Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Crisuu-sarcina usoara si bebe la fel de frumos ca Iulia!
Monu-pupici la "dansatoare". Da' de ce s-a scandalizat soacra? De pret? Ca doar nu i-a platit ea...
Mey si eu tot pe Anky o banuiesc ca e "misterioasa"
In legatura cu jucariile de fetitze sau baietzi-eu cred ca depinde de kupil. Noi avem si papusi si masini, trenuletze etc...daca astea
din urma ii plac ce sa-i fac, la papusi nu se uita efectiv. Probabil ca mai incolo o sa-si schimbe gusturile, desi eu am fost o "papusareasa" de la inceput si la singura masinutza primita -de la tata- am ripostat "cu asta sa te joci tu , ca e de baietzi"
Pentru fetele din Bucuresti-ati fost pana acum cu bb la locuri de joaca "acoperite"-? Stiu ca sunt cateva sali, stie cineva cat de curat e? Una e pe Lacul Tei, ma gandeam sa trec sa intreb de pret si poate inchiriem cateva ore in we pt. kupii, cand ploua si e urat afara?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, multam mult de informatii despre zebra aia, mi se parea asa haioasa in reclama dar daa zici ca nu e cine stie ce mai astept pana la craciun sa vad ce mai gasesc pe Amazon.
Moama ce nasol e cu ai tai, chiar ca era mai bine cand erai singura, acum e ca si cum ai avea 3 copii :)

Olga, ma refer la casuta aia care e numai intrarea cu floricica aia in fata.Ii place foarte mult lui Aidan si il invata o gramada de chestii.

Crissu, felicitari!!!Inca o burtica!!! Bravo voua!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am avut toata noaptea o durere de oase, mai exact zona dintre umar si cot, ma ingrijoreaza durerile astea, reumatism, reumatism dar parca e prea horror la varsta mea, (ups, mai am un pic si iar mai adaug un an, pacat ca nu se pot si scadea ), nu prea am chef de cautat pe la doctori dar parca n-as vrea nici sa neglijez.
Bianca e iar cu curul rosu, ce mai, carne vie, iar HN, banane, biotics, smecta, orez (daca l-o vrea), kk mustar si puturos, Olga si Androix, la voi a fost si mai horror cu atatea replayuri

Of, mai aveam sa raspund dar trage de mine barbatul sa iesim la o plimbare cu plozishorii, dar revin mai pe seara, sper...

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana sa te incurajez, mama a stat la mine trei luni dupa ce am nascut. Sotzul era in spital, eu ma duceam si la serviciu... si ajutor... din partzi... ca trebuia sa fac eu tot... asha ca, ... plimbari acasa la mine, pauza... Deocamdata vreau o pauza totala de musafiri, imi plac doar aia care stau trei zile. Aici se spune ca... dupa trei zile, musafirii incep sa puta, precum peshtele .
NewMami cred ca m-am prins cine asteapta burtica cu bebica, dar nu-mi mai dau cu parerea, de frica sa nu greshesc
Olga T imi place cum ai spus... si eu mai vreau o data

Edit: am bagat si eu nishte pozulici aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by elisor

Of, mai aveam sa raspund dar trage de mine barbatul sa iesim la o plimbare cu plozishorii, dar revin mai pe seara, sper...[/navy][/font=Comic Sans MS][/b]

Eu mi-am rugat barbatul sa scoata plodul la aer si l-a scos! in sufragerie Imi vine sa-i sparg dintii!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix al meu a ieshit din proprie initziativa cu odrasla in gradina. Fuuuuuuuugggggggggggggggg, ca a dus-o afara descult

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ai mei dorm de amiaza asa ca profit un pic.

Ioana am cumparat un suport de uscat rufele, un cearceaf si o tavita pentru chec. Deci subtire ca finantele sunt tare la limita.

Crissu eu am lasat tigarile cand am hotarat sa raman insarcinata si nu m-am reapucat. Am aproape 3 ani. Mi-a fost simplu pentru ca o faceam pentru Tony si el e mai important decat orice pe lumea asta.

Eli lasa ca trece. Stiu ca e super nasol... Regim, hidratare si ceai de menta. Fa-i si ceva examene sa vezi ce si cum.

Danelutza, Androix era fain un prieten. In clipa in care ii cerea sotia sa plimbe copilul il punea in masina si-l plimba. Si tot el era super socat unde a gresit? Eu nu prea scap de plimbare, joc, etc. Sotul e un tip super static, niciodata nu inteleg cum e de e asa slab. La cat e de comod ar trebui sa aiba vreo 130 kg. Cu greu mai iese duminica sau sambata, dar de obicei trebuie sa fiu si eu prezenta. Nu poate nici o clipa fara mine, iubirea vietii lui.

Mygirl o sa treaca. Greu dar va trece. Al meu a fost 6 luni in Belize in Central America si am crezut ca o iau razna. Bine ca nici nu aveam copilul, dar a fost super greu. Sa treaca repede si sa va regasiti cu bine.

Cloreta cam scurt...Pai ce facem?

Oana am ramas muta citind. Eu tot regretam ca nu am nici un ajutor, etc. Cred ca mi-a trecut. Nu de alta dar cu taica-meu am o relatie foarte "pasionala" adica ne dam in gura cam o data pe zi. Cu socrii ma inteleg bine dar naiba stie cum m-oi intelege cand vor fi pe mine calare. Mai vrei sa-i aduci? Ca eu sigur as zice pas vorba Danelutzei. Pacat ca a iesit asa...

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare! Eu sunt printre fericite, tocmai ce-am scapat de echipa, a plecat sotzul cu fata la plimbare si piatza(sa vad cu ce se intorc, la ora asta aproape toate magazinele sunt inchise).
Crissu, felicitari pentru burtik si pentru curaj!
Eu am retrait primele zile dupa nastere prin prietena mea, care a nascut luni o fetita de 2,800kg, miica mica dar atat de frumoasa...si ieri am fost la ea sa o incurajez sa continue cu alaptatul, saraca plangea de durere la fiecare masa de-a bebelusei...cum s-o fac sa inteleaga ca va trece si va deveni o placere? Stiu ca si eu am suferit asa o luna si imi venea sa-i sparg capul persoanei care-mi spunea ca va trece si va fi bine. M-a induiosat tare faptul ca fetita purta hainutele Alexandrei, parca au trecut ani buni de cad a fost si ea un bb mic. Dar gata cu nostalgia!
Se vorbeste de jucarii...eu astept cu interes primele impresii ale sotzului din Geneva, sa-mi spuna ce gaseste si eu sa-i fac liste....sper sa fie mai ieftine ca la noi, sa nu-mi fac sperante de pomana. Oricum, va calatori si prin Franta , daca nu macar de acolo sa ne ia cate ceva.
Si apropos de plecare...mai e o saptamana si ajungem in Bucuresti, raman fara sotz 2 luni jumate...nici nu-mi imaginez cum va fi, mai mult de 2 sapt n-am fost despartiti niciodata. Dar sper sa treaca repede. Si sa nu mai pierd eu acum timpul pe net ca am o tona de rufe de calcat si un morman de vase in chiuveta (de fapt, asta a fost motivul ptr care am ramas acasa)

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Danelutza, cam care sunt preturile la jucarii si lucrusoare pe la voi, eventual poti sa-mi trimiti si mie un site de cumparaturi sa-mi fac o idee...sau o lista?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Loreen, sa fii iubita si numai bine iti dorim...
Elisor, off mai imi parte rau de Bianca ca are inca diaree! Firar sa fie... A avut si Alex o chestie ieri nasoala, insa bea ceai de menta si isi revine..
Omustata, Alex este foarte cuminte cand il ducem la plimbare intrucat vede lucruri noi si unde sa le vada mai bine, daca nu din carut. Asa ca sta si cu paturica pe el, vrea nu vrea...
Monu, ce tare era Alexia dupa 5 beri... Bestiala!

Noi sambata am fost intr-un orasel numit DRAGON. Super fain, micut, rustic, centrul foarte mic in 3 minute era gata. Ne-a placut mult plaja lor si faptul ca am vazut podul dinspre SUEDIA... Belea se vedea de-acolo. Nasol a fost ca ne-a batut foarte tare vantul, dar a fost bine intr-un final...
Apoi ne-am dus si am papat peste facut pane, servit cu paine neagra... Moama o bunatate...
Pifosul a dormit si a papat si a alergat prin iarba intr-un spatiu unde puteai sa intinzi zmeie... Super fain!

Uitati pozulici!

DRAGON CITY

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput