Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Faza cu izolarea o stiu si io ... si am trecut si noi printr-un episod de rinita alergica anul trecut ...
Pt. album tre` sa ai pozicile pe pc
si sa-ti faci cont pe webshots sau yahoo sau altele pe care io nu le stiu 
Vad ca Matei e nascut pe 2 august (cum ai nascut ?), la fel e si prietenul de joaca al Giuliei, Rares 
Mey, io`st in verba ca m-au enervat de doo zile toti ... abia astept sa mergem in parc. Sper sa fac azi pozici sa vedeti ca avem si noi un parc mai misto ![]()
Salut schimbul 3 de pe acum
si in special sarbatorita 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Bine ati venit Magda si Matei!
Sedere placuta la noi...![]()
Io am reusit sa culc copilul la 5 dupa amiaza! Evident ca in urlete si lacrimi de crocodil...Acum ca nu mai pot sa o iau in brate si sa o culc cu forta e nenorocire!
Maine raman singura ca ea, mi-a dat tanti Ioana conced...se duce la cules porumb!!!...hahaha
Cum are ea grija sa nu ma surmenez la servici...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Intru si eu putin sa va salut ca sunt pe fuga... Azi am fost dupa o parte din materiale, am masina cocosata si ma intreb cu ce/cine o sa le car eu pina sus ca barbatu e plecat la Roterdam??? Sa vedem cum o sa ma descurc...
De dimineata am fost sa-i las analizele lui Stefan la medicover, iar am stat de dimineata dupa fundul lui sa faca pipi, ce sa mai, distractie mare! In rest pare ca se simte mai bine, il tin in continaure pe regim si ma chinui cu plasa de medicamente pe care trebuie sa i le dau...
Nu am citit mare lucru din urma dar:
LA MULTI ANI Anca - sa fii fericita!
Bine ai venit gama, asteptam poze si te asteptam printre noi cit mai des!
Ina si la noi situatia e similara - Stefan e musafir permanent in patul nostru (eu oricum am renuntat sa-l mai mut de multa vreme!), iar adormitul ii ia de pe la 22 la 23, uneori si mai devreme, depinde cit e de obosit.
Va pup pe toate!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Bine ai venit Magda! Pupici lui Matei! Sper sa te simti bine la noi!
Monicule, Vicu de o sapt jumate nu mai doarme la pranz. Asa ca o sa fie taaare greu de joi incolo...
Oliv, ma intrebai daca m-am hotarat pentru gradi. Cred ca shutul hotarator il voi primi de la bona joi. Dupa cum suna la tel nu cred ca e prea voinica si nu cred ca va fi in stare sa alerge dupa seful de santier...
Daria, mai e si snapshopts ![]()
Plec spre casa. Cum lucrez aproape de Cotroceni ma'c sa miros asfaltul si florile date cu cologne...![]()
O seara buna!
diana21 spune:
Bine ai venit, Gama!
Vad ca nu sunt singura mamica fara bunici si socri prin zona. Si eu am trecut prin fazele astea si acum, sincer, mi-e dor de "izolarea" din parc, de acasa...
Leeloo, vezi ca Milupa HN25 are lactoza, nu multa, da' are, asa ca in cazuri grave de diaree nu e bun, il poti inlocui cu Nan de la Nestle, fara lactoza pic. Oricum, daca i s-a reglat scaunul, e foarte bun si Hn-ul.
Pikovit nu e cea mai inspirata alegere la varsta asta, cel mai bun e Multisanostolul cu Ca, sirop. Are de toate, exact in dozele necesare piticilor.
La faza cu "amusani" (la multi ani), si noi": Se uita Ianca la Alba ca Zapada si cand a venit Mutulica cu lumanarea sa vada cine e in camera, asta mica a inceput: Aaaaamusani! Cadou, Tiiitiii(Tweety a fost tortul...)
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
LA MULTI ANI ANCA!Sa te bucuri de viata in fiecare zi cu aceeasi intensitate!
dulce!
Gama bine ai venit la noi....
AncaMaria spune:
Multumesc fetele mele dragi pentru urari.
Si uite ca am mai imbatranit cu inca un an ALATURI DE VOI
... eu sper sa o tinem tot asa pana or implini picii nostri 20 de ani..
Azi sunt la servici, asa ca am timp de scris... Bia iar a adormit la 12 azi noapte, sunt inspaimantata, ce ma fac daca o tine asa in continuare... e adevarat ca dimineata s-a dat jos din pat la 9... cu mucii e mai bine, i-am facut aseara o baie si parca a respirat mai bine noaptea...
In rest, noi ne pregatim de plecarea Andreei (in cateva zile), cred ca ii va lipsi lui Bia ca s-a obisnuit cu ea..
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori, si voua succes sa treceti usor peste perioada francofoniei (am inteles ca e zapaceala cu traficul, dar faza cu operatiile majore din spitale sistate nu am inteles-o, cum e posibil asa ceva ?!)
Mai scriu cand imi aduc aminte ce mai voiam sa spun ![]()
carmenp spune:
cre`ca de cadouri vroiai sa ne mai zici
una alta hai sa bem ca odata implineste omu` opshpe ani
quote:
Originally posted by AncaMaria
Multumesc fetele mele dragi pentru urari.Si uite ca am mai imbatranit cu inca un an ALATURI DE VOI
... eu sper sa o tinem tot asa pana or implini picii nostri 20 de ani..
Azi sunt la servici, asa ca am timp de scris... Bia iar a adormit la 12 azi noapte, sunt inspaimantata, ce ma fac daca o tine asa in continuare... e adevarat ca dimineata s-a dat jos din pat la 9... cu mucii e mai bine, i-am facut aseara o baie si parca a respirat mai bine noaptea...
In rest, noi ne pregatim de plecarea Andreei (in cateva zile), cred ca ii va lipsi lui Bia ca s-a obisnuit cu ea..
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori, si voua succes sa treceti usor peste perioada francofoniei (am inteles ca e zapaceala cu traficul, dar faza cu operatiile majore din spitale sistate nu am inteles-o, cum e posibil asa ceva ?!)
Mai scriu cand imi aduc aminte ce mai voiam sa spun
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
AncaMaria spune:
carmen, cre' ca memoria ma tradeaza, ca in rest arat ca la 18 ani (aia care da din gene)
Pai sa bem... va invit la o berica
si la o felie de tort
.. hai noroc!