Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut Matei strungarici Tare dragalas si frumos si zambarici Super poza in topogan

Mey, da` pe unde chiuliti mey, toate ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Multumesc Daria,
mai, ignorati mesajul cu nasterea, nu stiu ce fuse in al meu cap, acum cand l-am citit si eu nu-mi dau seama ce cauta aici!sorry, sa va spun cate ceva de pici, face alergii la lapte, intepaturi de insecte si altele neelucidate, de la o luna, 2 din doctorii la care am fost mi-a sugerat sa nu insist acum cu testele ptr ca nu sunt concludente pana dupa 3 ani, asa ca incercam sa ne descurcam cum putem;am avut noroc de bona ptr ca se inteleg f bine(are 62 ani).
Si s-a dus mirosul de pe strazi caci ploua!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

salutam!

io sunt in conced......dat de "tante" a noastra.
Maria s-a comportat tare bine azi asa ca nu ma doare nimic. Acum scriu cu ea in brate, ca-i e drag de mine...:))))
l-am vazut pe Matei cu stungareata...:))

nu mai are rabdare...

Leeloo...spor la santiere si nervi de otel!
Marina, felicitari pentru mutatul in casa noua!
Sa o locuiti sanatosi si fericiti!
O zi excelenta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, dragelor!! Deci care-va-sa-zica este deja miercuri, acus se face duminica si a mai trecut o saptamana minunata din viata noastra... copilul meu Victoras coconas mi-a tras ieri o criza de isterie dis de dimineata cu eterna jelanie 'nu pleaca mama la birou, nu pleaca mama la birou' de-am ajuns la birou la 10 in loc de 9, ca mi-a luat o ora sa il consolez ca biroul este un rau necesar in viata lui. Doamne... unde-s intreprinderile alea cu gradinita de care tot aud pe la Discovery? Japonezii au cica si in statiile de metrou...

Cu ajutorul francofoniei observ eu ca e liniste prin oras, mirosuri deosebite nu am sesizat.

gama bine ai venit, eu te stiu de la subiectul cu bebei alergici, o sa-ti placa aici unde sunt o gramada de fete vorbarete, nu ca mine..

Andries

Mergi la inceput

Cristalina, am senzatia ca ati fost la mare la Mamaia pe la sf.lui august???Am recunoscut frumosul Lamborghini parcat La Rex!!!Frumoase poze, sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Buna Andries, si eu te-am recunoscut!!!Ce mai face Victoras?Noi avem o sapt calma, doar 4 bube,ura!Si-am scapat si de febra si de tuse,caci ne-am pus pe ketof vreo 5 zile.Sper ca sunteti sanatosi ceea ce va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Magda, am fost la sfarsitul lui iulie...Dar am lasat masina acolo terminarea sezonului

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Scuze, inseamna ca respectivul a stationat f mult acolo, noi am fost de pe 22 aug si era!am inteles ca era masina lui Mugur Mihaiescu,asa ca.......
Intrebare intrebatoare:e chiar asa mare strungareata lui Matei?????Poate-i mai creste un dinte acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, io n-am inteles, Lamborghini ierea a lu` cristal sau a lu` nenea alalalt? cristal, baga aci declaratia de avere s-o videm
edit, pupam matei strungaretu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Magda, sa traiasca Matei cel mare si frumos (chiar superba poza din tobogan) si lasa strungareata in pace ca-i sexy!
Si am ramas datoare cu un comentariu despre pozele vecinei mele Maria, pe care le-am vizionat toata familia si au fost indelung admirate!

Mergi la inceput