Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 28
cristalina spune:
Cat de important e busuiocul in reteta asta!?
Fara suna bine, dar mi-e sa nu ma apuce greturile de la busuiocu' ala...hehehe
Fac si io chestie d'asta cand ajung acasa...Trebe lamaie cu tot cu coaja!?
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
gama spune:
Cristalina,scuze, se vede ca sunt noua pe aici, sunt 2 gravidute???
Dar paracetamol ai voie!
De pe strada mea se vede un bb frumos,sanatos, dormicios, zambicios,mancacios!Apropo, mie mi-a zis dr. la 16 sapt ca e baiat!!!Si nu s-a inselat, am deprimat eu vreo 2 luni caci vroiam fata, dar e buuuun si un baiat la casa omului!Si se zice ca va avea cu mama o relatie speciala!!Eu inca mai sper!!
roberta04 spune:
Busuiocul are proprietati terapeutice asemanatoare cu antibioticele- este antiinflamator, antimicrobian din cate stiu eu. Dar daca nu-l poti bea, incearca reteta fara. Si lamaia se pune cu tot cu coaja.
edit...Magda, sunt mai multe burtici pe aici...
Marina spune:
globul meu zice gemeni
quote:
Originally posted by cristalina
Doamna vecina lu' Mama Omida...
Mi-a zis doamna papadie (care are si ea un glob de cristal sub pat) ca la mine e fetitz...De la voi de pe strada ce se vede?!
ina32 spune:
Pako-felicitari pt baietel, sa fie sanatos!!
Magda, si Radu face cam la fel, daca ajung prima acasa nici nu se oboseste sa vina pana la usa. Daca venim amandoi, vine in fuga la usa, ma ocoleste cu gratie si sare in brate la taica-su
Io nu mai stiu cum sa fac cu adormitul. In fiecare seara ne asezam in pat si din cinci in cinci minute incepe "mami, mi-e sete, te rog apa". Ii dau, bea doua guri si peste alte cinci minute iar incepe, "te rog apa" (foarte politicos de altfel
). Si-o tinem asa pana termina toata cana si trece o ora
. Intre reprizele de baut apa, avem in program frichineli, degete in ochi, invelit-dezvelit si tot asa.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
cristalina spune:
Aaaa...noi am facut progrese mari cu adormitul seara...in 5-15 minute a adormit...
Am invatat-o sa o adorm pe perna leganata (nu pe picioare, ci o legan cu mainile...zici ca sunt la concurs de cernut malai...:))
Incepe singura sa cante "nani, nani, pu'u mamii!", se aseaza pe perna si adormim fericite...:)
Noi ziua avem show! Crize si zbateri...zici ca o duc la taiere.
cristalina spune:
Magda, nurofenul parca are ibuprofen...ala parca nu e bun....
szivarvany spune:
Hahaha, gemeni ? Si io tot cobesc la un coleg de`al meu
Sper sa nu se intoarca ... eu una nu as fi in stare nici intr`o suta de ani sa ma descurc cu Giulia si gemeni 
Sar`na de informatiunile cu busuiocul, nici nu am stiut 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Daria, nu se stie niciodata...
Oricum te-ai descurca...nu de alta, dar n-ai avea incotro...![]()