Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daca vreti sa ne vedeti ... live, iote acilea !
http://www.dropshots.com/alice2004
Sper sa mearga !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!
Mancarea e la cuptor, copilu pe drum si io pe la voi...

Felicia, . Multa sanatate micutului. Asa ca acum Andreea va avea un fratior cu care sa se joace.

Marina, ejti de coma. Cum inserezi mesajele mai devreme? Ai puteri magice????

Magda, vazut fecioru'! Sa-ti traiasca! E haios cu strungareatza...

Alice, pupam mogaldeatza din jucariile gonflabile! Superb!

Io o sa va parasesc pana sapt viitoare. Am 2 zile de curs. Maine e proba de foc cu intoarcerea bonei si am inima ca un purice... Noroc ca sta si tati pe acasa. Om vedea.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia ma bucur pentru tine...sa fie sanatos...Ce frumos..o sa ai un cuplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Carmencita, multumesc ca te-ai gandit la mine, pantofii arata bestial... da problema e ca nu am unde purta asa ceva... uite aseara am mers la un restaurant sa mancam sushi, pe malu apei, frumos, dar aici lumea se imbraca normal, nu cu toace sau macar mai elegant... asa ca io mi-am pus niste pantaloni 3/4 si cizme... deh, aveam chef de cizme ca altfel era cald...

Magda, bine ai venit! Ti-am vazut piciul cu strungareata, asta e farmecul lui, lasa-l in pace, e o scumpete de copil

Cristal, citii despre Lamborghini si restu de masini... ca sa vezi cum afla omu cu cine vorbeste online...

Roller, mult noroc sa mearga treaba cu bona...

Alice, ce misto ca va face gradi in spatele blocului... pana face gizmo 4 ani tot o termina... si l-am admirat cum sarea in saltele alea la mare... curajos baiat mai ai, Bia nu a vrut sa se aventureze in asa ceva..

Marina, pai v-ati mutat ieri, sau nu am inteles io bine? Ce fac puii tai, nu ne-ai mai zis/aratat nik de multa vreme..

Pako, felicitari pentru baietel, wow, io din mesajul Marinei intelesesem ca ai nascut deja , chiar ma gandeam cand a trecut timpul... Andreea cum e? Unde ati fost in vacanta?

Dana-speel, cum e soacra ta?

Nu am mai auzit de multe fete care obisnuiau sa intre pe aici din cand in cand... gongutza, blue angel, sper ca sunteti bine, mai dati un semn de viata!

Ma duc sa ma fac ca muncesc, da mai arunc un ochi p-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Blue Angel este bine..s-a intors din concediu..dar ocupata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupam maria de la iasi, pe matei si pe andrei si va salutam din mers. poate maine sa am timp mai mult
a, feli, sa fie intr-un ceas bun si bebeu sanatos!
marina, o existenta linistita la casuta cu gradina

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicia, felicitari, sa-ti traiasca baietu`!
vazut gizmou`, pupam la el
marina, da` c-o vraja si la mine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza!!
Felicitari Pako pentru baietel,mai dar vad ca la toate gravidutele bb2 este de sex opus cu bb1 ,sa ma risc si io poate fac un baiat??
Roberta si AndreeaP multumim de complimente,adevarul este ca aici pe forum ne-am adunat toate frumusetile patriei,asa ca in acelasi context pupam strungareatza lui Matei,si a mea are o mica strungareatza,cica al doilea rand de dinti o sa iasa drept,zic babele
Andries si io vreau gradinitza la servici eu am niste dialoguri cu mandra de dimineatza,tip bancuri seci,atunci cand nu plange,azi de exemplu ma intreaba"de ce te-ai imblacat asha?"eu "ca mi-e frig?"ea"da'unde pleci?"eu"la servici""nu pleca,nu pleca",eu "nu plec,stai linistita" ea hotarata"atunci schimba-te cu hainele de casa"Ieri in schimb s-a pus pe un plans,o intreba bunica Geta de ce plange si ea printre suspine"ca mi-e doool de mama" off,off,mai,mai
Cristal sa stapanesti sanatoasa parcul de masini din fatza blocului!
Marina sa fie intr-un ceas bun mutarea la casa si tine-o tot asa,cu harul mamei omida!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pupam toata gasca . Imi cer scuze ca nu mai sunt la curent cu absolut toate noutatile dar prea mult nu am pierdut ca 5 min de am nu ratez sa bag un oki. In ultima vreme am tot umblat de nebuna si nu am apucat sa petrec mult timp online. In plus in final dupa juma de an de munca ne-am mutat la casuta...undeva pe langa 2 cocosi...vecina cu tot felul de "mame", de unde si puterile mele paranormale de a insera mesaje. bbeii au inceput gradi inclusiv drul Mitzu care nici macar la revedere nu-mi mai zice. Sa vedem cat il tine entuziasmul dar cred ca deja a depasit faza de smiorcaiala care a tinut fro 15 min legate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

neata

multumesc tare mult pentru urari....toata lumea care o cunosc e foarte fericita ca vom avea un baietel, adica pereche.Noi ne doream sa fie tot fetita....cand am aflat acum 2 saptamani ca e baiat parca atunci ramasesem insarcinata...cele 3 luni nu au mai contat, eu gandindu-ma mereu ca va fi fetita.Dar dupa 2 zile m-am obijnuit cu idea si-i multumesc lui DD ca e sanatos....asta conteaza cel mai mult.

Alice, ce noroc cu gradinita...daca e si de stat, e super.Vazut filmeletele cu Gizmo
Anca, am fost la bunici in Pitesti si cateva zile la munte unde andreea a stat cu bunicii....a fost nesperat de bine ca nici macar nu a intrebat de noi, fiind prima oara cand sta fara noi
mi-a fost teama s-o lasam gandindu-ma ca o sa planga...dar de unde...a fost o cumintica si s-a inteles f. bine cu bunica

Mergi la inceput