Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 24
szivarvany spune:
Vazut Matei strungarici
Tare dragalas si frumos si zambarici
Super poza in topogan 
Mey, da` pe unde chiuliti mey, toate ?
Daria &
Giulia (2004 08 16)
gama spune:
Multumesc Daria,
mai, ignorati mesajul cu nasterea, nu stiu ce fuse in al meu cap, acum cand l-am citit si eu nu-mi dau seama ce cauta aici!sorry, sa va spun cate ceva de pici, face alergii la lapte, intepaturi de insecte si altele neelucidate, de la o luna, 2 din doctorii la care am fost mi-a sugerat sa nu insist acum cu testele ptr ca nu sunt concludente pana dupa 3 ani, asa ca incercam sa ne descurcam cum putem;am avut noroc de bona ptr ca se inteleg f bine(are 62 ani).
Si s-a dus mirosul de pe strazi caci ploua!!!!!!!
cristalina spune:
salutam!
io sunt in conced...
...dat de "tante" a noastra.
Maria s-a comportat tare bine azi asa ca nu ma doare nimic. Acum scriu cu ea in brate, ca-i e drag de mine...:))))
l-am vazut pe Matei cu stungareata...:))
nu mai are rabdare...
Leeloo...spor la santiere si nervi de otel!
Marina, felicitari pentru mutatul in casa noua!
Sa o locuiti sanatosi si fericiti!
O zi excelenta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
Buna fetelor, dragelor!! Deci care-va-sa-zica este deja miercuri, acus se face duminica si a mai trecut o saptamana minunata din viata noastra... copilul meu Victoras coconas mi-a tras ieri o criza de isterie dis de dimineata cu eterna jelanie 'nu pleaca mama la birou, nu pleaca mama la birou' de-am ajuns la birou la 10 in loc de 9, ca mi-a luat o ora sa il consolez ca biroul este un rau necesar in viata lui.
Doamne... unde-s intreprinderile alea cu gradinita de care tot aud pe la Discovery? Japonezii au cica si in statiile de metrou...
Cu ajutorul francofoniei observ eu ca e liniste prin oras, mirosuri deosebite nu am sesizat.
gama bine ai venit, eu te stiu de la subiectul cu bebei alergici, o sa-ti placa aici unde sunt o gramada de fete vorbarete, nu ca mine..
Andries
gama spune:
Cristalina, am senzatia ca ati fost la mare la Mamaia pe la sf.lui august???Am recunoscut frumosul Lamborghini parcat La Rex!!!Frumoase poze, sa fiti sanatoase!
gama spune:
Buna Andries, si eu te-am recunoscut!!!Ce mai face Victoras?Noi avem o sapt calma, doar 4 bube,ura!Si-am scapat si de febra si de tuse,caci ne-am pus pe ketof vreo 5 zile.Sper ca sunteti sanatosi ceea ce va doresc!
cristalina spune:
Magda, am fost la sfarsitul lui iulie...Dar am lasat masina acolo terminarea sezonului ![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
gama spune:
Scuze, inseamna ca respectivul a stationat f mult acolo, noi am fost de pe 22 aug si era!am inteles ca era masina lui Mugur Mihaiescu,asa ca.......![]()
Intrebare intrebatoare:e chiar asa mare strungareata lui Matei?????Poate-i mai creste un dinte acolo!!!![]()
carmenp spune:
bey, io n-am inteles, Lamborghini ierea a lu` cristal sau a lu` nenea alalalt? cristal, baga aci declaratia de avere s-o videm![]()
edit, pupam matei strungaretu`
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roberta04 spune:
Magda, sa traiasca Matei cel mare si frumos (chiar superba poza din tobogan) si lasa strungareata in pace ca-i sexy!
Si am ramas datoare cu un comentariu despre pozele vecinei mele Maria, pe care le-am vizionat toata familia si au fost indelung admirate!