Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tin sa precizez ca la noi cantarile sunt urlaturi si se termina cu "aaaaa" tipat la maxim, deci "giuiia" a fost o zbieratura

Mey, cupilu` meu nu plange cand plecam, ne zice "sevus mami-tati sevici"
Adormitul ie mijto: io ori tata`so la ea pe coltar si in loc sa iesim, dormim acolo

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, voi va cam distratzi acolo...:)

Ina, noi plecam pe furis la servici...Intai taica-su cat o tin eu de vorba (ia repede pantofii si se incalta pe hol! ca la nebuni) apoi eu...si aici e nebunie!
Ii pun desene noi, incerc sa ies pe usa si ea ma miroase si vine urland dupa mine...si tot asa, ne distram si cate juma de ora.

Eu m-am hotarat sa ma tund! Zice la carte ca nu e bine sa faci schimbari majore in sarcina, da' zisei sa il mai scurtez un pic ca nu ma mai inteleg cu el.
(zisesem ca la al doilea bebe il tai de tot, da' nu sunt pregatita sa fac asa schimbare majora, o iau incetinel...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Ina, noi plecam pe furis la servici...Intai taica-su cat o tin eu de vorba (ia repede pantofii si se incalta pe hol! ca la nebuni) apoi eu...si aici e nebunie!
Ii pun desene noi, incerc sa ies pe usa si ea ma miroase si vine urland dupa mine...si tot asa, ne distram si cate juma de ora.

si noi ne cam incaltam/rujam pe scara blocului...scenariul e cam asa: Radu e la bucatarie cu bona, cu mancarea in fata, unul din noi o ia inainte iar celalalt incerca sa gaseasca o solutie inteligenta de a disparea fara a declansa urletele Cel mai tare ma-nerveaza cand mi-o ia barbatu-meu inainte si ma lasa pe mine sa rezolv problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pe mine ma lasa intotdeauna ultima...sa linistesc copilul...

O baga pe aia, ca la mine e lumea intelegatoare, ca sunt mama de copil...daca intarzii nu se supara nimeni!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Ziua Buna la pitici si mamici!Ne primiti si pe noi in , (12dec1971-sagetator) si piciul Matei(02aug2004-leu)????Va rugam, promitem c-o sa scriem frumos si-o sa fim cuminti!Citim des pe aici dar tupeu nu am avut sa ne bagamStiu ca sunteti deja un grup bine determinat, va cunoasteti bine, dar poate facem fatza.Imi place ca sunteti f active in conversatii, iar eu sunt sagetatoare asa ca-mi place sa"dau din gura".
Salut pe toate :Cristalina;Speel;Papadie;kim;Daria;Ina;Leeloo;Alice;Mitzura;Carmen;Dana;marina;Biluta;Diana;Dorsilia;Leeloo......(Doamne,cata lume!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, adeca miroase-a levantica pe strazile capitalei?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ati venit Magda si Matei !!!
Asteptam pozici, meniuri, povestiri cu nazdravanii

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Bine ai venit Magda!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Multumesc Daria!
Tare as vrea sa-mi arat copilu`,dar pana acum n-am reusit sa-mi fac album!(poate ma invatati cum)Daca ma apuc sa va povestesc nazdravaniile......Oricum, e un copil minunat(acum doarme bine, manaca f bine, e f temperamental,vorbeste cat sa ne intelegem bine), singura problema e ca este alergic, pe la unele si altele, si-am patimit ceva in astia 2 ani, dar trec.Important e sa fie sanatosi toti piticii ca merita, si mamicile si taticii lor!Ma bucur ca vorbesc cu voi!!![bis]De ceva timp m-am cam izolat, stii voi de ce pana ne-am gasit bona, si am reinceput serviciul, nu am putut iesi decat insotita de cel mic, nefiind foarte simplu, parintii mei nu sunt in Buc, iar de alti bunici sau rude n-am "beneficiat".

Mergi la inceput

Multumesc INA, uauuu, ce repede raspundeti, deja am inceput sa ma bucur ca un copil!!!

Mergi la inceput