Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 29
gama spune:
Cristalina,paracetamol ai sigur voie, nurofen nu, aspirina nu!
in rest ceaiuri si descantece!
Doamne, tu legani copilu de 2 ani si in situatia data????Si n-ai sucombat pana acum???Am practicat si eu metoda cu perna pe brate peste care puneam si copilu.Si uite asa la 7 luni ajunsasem deja la 52 kg!Si cand ziceam c-a adormit si incercam sa-l las, urla si-o luam de la capat, cred ca ati cunoscut si aceasta sit.
cristalina spune:
Cunoastem!...:)
Numa' ca io nu am ajuns la asa putine kg...Dar as fi vrut...:)
Ce e mai rau e ca daca nu-i miroase a mama urla de cade tencuiala de pe pereti, asa ca eu sunt aia care tre' sa o culc. Cand era mica o mai pacalea taica-su...acum nu mai e chip!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal - ok, da` sa nu vomite`n jet in duet 
de asta mi-e tare frica 
Mey, restu` de mamici si burtici, pe unde chiuliti ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Marina spune:
noroc ca nu i-am prezis gemeni monicai inainte de a-mi cere pronosticul, ca atunci chiar era ciudata ![]()
PS: dau cu quote ca sa stiti de unde sa ma luati ca si mesaje
quote:
Originally posted by carmenp
bey, m`ac sa-mi torn o mastica ca nu pricepez dom`le cum lucreaza paranormalu` astaquote:
Originally posted by roberta04
Marina, nu-i lucru curat, ti-a aparut mesajul inantea celui scris de mine, desi initial nu era acolo!
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
gama spune:
cristalina, vad ca tu esti pe aici des, ia zi-mi un sfat, cum mama naibii scapam de suzeta?a facut o pasiune de vreo 2 luni!doar in casa, dar o ia, o pune la loc, si iar si iar....daca incerci sa-l culci fara e dezastru!stiu metoda cu taiatu dar tare mi-e ca ma apuc sa cumpar suzete noi!!!!Dezastruos este cand e racit, se ineaca din cauza ei dar n-o lasa in ruptu`capului.Si alta intrebare:ati scapat de pampers in parc si in somn???
szivarvany spune:
Gama, noi am scapat de minunata suzi anu` trecut dupa o odihnitoare vacanta la mare, am uitat sa i-o mai dau acasa
Dar am redus utilizarea pt somn si`atat, nu pt joc. Si eu in locul tau m-as risca sa-i tai o bucatica mica-mica ...
Pampers ? Hahaha, pana la anu` folosim cu succes, nu ne deranjeaza ... tantiKati, dadaca noastra, iese si sta cu ea fara, io nu ma risc
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Io i-am scos-o pur si simplu...Incepuse sa muceasca, se ineca de la ele....le-am ascuns!
Maria dormea pana la inceputul lunii asteia numai cu suzeta! Daca o pierdea prin patutz incepea sa urle!
Credeam ca o sa avem circoteca, dar dupa vreo 2 nopti de frichineli s-a calmat.
Pur si simplu n-am bagat-o in seama cand cerea. Dar nu stiu ce s-ar fi intamplat daca le-as fi ascuns in alt moment, acum se ineca cu ele si cred ca o deranja si pe ea...
Aaa..si Maria numai noaptea le cerea. Ziua numai daca le prindea ratacite de mine le lua la molfaiala (si nu mai puteam sa i le scot, era ca bebele ala din Simpson).
Si m-am tinut tare, de cand le-am luat nu le-am mai schimbat...Aratau oribil!!
cristalina spune:
Nu mai dau editarea editarii...
Nu la toti merge cu taiatul! Stiu eu o fetita de 3-4 anisori...se facuse suzeta franjuri, se ruga maica-sa sa o lase si ea o tzoncanea inclusiv pe afara!...:)
Cu pampersul...nu 's in masura sa dau sfaturi...Maria sta cu el non-stop.
gama spune:
INA,frumos copilu,seaman cu tine f mult.Dupa ce-am inchis albumul mi-am dat seama ca-l chiama Radu si nu e fetitza
In toate pozele arata ca o fetita dragalasa.Sa fie sanatos.EU ma pun in pielea vostra cu chinul de-a adormi copilu, mai fetelor, dar n-aveti motive suficiente sa recurgeti la metoda de dezvatare???Stiu ca e neplacut dar va chinuiti prea mult.Eu am inceput mai devreme e adevarat, dar si acum se poate, tr.sa aveti nervii tari.Nici mie nu-mi place sa-l las sa planga...
gama spune:
Daria,pana acum vreo 2,3 luni si noi o foloseam pana adormea apoi i-o luam, dar acum a trecut in extrema cealalta, vrea s-o aiba la indemana si vorbeste suierator printre dinti!!!Tot am zis ca ma apuc sa-l dezvat dar ba a avut alergii vara asta, ba a fost racit, si-am zis ca nu-l mai chinui si eu, am incercat intr-o dupa-amiaza ca drapt pedeapsa:"daca nu iei siropu iti iau pe suzi si dormi fara..."A plans 1/2 ore, stand in patut in fund, se facuse deja ora 3 si nu mi-am permis sa-l mai tin,asa ca am cedat!Nici noi nu le-am schimbat, sunt cele de varsta a 2-a pe care le-am cumparat pe la 4 luni,cred.Daca ma apuc sa le tai tr sa o fac cu toate 4
caci stie ca sunt 4 si are preferinte:"une e suzi aia buna, mama, aia aba!"
Ce-i drept ca ne-a si ajutat , recunostinta vesnica!!!A fost singurul remediu cand era mic!