Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 23
roller025 spune:
Sa fiu oare prima pe azi??? Cred ca e de la mirosul de flori de pe strazile capitalei..
Am plecat de acasa ceva mai devreme de frica ambuteiajelor si in loc de cele 45 de minute obisnuite pana la job am facut 20 de minute, asa cat ar trebui sa fac in fiecare zi. Asa ca deschid ziua.
Azi vine Vicu acasaaaa!!!!!!! Mi-e un dor de el...
Sanatate bolnaviorilor!
O zi buna!
g_ioana spune:
Neatza,trimite-ti si la Ieshi niste parfum de levantzica,ca ne roade invidia![]()
Din categoria"fitze" care tin ,vorba AndreeiP pana la 5 ani,Maria este sora geamana cu Tudor asa ca atunci cand suntem doar noi doua este liniste si pace,cand mai apare cineva in peisaj,incep crizele,dar eu-s resemnata trec repede si anii astia
Si eu sunt in gashca de pieptanat,rujat si incaltzat in fatza liftului,iar micul dejun il iau la scoala!![]()
Magda si Matei bine ati venit!!
Cristalina,concediu placut![]()
Roller pupici micului fermier!!
Daria, nu mi-ai zis cum ii dai tu picaturicile de Vigantol Giuliei!![]()
AndreeaM sanatate Stefaniei,dar cred ca mucisorii vor face naveta de la un copil la altul,ca asa-i la gradi!
pupici si o zi buna tare de tot
gorodeii
aripile mele
Marina spune:
io de frica francofoniei am luat marea decizie de a ne muta in final la casuta noastra care nu e pe traseul unic...asa ca desi mai avem mult de frecat avem casuta si curte.
leeloo2004 spune:
Ioana, nu fii invidioasa ca parfum pe flori si sters praful de pe frunze s-a intimplat DOAR pe traseul francofonilor...in rest, noi nu meritam...
La noi continua operatiune "santierul" ieri m-am cocosat carind cam 200 kg de materiale de la masina pina la mine acasa, si cind ii povesteam ieri la telefon barbatului ridea si zicea ca sunt eroina! Asa i-as fi zburat o eroina peste freza de nu se vedea!!
Oricum zugravii nu vin astazi ca nu au cum sa intre, ma cert cu astia cu centrala termica sa vina sa mi-o dea jos pina termina omul peretele respectiv si dupa aia sa mi-o puna la loc si tot asa...Plus ca mi-au lasat santier in casa, toate sapele de la iesirile pe balcoane sparte si nereparate, gaurile razbuzate in pereti si tot asa...Dar tot sper sa se termine totul in maxim 2 saptamini!
Miine plec la Constanta si ma intorc vineri, asa ca e rindul sotului (care vine la noapte) sa faca de servici la Stefan...
Diana - HN25 e special pentru boala diareica, habar nu aveam ca are si ceva lactoza (eu stiam ca nu are deloc), dar Stefan il tolereaza si accepta foarte bine, asa ca pina termin cutia i-l dau pe asta.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata, sunt coma, Giulia are muci multi, transparenti, destui cat sa nu poata dormi decat catarata pe mine. Sincer mi-am amintit de perioada cand era micuta si dormeam asa
I-am pus aseara Vibrocil, ser, am tinut-o in aburi (ce i-a placut sa stea in spuma si sa-i vada dejtele incretite
), apoi am dat-o cu Vic si nu am avut suflet s-o aspir, dar a mers destul de bine.
Ioana - io ii dau 2 picaturi, o culc pe spate si o anunt ca vin cu picaturile si ea deschide laaarg gurita. Aici nu avem treaba. Si am de gand sa-i dau pana la 6 ani.
O zi faina, sunt prin zona. Astept sa scrieti ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Hello! Magda, bine ai venit!
Sa ne povestesti mai multe despre Matei!
Eu v-am citit si ieri in fuga, dar n-am avut timp sa scriu. Dimineata, am profitat de sot la domiciliu si a fost sa-mi vopsesc radacinile, dupa amiaza am alergat toti trei prin oras sa rezolvam diverse, spre seara am avut musafiri...
Anca, subscriu si eu la dorinta cu casuta, poate se implineste candva!
Andreea, si eu am dilema cu cantitatea de vitamina C, eu i-am dat Ascovit si m-am oprit, pentru ca scrie pe cutie ca o tableta (100mg) contine 166% din doza zilnica recomandata.Cred ca 60 mg ar fi OK?! Sanatate multa Stefaniei si putere soacrei tale!
Ioana, si Matei e cuminte cand suntem doar noi doi, cand apar altii in peisaj incepe alintarea extrema...
Mai voiam sa scriu dar si pe mine ma lasa memoria
!
carmenp spune:
`neata gagici!
anca, www.shoes.com/product.asp?p=5017254%7EWOMENS%7ENINA&sc=WOMENS&variant_id=67953" target="_blank">pentru tine
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
gama spune:
Buna fetelor,multumesc ptr.urari,Anca-Multi Ani fericiti, sanatate si...ce bine ca esti acolo unde esti!!!
Si acum, din seria povesti de groaza:Daria, am nascut la spit.Giulesti unde sederea nu-ti inspira prea mult optimism, noroc ca medicul e o minune de OM.M-am internat la 4 am,asta dupa ce la ora 1 "s-a rupt apa"iar la 2 faceam dus ptr.cosmetizare!!
Eram asa vesela la internare(nu aveam dureri)incat toate din jur se uitau ca la urs,am inteles de ce dupa cateva ore!Am apucat sa fac epidurala pe la 10am care m-a imobilizat in pat avand si perfuzii, si uite asa am nascut la 8,15 pm cand eram la limita de depresie(sau am trecut-o???),dupa o zi de stat pe spate timp in care am asistat(nu glumesc, vedeam din pat mesele!!)la vreo 20 nasteri.Hi,hi,nu??Si mi-era foameeee, nu m-au lasat sa intru in "contact"cu sotul care statea pe hol si manca ce-mi cumparase mie.Partea neplacuta a fost cantit.mare de anestezic asa ca inainte cu vreo 5 ore de-a naste nu mi-am mai simtit/miscat picioarele, iar tanti moasa facea bungee-jumping pe burta mea crezand ca ma ajuta.Matei a avut la nastere 3,750kg/52cm,si un cap mareeeeee....cu mot!!!Cand am ajuns acasa mi-am revenit, si de atunci cu fiece zi imi revin!!!!Am mari regrete ca n-am stiu sa ma bucur din secunda cand l-am vazut pe bebe, si probabil ca incerc sa recuperez acum ptr.ca-l sufoc cu dragostea mea.
Va pupam pe toti, promit ca urmatoarele mesaje vor fi despre copil
g_ioana spune:
Si uite asa cu povestirea despre nasterea lui Matei ne apuca melancolia!!
Leello chiar ca esti eroina si..optimista,eu fac doar un amarat de balcon si deja sunt in a 2 a saptamana de strans covoare dimineatza,intins dupa-amiaza si aspirat si sters praf,pentru ca mesterul zica ca vine si uita sa vina
sau vine si lucreaza vreo ora doua!Azi ii dau ultimatum daca nu-l termina pana sambata,chem altu si lui nu-i dau nici un ban,na ca m-am nervozat!
Daria multumesc,eu ii dau pe pufuletzi,dar uit,mama lor de neuroni
Pupici Giulie pe nasuc!!!
Carmen,cam spre amiaza,neatza asta a ta!
Am terminat orarul,iuhuh
,nu ca ar interesa pe cineva dar eu is bucuroasa,ca deja ma pastea o depresie!
pupici
gorodeii
aripile mele
gama spune:
Am pus mai jos album cu matei, nu e cronologic caci m-am grabit(ce-am reusit sa fac in ac.dimineata):POZE CU MATEI
Ca sa ne cunoastem!