Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
iuliana spune:
OlgaM, milioane de scuze, asta se intimpla cind ai gura sparta
. Nu ma refeream la tine ca nici nu stiam ca ii cumparasem Mayei masinute. Eu ma refeream la mamica fetitei de care ti-am vorbit Si pe care nu am vazut-o niciodata jucindu-se cu jucarii de fetite. Si eu am sa-mi sprijin copiii si nu am sa ii fortez sa faca altceva decit ce le place lor. Convingerea mea e ca astia mici se joaca ccc cu ce vad ca li se cumpara si cu ce sint incurajati, dar asta e numai si numai parerea mea. Inca o data scuze daca te-am suparat. Eu nu am timp sa citesc tot ce scrieti:(. Am citit doar ultimele 2-3 pagini.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
patriciaRO spune:
Azi am fost cu bicicletele pana la mare. In alta parte decat deobicei! Cam vreo 8 km dus-intors... Eu cu a mea si tati l-a pus pe Pifos in spate, pe scaun... A fost super fain, asa de bine statea Pifos. N-avea treaba! Am alergat dupa zmeu, ne-am jucat, am incercat apa cu picioarele si Alex era super incantat si am stat la soare... Si am ajuns morti de oboseala!
uitati poze:
AZI 24.09 cu bicicletele la mare
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
gabitzam spune:
Beatrice, se pare ca ati avut o zi grozava acolo la mare, cu zmeele. Imi place ce relaxat sta Alex in scaunelul din spatele bicicletei.
Am reusit si noi in sfarsit azi sa facem www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060924" target="_blank">poze cu masina noua.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Buna seara! Fetele, voi ati sters albumele de poze puse de fiecare din noi acolo cu copilasii? Nu le-am mai vazut sau poate nu am intrat eu unde trebuie...
Am avut un we linistit, nici nu am ce sa va povestesc nou, decat ca ma asteapta vreo 10 zile horror de joi incolo deoarece vor pleca ai mei acasa si in paerioada asta va veni soacra-mea sa stea aici, la magazin in principiu, desi asta inseamna ca isi va baga tentaculele in toate alea
.
Cam atata de la noi, mai venim cu vesti daca apar pe maine.
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
He he he, ieri am facut si eu 2 ani de DC! Multumesc tuturor, ati devenit ca o familie a mea, tare draga si din care nu m-as da plecata prea usor!

Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Iuliana-imi pare rau daca a reiesit din postarea mea ca m-am suparat. Nu m-am suparat deloc pe tine
. Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea si sa-si creasca copilul cum vrea el/ea.
OanaC-noi stam numai temporar aici. Casa noastra este in Michigan. Am venit aici, in NJ acum 2 saptamani si pe 4 decembrie plecam inapoi. Nu am fost niciodata in Philadelphia, asa ca habar nu am ce se poate face acolo. Trebuia sa mergem azi, dar ne uitasem pe Internet si ziceau ca vor fi furtuni puternice si cand colo este o vreme foarte linistita. Nu stiu cand mai ajungem acolo pentru ca urmatoarele week-end-uri le avem ocupate. Poate imi spui si mie mai multe detalii despre locul acela cu Sesame Street pentr ca Maya este innebunita dupa Elmo, chit ca nu a vazut decat un episod, dar are mai multe carticele cu el.
Imi dau seama prin ce treci cu ai tai. Soacra mea etse painea lui Dumnezeu si cu toate astea cat a stat la mine ma enerva ca nu facea lucrurile asa cum le faceam eu. Imi iamginez ce-i pe tine. rabdare sa treaca timpul mai repede. Sotul tau ce zice?
blackpanterro-parca erai in Germania, cum vei face cursuri in Maryland. Sau te-ai intors in State. Scuze, poate ai scris si nu am retinut.
Gabitza-este superba masina si-mi place culoarea la nebunie.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
No, m-am intors, nu acum, dar am terminat in sfarsit masa, dusuri, teme, somnic la cei mici....
Anca am citit ceva din urma, prin cate ai trecut cu Patrick si tu din nou, va transmiteti unul la altul, of, bine ca sunteti mai bine, eu recunosc ca mi-ar fi foarte greu sa merg la servici si sa am nopti nedormite, mai ales cu o sefa ca a mea (nu e femeie rea, dar nu prea se da in vant dupa copii si chestiile astea nu prea le intelege, e rece si distanta de cele mai multe ori), ce bine a fost in concediu, nu? Astept sa vad despre cine ce burtica e vorba...
Daniela si nu i-a fost frica Isei de coscogeamite namila? Bia cand a vazut ditamai dinozaurul la mall nici n-a vrut sa puna mana pe el desi "latra" la el. Ce bronzata e! Spune-mi la ureche pe cine banuiesti cu brurtica si promit ca nu spun nimanui ![]()
Gabitza aveti o bijuterie de masina, nu te ard palmele nici un pic sa te urci la volan, hai, un pic, un pic? O tura pe langa bloc cu Costi alaturi
Bea traiti intr-o lume civilizata...se vede, numai locuri frumoase, curate, buna dispozitie, aici cum ai scos nasul afara...dar stii si tu. Tare fainut e scaunelul de bicicleta si cu Alex cocotat, am vazut si aici la TCM scaunel si tare m-ar tenta
Andutzy he, he, sa ai zile usoare cu ignore pe toata linia cu soacra care-ti sufla-n ceafa...zilele trecute am tras o cearta cu socru (eu cu el duc razboaie) si am dezgropat mortii ca tare m-a mai calcat pe batatura
Oana Craciunul il peterci cu Paul? Acolo sau aici? N-ai pastrat cateva din frumoasele lucrusoare ale Alexandrei in caz ca vin bb2?
Androix dar nu pe 1 oct incepi studiile? Si ce faculta, ca asta n-am citit, scuze
OlgaT ceai de menta si banane la greu e tot ce-i dau cand are cur de maimuta, dar nici nu vrea altceva...nu mai apar pozele de la Niagara sau le-ai pus?
Ioana nu intrebam pana la varsta mai au nevoie de suzeta, sunt sigura ca nimeni n-ar putea spune, ci la nr. mai sunteti, daca ati luat peste 18 luni, in fine eu i-am marit stocul pt. ca nu cred ca vom renunta usor la ele, dar nici nu-mi bat capul, Andreas a renuntat la 11 luni, Bianca nu are de gand, e foarte atasata de ele.
Adina ce casa mare ai si frumoasa, unele aspecte mi le-am amintit din pozele tale, Ema o domnisoara stilata care o invata si pe Bianca tainele cochetariei, mereu la voi era casa plina...toate astea le-am visat ![]()
Clara, Anca si pe mine m-a bulversat caderea din scaun pentru ca n-am gasit o explicatie si habar n-am cum a facut, dar nu cred ca s-a scurs ca nu prea avea cum (era "activata" daca pot spune asa chestia aia care se leaga intre picioare), mi-a demonstrat de multe ori ca o tenteaza sa iasa din el, desi eu n-am perceput mesajele
, n-o s-o mai las nici o secunda nesupravegheata.
Despre noi. Bianca e toata ziua ca un catelus, cine e in miscare dupa el prin casa, isi cara dupa ea suzeta si leutul cu care doarme, se catara in pat, merge in picioare (obicei ce tb sa il anihilez cumva ca ma terorizeaza cum vad cat cade).
Dimineata ne-am format amandoua un ritual: vine in bucatarie si se uita cum ii pregatesc "apte" (lapte), apoi ii spun "hai, fuguta in pat" si o ia catinel inaintea mea, se urca in pat si-si pune capul pe pernita si intinde manutele dupa sticluta. Ador ritualul asta.
E haioasa cand vine si-mi da pupic, intinde nasucul sau fruntea si asteapta sa primeasca ea pupicul.
Isi miroase piciorusele si se stramba, la fel face cand ii dau scutecul jos, cand o intreb daca a facut pisi sau caca isi duce mana la pasa, nu neaparat a raspuns, dar stie pe unde sunt chestiile astea.
Ma uimeste cate intelege, cum raspunde la comenzi dar de vorbit aceleasi onomatopee (se distreaza de minune cand ii arat ce bine ii stiu repertoriul).
Mai nou isi studiaza bluzitele care au desene pe piept, trage de ele sa le vada, ma ajuta la imbracat, imi da cate o manuta sau piciorus, aduce piaptanul sa ne faca coafura. Ma topesc de dragul ei, ea de iubirea pentru Andreas. Il striga prin casa, in parc, un fel de "Ania", il imbratiseaza de picior ca doar acolo ajunge si bineinteles se "joaca" cu jucariile lui.
Doamne ce de-am scris...noapte buna!
Eli mami lui Andreas si Bianca
omustata spune:
Elisor-ce frumos povestesti de Bianca! In unele povesti o recunosc pe Maya. Ea este la faza in care isi exerseaza dragalaseniile fata de noi, ne imbratiseaza picioarele, ne mangaie, ne pupa. Imi dau lacrimile cand o vad atat de tandra, mai ales fata de tati.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Gabitza sa stapinitzi sanatoshi mashina. Dar trebuie s-o uzi sa tzina mult 
Mygirl e posibil sa gaseasca sotzul tau jucarii la pretzuri accesibile in Frantza. Eu aici nici nu ma apropii, e adevarat ca are multe, dar sint primite cadou. Iar anul trecut i-am cumparat o papusha mare, dar cind erau reduceri. Am vazut ca si in Romania sint pretzuri... 

La hainutze si jucarii, ne ducem sa luam din Italia, asta de la mercat, un fel de bazar de-al nostru, lucrurile sint acelashi ca in magazine, difera pretzul mult mai convenabil. Si haine pentru noi cei mari, tot de acolo cumparam. De fapt, de acolo cumparam si haine de firma, doar ca au reduceri. Moammmaaaa ce m-am lungit, ai priceput ce-am scris ? C-am luat-o de ici, am pus-o colo, uffff, sint obosita 
Olga T nici al meu nu prea iese duminica din casa, se odihneste, asta dupa ce simbata rastoarna tot prin gradina. Ce face Tony, cum se simte, papa, doarme ?!
Am citit despre relatzia "pasionala" pe care o ai cu tatal tau
, si eu cu al meu am acelashi fel de relatzie, doar acum cit am stat doua saptamini in tzara a fost ca un mielushel, o fi din cauza ca s-a indragostit de nepoata ? ![]()
Bea frumoase pozele. Ia spune, Alex papa struguri din astia albi, ca l-am vazut cu minutza in punga, ca Isa nu prea ii agreeaza, papa doar strugurii de la vitza de vie americana, din gradina.
Elisor nu se temea de tigru, mai degraba eu de cite ori il vedeam ma speriam. Isa a speriat pina si vacile pe care le are cumnatul nostru. Dadea din miini si urla la ele, de au luat-o alea la sanatoasa
. Si Isa dupa ce face kk, cind o spal, da cu mina pe la nasuc, ishi face aer, ca nu-i place parfumul. Face cam aceleashi lucruri cu care te lauzi tu.
... gata m-am laudat si eu, doar ca ai scris numai tu. Cit despre burtica, hmmm, nu ma pronuntz sa n-o dau in bara, am doar indiciile Germania si primul bebel e fetitza. Hai, da-ti cu parerea si spune numele. Mamaaa, trebuia sa punem si premii, cine stie cistiga ![]()

Tdi spune:
Ciao fetele!
pe aici si noi, cat oi mai rezista...traiesc un cosmar pe care nu-l doresc nimanui! Alyssa are febra de 6 zile, ii urca pana la 40-40.5 indiferent ce i-am face, cam de 6-8 ori in 24 de ore! m-am saturat de umblat la doctori fara sa rezolvam nimic, ia antibiotic pentru ca se banuieste o infectie dar habar n-au ce si cum...azi noapte am dus-o de urgenta la spital cu criza convulsiva, se innegrise toata si tremura din toate incheieturile! i-au facut analize de sange si pipi, ambele cu rezultate ingrijoratoare si ne-au trimis acasa urmand ca luni sa vorbim cu pediatrul nostru. nu mai rezist, blestem in fiecare zi vaccinurile astea si tremur de frica sa nu se intample ceva cu copilul meu.
sper sa revin cu vesti mai bune...
Album Alyssa