Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`poi hai sa bem macar sa zicem ca asta cu memoria de la beutura ni se trage da` cadourile, unde-s cadourile?
edit, da` di ci ai modificat scrisu`?

quote:
Originally posted by AncaMaria

carmen, cre' ca memoria ma tradeaza, ca in rest arat ca la 18 ani (aia care da din gene)

Pai sa bem... va invit la o berica si la o felie de tort .. hai noroc!

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by carmenp

Carmen,Ilinca&Ionut

pai dadeam prea tare din gene

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by carmenp

Carmen,Ilinca&Ionut

pai dadeam prea tare din gene

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

de cadouri va pove maine... ca deocamdata nu am primit nimik... a ba da, cumpara sotul un TV, da ala nu se pune

moama ce misto era cand stateam la romanika, mergeam incarcata ca o furnicuta la servici de ziua mea, cinsteam toti colegii (si se imbatau da era veselie)... aici nici nu simt ca e o zi speciala... scuze pentru detalii da ma apuca nostalgiile ...

Mergi la inceput

ok, da` macar spune ce ti-ai dori

quote:

de cadouri va pove maine... ca deocamdata nu am primit nimik... a ba da, cumpara sotul un TV, da ala nu se pune

moama ce misto era cand stateam la romanika, mergeam incarcata ca o furnicuta la servici de ziua mea, cinsteam toti colegii (si se imbatau da era veselie)... aici nici nu simt ca e o zi speciala... scuze pentru detalii da ma apuca nostalgiile ...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Anca, multa sanatate si bucurii si uite, un buchet de flori de toamna de la noi

Si Stefi se incadreaza in restul grupei si este racita in continuare (adica ii curge nasul). Dr. ne-a dat Nurofen, dar ei nu-i place (ii place Panadolul), asa ca aseara l-am pus in lapte, dar cred ca voi trece pe supozitoare. Ieri nu a fost la cresa, dar azi am dus-o si educatoareale mi-au spus ca atita timp cat nu are febra, nu tuseste, nu stranuta pot sa o duc. Adevarul este ca este foarte probabil ca mucii sa o tina o saptamana-doua si nu pot tine asa mult acasa. In continuare nu am probleme dimineata cu ea cand o las la cresa, sper sa o tina cat mai mult.

Magda, bine ai venit!

Olivia, socrul meu este bine, adica nu-l doare nimic, nu se simte rau, doar ca nu se mai da deloc jos din pat si o alearga pe soacra mea. Am incercat sa cautam un fizio/kineto-terapeut, dar dr. ne-au spus ca nu are sens. Multumesc de intrebare.

Am si eu o intrebare - care este cantitatea de vit. C pe care o putem da copiilor? Eu am gasit niste pliculete care ii plac Stefaniei foarte mult si au 60 mg vit. C. Este mult/putin?

Tinand cont ca abia acum plec de la servici, sper sa ma iertati daca nu tin minte ce ati scris (chiar daca am citit tot si am vazut si poze cu Maria). Abia astept sa treaca perioada asta si sa pot sa stau si eu de vorba cu voi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea ..ce sa zic..putere soacrei tale..ca usor nu-i!Si sanatate Stefaniei!
Dana ...cum se mai simte soacra ta?
Anca eu te inteleg ..dar nu-i momentul astazi...cind tocmai ce ai intinerit cu 1 an!

Mergi la inceput

pai daca ma intrebasi... o casuta cu curticica ca sa aiba manzu unde se zbengui.. nu-i asa ca nu cer mult?

Andreea, da muncesti nu gluma... ai grija sa nu e supra extenuezi..
Ma bucur ca lui Stefi ii place la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani, ancaaaaaaaaaaaaaaa! si scuze ca-s ultima care-ti ureaza. sa fii sanatoasa si norocoasa! pupi si biei si sanatate
bine ati venit magda si matei!
m-ati zapacit rau cu mesajele azi ca nu mai intelegeam care-i inaintea celuilalt, in mare, m-am prins.
va pupic pe toti si iesim si noi la u tura de cartier. asa, ca pe seara

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei ne chefuim azi. La multi ani iubita Anca. Sa-ti daruiasca viata tot ce doresti....o casuta mica cu o curte in care sa se zbenguie manzu, si inca multe altele pe deasupra.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput