Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 21
Ina869 spune:
Voi mai fierbeti apa puilor?
De cateva zile ii miroase gurita dimineata ( si nu numai) este normal? cineva imi spunea ca poate are o infectie pe undeva. Voi ce credeti?
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
anda77 spune:
Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferul ia bagajele, le baga in portbagaj, Papa astepta si nu se urca;
soferul: Sfintia Ta, va rog sa poftiti."
papa: Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina...Lasa-ma de data asta tu, te rog.
-Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba.
-Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos...
Soferul pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora.
Soferu: Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia.
Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, nino-nino. Papa opreste, lasa geamul in jos, apare politistul, saluta, gura cascata... Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
-Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu...
-Care-i treaba, ba?
-Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
-Arde-l.
-Nu cred ca pot, e tare.
-Cine e ba, primaru?
-Nuu, mai important.
-Un guvernator, senator ceva?
-Sefu, e mai tare!
-Cine ba?
-Cred ca-i Dumnezeu ca Papa-i conduce masina..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cuscra, da se fierbe si cica asa trebe' pana la un an minimum,mi-au zis 2 pediatrii. daca nu fierbi pana la un an si nu sterilizazi bibe, cica pe raspunderea ta...
clar are o micoza, ceva. a ce miroase gura? ca intreb io pediatrul meu, cica sunt mirosuri si mirosuri. cateodata asta si semn de alte boli, dar rar.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Ina si lui Orlando ii mirosea gurita cind avea probleme cu burtica ,adica enterocolita ,chiar si dupa ce se vindecase!
Fetele care veniti maine la BE?Ca vin si eu ,poate ne vedem ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
gabitaco spune:
Cristina, Anda si celelalte fete, multumesc mult de incurajari si sustinere. Bb2 nu prea imi mai doream. Pregnil fac pt ca sangerez. Uite de aia sunt eu nehotarata...nu stiu cat de bine e starea mea pt bb, mai ales ca ma simt fff rau, de-abia ma tin in piciare, fac eforturi destul de mari sa o haranesc pe mateea si sa ma joc cu ea. Cand o tin in brate imi tremura picioarele si ma ia cu calduri...parca nu am aer.Trebuie sa iau o hotarare destul de urgenta...oricat de durereroasa ar putea fi ea.Eu una simt ca nu mai pot sa o iau de la capat....ma sperie enorm gandul asta.Stiu ca e minunat sa ai 2 copii...si eu am o sora cu 1 an mai mare si ne intelegem perfect, dar mie imi e teama de o a doua nastere.Acum ma simt un pic mai bine...dupa o repriza de greturi si alte cele.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
Ina869 spune:
Aoleu!!!! i-am facut-o saraca! nu i-am mai dat apa fiarta de vreo cateva zile sa vad cu este...

Anda ii miroase a infectie...

Sint disperata, pina sa ajung eu la dr,. aici, sa-i faca teste, analize, isi da si licenta...of! 
o sa ii fierb apa din nou. 
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
Ina869 spune:
Madutza, cum s-a manifestat Orlando? Plange, nu papa? kk cum era?
Rachel este ok, nu prezinta nici un alt simptom de boala, doar ca kk a foat mai moale decat de obicei.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
pischi2003 spune:
Salut, fetili
Mai intai, va transmit urari de la Ioana77 care se intoarce din concediu acu' repede si m-a rugat sa va pup si sa felicit noile burticute. Dar si celelalte mamici.
Gabitco, stai ca nu-nteleg, de ce ti-e rau mai mama? Si ai greturi? Un nou bebe? Ca eu n-am citit inca ce s-a scris de ieri dupa-amiaza, m-am repezit intai la scris.
Aha, am citit si m-am lamurit. Pai, felicitari Gabitco 

, e motiv de bucurie zau. Mai ales daca va gandeati ca va fi la un moment dat si bb2. Pupici multi si sarcina usoara. 

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Madutza10 spune:
Ina ,Orlando a avut de 2 ori enterocolita ,a debutat cu scaune diareice ,varsaturi dar nu in ambele cazuri ,lipsa poftei de mincare ,kk miroasea a infectie ,ii mirosea gurita ,parturi la greu si febra !Sper sa nu fie si cazul vostru ,poate e ceva trecator daca se manifesta bine !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
Ina869 spune:
Multumesc Madutza! 
Sanatate lui Orlando, sa nu mai trebuiasca sa treceti prin asa ceva.
Rachel are pofta de mancare, doar ca a devenit mai plangacioasa de vreo cateva zile...sa fie burica, oare? eu dadeam vina pe dintisorii pe care-i asteptam de vreo cateva sapt. bune, sint gingiutele inflamate, roade la greu, dar uite ca nimic.
Eu nu i-am mai sterilizat sticlele de lapte de multisor...aici apa este atit de fierbinte incat port manusi din plastic. Cu apa nefiarta am inceput de vreo cateva zile fiindca avem un sistem de filtrare bun, dar tare ma tem ca de acolo i se trage.
Ma duc sa sterilizez absolut tot si sa fierb din nou apa la greu.
As inebuni de durere daca ar pati ceva racheluta din cauza nesabuintei/ignorantei mele.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu: