Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
Gandacel spune:
Roxi, mii de pupici si imbratisari! M-ai facut sa plang rau la primul si sa ma simt intrucatva mandra cu al doilea! Cam asta ziceam eu cand a pus Ina problema intoarcerii la serviciu, dar nu m-am exprimat atat de frumos. Ma bucur mult ca ne-ai trimis citatele astea. Mie mi-au facut tare bine.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Buluci spune:
Gabitza, felicitari!nu-ti mai fa atitea probleme, bb e pus de Dumnezeu si tu nu mai poti sa faci nimik, decit sa-i multumesti Lui!
Daca nu sunt indiscreta, cu ce te protejeai?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Noki_Lara spune:
Roxi- ce ine ca le-ai postat aicea! Am citit cu mare interes. La tine ma gandeam ca am primit invitatie la ziua unui baietel de un an la Booboo Party. O sa merg duminica si-ti zic cum a fost.
Mai fetili, da' ce-i cu linistea asta? toate suntei la BE? Iaaaaaaaaar?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Ina869 spune:
Felicitari
lui ginerica -poetul'!

Si cuscrei Anda, ca a facut o vedeta!

Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
catutza spune:
Buna!
Multumim tuturor de urari!
Camy , de BE, eu zic ca se merita, acum depinde si ce vrei tu sa iei ca sa vezi dca se merita sau nu.
Eu am asa o stare de ...nimic, adica as zace in pat, dat nu pot ca nu ma lasa Bia. De aceea va invidiez, ca aveti curaj sa mai faceti incaun copil, eu abia fac fata la unu, dar la doi !!!
Astia spun ca ploua si maine si poimaine, daci vom sta in casa in marea majoritate a timpului.
Dati-mi si mie idei de mancarica, nu stiu ce sa-i mai fac, voi ce le mai dati de mancare le bebelaci?
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Noki_Lara spune:
Catutza- noi am papat ieri asa si azi la fel: cod + dovlecel + cartofior + rosie + morcovel. Yummmii de tot!
La mine tocmai a iesit soarele asaca decar sus si tare ca ies in parc dupa-amiaza! Daca ploua, ma adapostesc sub cupola, la circ.
Da ' io in casa tzspe ore nu stau, ca moooooor.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Catutza, noi tocmai venim de la masa, unde a mancat din mancarea noastra de conopida cu pulpe de pui. In zeama i-am inmuiat painica. La sfarsit a gustat din prajitura cu piersica (4-5 dumicatei mici). Nu ma mai stresez cu meniul. Daca nici acum, la 14:30 n-a avut pofta de mancare... dupa ce a baut doar laptele de la 7:30... nu mai am ce face. cand o avea chef de mancat, va manca!
Gandacel spune:
Da, NOki, si eu gandeam la fel acum. Ca dupa ce spal vasele, aragazul si tava de prajituri (ce-mi place mai mult!) iesim la plimbare!
Va pupic.
anda77 spune:
Tom degetel, alba ca zapada si quasimodo, prieteni fiind, stateau intr-o zi de vorba despre superlativele lor, cel mai mic, cea mai frumoasa si cel mai urat. In urma discutiei decid sa se inscrie in Cartea recordurilor.
Se prezinta ei la sediu, intra alba ca zapada prima, iese dupa 5 minute fericita: Oficial am fost declarata cea mai frumoasa persoana din lume!
intra tom degetel, iese fericit: oficial am intrat in cartea recordurilor, sunt cea mai mica persoana din lume!
intra quasimodo, sta cinci minute, se aud injuraturi, certuri, iese nervos: Cine draq e Camilla Parker-Bowles?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"