Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 25
szivarvany spune:
Strungareata lui Matei, e perfecta, are si mandra mea una maaare ![]()
Cristal - aaaaaaa, Lamborghini, mey si nu zici tu nimik 
Fetele, nu se stie inca nimik de PAKO ??? 
DanaSpeel - cum e mama soacra ? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Vazut pozele lui gama - tare frumoase! Preferata mea e cea de la 11 luni! Stai linistita cu mesajul tau privitor la nastere - aici nu discutam numai despre pitici, o sa vezi ca ne mai descarcam si de alte alea!
Mai Cristal, ce au cu tine? Sunt invidioase pe lamborghini-ul ala care nici macar nu e al tau??!
Azi iar mi-a umplut masina de glet, ipsos, sape si alte cele, dar cu astea nu ma mai lupt eu - am chemat mesterul sa vina miine mai de dimineata si sa le care el, inainte sa plec eu la Constanta...
Ioana, mesterul meu a fost destul de serios pina acum, oricum nici el nu munceste mai tirziu de ora 14 (si vine la 8) si nu stiu sigur daca o sa se tina de termenuld e 2 saptamini pe care mi l-a dat...Oricum eu am timp pina pe 14 octombrie ca atunci imi vine mobila.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina32 spune:
Gabi-din experienta proprie si a multora din jurul meu...nu se va tine de cuvant...daca termina in termen sa stii ca vreau sa-l cunosc personal
A...si ma recunosc f bine in genu ala de dialoguri cu sotu, din care reiese as fi o eroina
Si-n dorintele ascunse de a-i ajusta freza![]()
Matei cu strungareata.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Marina spune:
va dati seama ca am felicitat-o pe Pako inainte sa anunte ca samburika e baietel...daca m-am mutat la mama Omida pe strada![]()
pako spune:
Buna frumoaseleor!
va multumesc pentru grija purtata....azi am apucat si eu sa deschid calculatorul
Am fost in vacanta....a fost greseala mea ca tr. sa va spun inainte de a pleca dar n-am mai apucat....iertareeee!!
Am facut eco 4D...e baietelsi este sanatos....numai ca la 23 de saptamani e deja cu capul in jos si are cordonul ombilical in jurul gatului.O sa mai fac un eco dupa 32 de saptamani ca sa masoare fluxul sangelui din cordon....sper sa fie bine ca nu vreau cezariana.Andreea l-a avut infasurat de 6 ori in jurul gatului dar norocul a fost ca era larg...atunci chiar nu stiam cum e cordonul la ea.
Andrea, Giulia pupici multi
pako spune:
Andreea, scuza-ma ca ti-am mancat un "e" de la nume......perioada asta chiar mananc mult si orice![]()
szivarvany spune:
Pako - hat ma bucur ca sunteti bine si ma bucur ca ai scris, sincer m-am preocupat 
Si FELICITARI pt bb2 baietel 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Bonjuricaaa !
Io azi fusei in deplasare ... acasa, asa ca de prima zi francofona, ca la birou nu am avut chef de mers !!! Asa ca din pacate nu am reusit sa simtzesc parfumul strazilor, si hehehe, la Bucuresti ploua azi !!
Felicia, ma bucur din suflet ca sinteti bine, ca ne faceam griji paici !!
Si felicitari multe pentru bebe2, sa fie sanatos si cuminte !!
Magda, uelcom pe la noi, am vazut si eu pozicile, Matei este un scump, sa iti traiasca !!
Sint sigura ca nu o sa te plictisesti aici, poti sa ne scrii despre orice !
Cristalina, eee, Lamborghini, ai ??? Meseriasa masina !![]()
Gabi, succese cu santierul, sa se termine cit de repede !
Daria, pupici si sanatate Giuliei, trec ei mucii rai !!
Mei Andries, ce gradinite, mama, la metrou ??? Ca ma bagasi la idei ??!! Japonezii traiesc pe alta planeta, nu ca noi !!![]()
Si ca am ajuns la cap.gradinite, in spatele blocului nostru era un parc, abia il "utilasera", dar fiind aproape de o scoala, dragalasii de cupchii l-au desfiintat rapid, si uite asa in locul lui o sa creasca una bucata gradinita !! Nu pot sa spun cit ma bucurez de mult, ca o sa imi duc copilu la gradi in cinci secundeleee !!! Sper sa termine constructia in timp util si nu cind Andrei o sa faca opshpe ani !!![]()
O zi minunata va doresc si muuulti pupici de la noi toti trei !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
cristalina spune:
Felicia, felicitari! Sa creasca mare, frumos si sanatos!
Ete ...vecina lu' mama omida stie!![]()
aaa...masina aia...o nimica toata...Mai avem o duzina parcate in fata blocului!![]()
Maria mea a facut iar crize de isterie cand am culcat-o...De data asta la 3.30 (dupa o ora de parlamentari) am luat-o de o aripa, mai mult pe sus, si am lasat-o sa-mi urle in brate juma' de ora (cat timp o leganam).
Sa-mi fie rusine (ca am facut efort!), dar ma nerveaza pur si simplu pen' ca si daca se culca la 5 dupa amiaza tot cu crize se culca!
Magda, lasa strungareata voinicului in pace...Mai au si altii ![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi