada pe Viv.
Ai dreptate ca soacra-ta n-ar avea nici un cuv de spus .
Baga niste poze cu tine vopsita si tunsa.
Eu tot la 6 kg de dat jos am råmas.
Pupåm Maria japonica.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Catrinel_17 spune:
Doamne, ADAR, prin ce ai trecut... Infiorator. Cred ca totusi doctorita aia a aruncat muuult prea usor cu vorbe. E un diagnostic extrem de serios si cred ca trebuia sa analizeze mai serios chestia pana sa sopuna parintilor.
Ce usurare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te pup ADAR si pe Maiuta la fel
NSHIRO, poze cu frizuraaaa
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)