Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Iar ne-a stricat ploaia planurile, azi aveam programata o pleare la socri, e un aer curat acolo, parca-i la munte, ne-am facut bagajul aseara si... azi l-am desfacut!
Pupam gizmo cel curajos, ce vointa are el sa urce pe saltele! Mie mi-a placut mult filmuletul cu piticul intre pitici
Felicia, sa traiasca cuculetzul, vorba Ioanei, as face si eu rapid bb2 daca as sti sigur ca-i fetita!
Alice, buna treaba cu gradinita, eu am de gand sa ma inarmez cu un buchet de flori si sa fac deja o vizita la un camin care nu-i prea departe de noi si despre care am auzit lucruri bune, sa-l inscriu pe Matei pentru anul viitor. Ioana, poate vor fi colegi copiii nostri, ca-i mai aproape de voi!
Sa va mai spun o perla a la Matei:
El pe oala, eu strangeam cuburile de pe jos.
- Mami, hai gioaca cubi George!
- Mami are treaba, face curat!
El, suparat:
-Mama rea, nu gioaca baby!
Eu ma fac suparata si nu mai vorbesc cu el. Il intreb intr-un final:
-Mama ta e rea?
- Nuuuu, mami nu rea, mami blonda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ziceti farmece ca vaz ca harul se ia de la vecine

quote:
Originally posted by roberta04

Marina, nu-i lucru curat , ti-a aparut mesajul inantea celui scris de mine, desi initial nu era acolo!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Marina, nu-i lucru curat , ti-a aparut mesajul inantea celui scris de mine, desi initial nu era acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

BUna la toata lumea, mama ce mai vorbiti, a tr.sa citesc 2 pagini!!
Asa ca "ma bag "si eu in seama caci altfel nu ma mai integrez niciodata, voi va cunoasteti de ani de zile, ce frumos.
Deci, Matei cand se trezeste dim si tr. sa plec,zice:"du-te mama la selvici, pleacaaaaa, mamaaaa, pleacaaa!"Asa ca eu sunt la cealalta extrema, sufeream ca nu ma iubeste copilu!Seara cand vin acasa(ora17,30)cand intru in casa si ma vede:"nu mami, nu veni, du-te!"asa ma simteam, acum am inceput sa-l inteleg, cu tanti bona se joaca si-i pune mingea la picior, asa ca individu o prefera, plus ca merg in fiec.dim in Herastrau cu "bighigia"(bicicleta).Si nu faceam decat sa dispar in baie ptr.cateva minute.Alta si mai si, a avut o perioada,atunci cand bateam la usa semn c-am venit, il intreba cine o fi,iar el ce spunea:"tatiiiii", non stop tatiiiiii.Sa nu mori?Tati vine seara tarziu, fara prea mult chef de joaca si obosit, eu ma tavalesc cu el ore intregi si-i fac poftele si el il prefera pe tati!De cateva luni ne-am hotarat sa-l "incercam"pe nr.2, abia astept, dar si cand ma gandesc ce ma asteapta....Asa ca FELICITARI fetelor cu nr.2,multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's racita cobza, am venit la servici sa bolesc, acasa n-am nici o sansa sa stau ca ma alearga Maria prin toata casa.
Acum ca ploua si nu o scoatem afara asa dupa raceala, intoarce casa cu fundu'n sus!

Uite la Matei, "pleaca mami la servici"...Maria se auzea de la coltul blocului vecin cum urla in casa cand a vazut ca am plecat!!!
Azi dimineata s-a trezit la 6...Si-a bagat nasu' in ochii mei, ca in dormitor e bezna de la rulourile exterioare "bunaaa!"...:)
Dupa care m-a luat la pipait "capu'" "manutza" "nasu'" "okii" (la asta a fost mai dureros ca si-a infipt amandoua degetele in okii mei!) "uiechi"..."tzatzaaa!"
In concluzie le am pe toate unde ar trebui sa fie
Cand a vazut ca nu reactionez decat prin maraiala a inceput sa ciocane in perete! "cioc cioc!" "cine e?!"...:)
De unde are fratioare atata energie la 6 dimineata?!...:)))

L-am vazut pe Andrei evoluand pe saltele...misto filmulete!...:)))

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Cristalina, ia Nurofen -raceala si gripa- pe mine m-a ajutat teribil, asta daca e raceala!!!Sanataturi si da-i inainte la birou cu imprastierea virusurilor!!!!Acu`nu stiu cum e mai bine, sa urle dupa mine sau dimpotriva.Cat despre trezirea copilului, eu il culc in patul cu gratiiAsa ca dim cand se trezeste da tonul:"mamaaaaa"si tot el"daaaaa"si asa vreo 5 min ,daca-i raspunzi mai sta acolo ceva timp,dar se plictiseste tot din lipsa de perspectiva(mai, si noi avem rulouri ext din lemn!!care la cam lui sunt lasate)La cum dorm eu cred ca as sari ca arsa, si asa ma trezesc de cateva ori pe noapte, il mai invelesc, il mai privesc...asta din cauza obisnuintei de a nu dormi din primul an!

Mergi la inceput

:)...nu e voie ca face rau la bb2!
Asa ca dau cu ceai si lamaie...Daca vine cineva si-mi zice ca beau prea mult ceai de musetel cre' ca dau cu el de pamant!!!...hahaha
(sunt la a doua cutie de "plice" in a treia zi de raceala)

Mergi la inceput

Doamna vecina lu' Mama Omida...
Mi-a zis doamna papadie (care are si ea un glob de cristal sub pat) ca la mine e fetitz...De la voi de pe strada ce se vede?!

Mergi la inceput

Monica, poti sa incerci reteta asta pentru raceala (am mai pus pe picioare o prietena graviduta zilele astea):
o lamaie intreaga o tai marunt si o pui a fiarba in jumatate de litru de apa, o lasi sa clocoteasca vreo 10 minute, opresti focul, pui un plic de musetel, o bucatica de busuioc si zeama de la o jumatate de lamaie, indulcesti cu miere si bei cald. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bonjur :-)
Noi s`tem tot cu mucii, io am dormit cu mandra care m-a tras de par, s-a catarat pe mine, toate in somn, somnul ei :-) Dam cu Vibrocil si Fluimucil, alte semne nu`s. Eu am o durere infioratoare de shale, am mai avut asa un episod acu` cativa ani buni ... luna viitoare imi fac revizia tehnica

Gama - asa`i si mandra mea, n`are treaba cu mine, cu mine personal, mai mult plange dupa tata`so = veriga slaba
Cristal - sanatate muuulta !
La fel tuturor !

Sunt pe`aici, alta zi criminala la munca ...
Spor la trebi

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput