Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 22
anda77 spune:
cuscra, sa-l sun pe pediatru? nu stiu ce sa-i spun...zici ca are scaune ok, pofta de mancare - buna, e voioasa...mai asteptam o zi, poate e ceva trecator...sau sa-l sun sa-l intreb? imi e sa nu ma fac de ras
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
Salut!
Bine v-am regasit dupa o vesnicie!Chiar mi-ati lipsit, dar nu am avut timp nici sa mai citesc, dar sa mai postez!
Flavia e cuminte, a ramas la 2 dinti si un colt, face 3 pasi singurica, vorbeste si rade mereu.
Eu ma simt super, de cand ma duc la serviciu am mai mult chef de treba in casa, parca sunt ceva mai vioaie.Sper sa nu obosesc prea repede.Inca o alaptez si vad ca s-a adaptat destul de bine la programul meu.
Felicitari lui Corap si sarcina usoara!
Inca citesc...si citesc....si citesc...
mara95 spune:
Raspund pe bucati:
Nici Flavia nu doarme in patut.
A invatat sa vorbeasca la telefon:ridica receptorul, sil pune in cap si zice da,da,da, si asta de mai multe ori, ca la inceput n-am crezut-o.
a racit la 4 si 5 luni pentru ca i-am dat noi virusul, dar a facut o forma usoara.
Bianca, Flavia m-a muscat doar de vreo 3 ori, si asta datorita pozitiei ei incomode pe care a avut-o
Ina, felicitari!Se vede ca nu stati degeaba acas![]()
meems spune:
Anda, felicitari pentru fotomodel!
Dulce foc Nichitutul.
Noki, superbe pozele de la BE! Cel mai mult imi place cea in care Sarah e la tati in carca, cu medalia la gat, si face tai-tai. Zici ca-i la concursul de Miss!
Si eu m-am bucurat s-o vad pe Corap in poze, mi-e dor de postarile ei.
Ina, sper sa fie ok Rachie (imi place la nebunie nick-ul asta
) Eu nu-i mai fierb apa Riannei de pe la vreo 3 luni, cred, dar folosesc nursery water pentru ea sau daca raman fara atunci folosesc apa plata. Si in RO am folosit doar apa plata cumparata de-acolo si n-a avut absolut nimic. Dar niciodata nu am folosit apa de la robinet nefiarta. Pupici!
Gabitaco, te incurajez si eu sa fi tare si-o sa vezi ce bine o sa fie pana la urma. Citeste marturiile mamelor de 2 copii si vezi ca n-ar schimba situatia pentru nimic in lume. In plus, nu cred ca e doar intamplator ca sunteti atatea mamici din grupul nostru care ati ramas gravide cu bb2 in acelasi timp - puteti sa va sustineti reciproc. 
catutza spune:
Noki si Gandacel , multumesc de idei de meniu!
Gandacel , cand ai tu timp scrie-mi si mie cum faci tu conopida cu pui, ca eu nu stiu sa fac, si am mancat la cineva si mi-a placut, dar mi-a fost jena sa cer reteta
Fetelor, nu mai pot de nervi, Bia de cateva zile se rasfata rau de toooot, adica cum nu-i place ceva tipa, se preface ca plange, cum obtine ce vrea, gata rade, nici urma de plans!Nu stiu ce sa-i mai fac ca sa nu mai faca asa!
Cand e nervoasa bate din picioare si ma si impinge!
Ai vostrii bebelaci au nervi si rasfat?
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
lavi02 spune:
Lipsesc 2 zile de pe forum si iata ce vesti gasesc:
Ina si gabitaco felicitari 
Sa va dea Domnul bebici sanatosi si frumosi!
A venit azi Silvia de la bunici (parintii lui Virgil), adusa de tatal meu. Silvia daduse papusile pe picioarele lui Virgil facute tobogan. Virgil a plecat in alta camera, Silvia a ramas cu tata. Silvia era cam nemultumita ca nu mai avea pe ce sa-si dea papusile.
Tata: Poti sa le dai la mine pe tobogan.
Silvia: Nu ca tu esti cam gras!
T: !!!!
T: Cine a zis asa?
S: Buni!
(asta e soacra-mea)! Asa ca s-au aranjat relatiile intrafamiliale!
N-am citit altceva din utma, citesc acu.
madau spune:
Fetelor mie nu mi-a mai mers netul pana acum...asa ca n-am apucat sa citesc nimic. Acum ii pregateam baitza Mirunei si vroiam sa va spunem ca am fost azi la premiere..ne-am luat dilpoma, am facut poze si am primit multe multe cadouri frumoase.
Si acum vine partea cea mai nasoala..am plecat de la premiere, am cumparat cate ceva apoi ne-am asezat sa-i dam Mirunei de mancare, ne-am tot foit pe scaune ce ea tot chiraia si cand am vrut sa plecam mi-am dat seama ca nu mai gaseam borseta, cu acte, bani (nu multi.. vreo 2 mil mai aveam), aparatul foto cu pozele pe care le facusem, tot

. Nici acum nu mi-am revenit de nervi..asa ca imi cer scuze, o sa recuperez maine cu cititul si raspunsul

.
Pupici si noapte buna!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
madau, ce de kkt ce s-a intamplat....naspa de aparat. bine ca a ramas diploma fetei, daca poze nu mai aveti. si cu actele trebuie sa umbli acum..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Fetelor care ati fost pe la BE si nu numai, ce recomandati in materie de scaune de masina? Am vazut si eu pe-aici un Maxi-Cosi Priori XP si mi-a placut mult, era 540
. Modelul asta era la BE cu 350 ? De pe net am mai ochit Chicco Zenith, Key 1 si Vector, ce parere aveti de ele?
Felicia, de care Neonato ai tu si nu esti multumita de husa? Monza cumva? Ca imi placuse si asta pe net...
Addya, voi ce ati ales?
Ina, si noi tot numai cu apa fiarta sau plata (scrie microbiologic pura pe ea, am zis ca e ok). Desi... fructele si vasutele le spal cu apa de robinet 
addya spune:
wow fetele, ce-ati mai scris...!
gabitaco,
pt bb2! lasa, nu te mai necaji, o sa fie bine pana la urma!
Anda,mai-mai ce fotomodel frumusel avem...
eu vad ca m-a lovit coana Roza-scleroza ca dupa ce am citit tot in mare viteza nu mai stiu ce se discuta.
deci: Felicitari participantilor si castigatorilor de la BE ! Noki mama, de ce nu m-ai strigat??? Sa va ratez eu pe voi si frumusete de fata??
Maria-alexia, noi am luat Key1 de la chicco pt ca pe ala i-a cazut ochiu lu' sotu meu. Eu cautam comod si el ca numai ala se asorteaza cu interiorul masinii...uite asa m-am usurat de 4.5 mil...da' macar e k lumea!
tot citesc din urma si-mi dau seama ca nu am raspunsuri, parca m-am blocat de tot.
apa- n-am fiert-o niciodata, apa plata din stica e tot ce a baut puiu, nu am avut niciodata probleme.
sosetele - le tine in picioare pt. ca ii pun si niste sandalute cu talpa moale, speciale de casa.
madau, nasoala faza, pacat de poze...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare