Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, m`ac sa-mi torn o mastica ca nu pricepez dom`le cum lucreaza paranormalu` asta

quote:
Originally posted by roberta04

Marina, nu-i lucru curat , ti-a aparut mesajul inantea celui scris de mine, desi initial nu era acolo!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hop si io de la maxilo faciale, imi trase nenea dr o prajeala la gingie cu cauterul de miros a gaina parjolita, m-am spalat si parfumat de 3 ori deja pe moaca, ma doare gingia c-a trecut anestezia si in rest am o durere in sala dreapta, ochii umflati de la plans ...

Danut a adormit, fara sa pape pranzul, c-a bagat halva cu taica-su, deh, pranzul nu-i asa bun ca halvaua. Ieri a sarit din nou peste pranz si a papat doar sandwichiuri, dimineata si seara si intre o banana si 300 ml de nectar de fructe facut de mine, ceva lapte si atat. Halal mancare, iar eu am facut mamaliguta cu ficatei in unt, piure cu ochi de ou, ciorba de vaca superbatrana cu legume...neee, nimic n-a vrut. M-am crizat ca am bucatarit atat, dar asta e...

El are la activ asa: "titi mica" (alias suzeta), "titi noua" si "titi buna", aia buna e aia de arata execrabil, e franjurata toata, uzata la maxim, celelalte doua sunt noi, dar nu le suge, le tine in mana doar.

cam atat de pe frontul de vest ca ma doare gingia si arata ca naiba dupa cauterizare, oare n-o fi cauterizat nenea prea mult ? ca parca n-a mai ramas nimic, mi-a dezgolit tot caninul, sau mai creste la loc gingia? of !

sanatate racitilor/racitelor si muciosilor. Monica, i-a paracetamol ca asta e sigur si e permis, eu am luat si algocalmin pe langa paracetamol cand imi crestea febra peste 38, tot in prim trimestru am fost. Si dupa toate cele am tusit o luna in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ce vraji a mai facut marina

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput