Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Newmami, nu ma refeream la jucarie de genul asta de bebelusi. Si fetele mele au una, insa trenulete pe sine gen Thomas (nu stiu daca e si la voi), tractorase, avioane, masinute cu motor sau teleghidate etc nu am sa le cumpar, sincer sa iti spun. Sint atitea jucarii pe categorii de entertain copiii, incit nu vad sensul sa le "baietesc" pe fetele mele. Si Emma are o masinuta (care face parte din dollhouse) de purtat mamica, tatic si copilasi gemeni, dar e mov cu roz, target-ul e fetitele, clar, si amindoua fetele se joaca cu ea on and off, dar numai punind papusile inautru si plimbindu-le. Ai vazut vreodatat desenul animat Jay Jay the Jet Plane (asta a avut fetita pe tort la ziua ei) sau Bob the Builder? Emma nici nu vrea sa auda de astea si imi zice din start ca sint pentru baietei, nu stiu de unde o fi stiind ca eu nu i-am spus niciodata. Nici macar melodia de la Bob the Builder nu vrea sa o auda:)). Eu asta nu mi-ar place sa vad ca se joaca fetele mele, o spun cu mina pe inima si fara sa vreau sa jignesc pe cineva. Si nici bita de baseball si set de aruncat mingea de baseball nu am sa cumpar cum am vazut ca a cumparat mamica fetitei.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Laura. Bucurii, fericire si toate cele bune
Oana tu scrie un roman cu ce ai intimpinat cu ai tai, ca eu itzi scriu despre ce am intimpinat eu in Romania cu ai mei.
Crissu sarcina ushoara si multe, multe felicitari.
Monu scumpa Alexia, dar ce avea, ii place sa se invirta si ametzea ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, loreen, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Bianca si Delia impreuna cu sotul tau, si sa poti manevra cu umor, ca de obicei, tot ce se intampla in viata ta. Cat despre cele care s-au intamplat deja, si nu au fost tocmai bune, as zice o vorba auzita de la bunica mea: "mortii cu mortii, viii cu viii". Daca suna brutal - desi nu trebuie musai luata chiar textual - iarta-ma si da-mi un "ignore".

V-am pupat, ma duc sa-mi cercetez puiuca - doarme de aproape 3 ore, e total neobisnuit, daca nu suspect. Cred ca polaia de afara e de vina.

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Intru pe super fuga.
Continentul m-a surprins azi. Mai dar ati povestit!!!!!!!!!

Elisor ce fain ca te-ai gandit sa apari. Pupici parasutistei.

Crissu felicitari. Ieri m-a apucat plansul ca sunt atatea gravidutze si ca mai vreau si eu o data. Sa ai parte de o sarcina super.

Newmami jucaria mea preferata a fost o pusca de lemn facuta de catre bunicul meu. Si am iubit-o si m-am jucat cu ea... Nu am avut nici o papusa. Nu stiu cat sunt de feminina dar chiar ii spuneam sotului ca avandu-l pe Tony era ca si cum m-as intoarce in copilarie si m-as juca cu papusa... Ajung si eu sa recuperez toate astea la 34.

Iuliana bafta la examen. Tin pumnii.

Oana dar stiu ca a trecut ceva si peste voi. Multa sanatate si tie si piticei.

Loreen abia astept sa te intorci cu forta de viata. Mi-e dor de glumele tale. Si zi ti-a placut felicitarea?

Androix pe unde bantui?

Va las si revin cand pot. Tocmai construiesc placintele cu mere si branza. Pun poze mai tarziu.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ihaaa, am intrat si eu pe DC! Sa stiu ca ma iau cu forta de aici, dar mai devreme de o ora (desi e miezul noptii) nu plec. Chiar ca ati scis o gramada, sa vad ce-mi mai amintesc. Dar intai urarile:

Nelia - cu intarziere La Multi Ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa reusesti in tot ce ti-ai propus!

Loreen - LA MULTI ANI si toate cele bune. Sa ramai mereu asa cum esti caci optimismul tau te va scoate mereu la liman, chiar si in clipele grele!

Ca veni vorba de urari, acesta este al patrulea an consecutiv cand uitam ca este ziua soacra-mii. Noroc ca a fost inscrisa de barbat la un moment dat la Echipa Fantastica de la Gazeta Sporturilor (parca) si aia trimit SMS de LMA. SI uite asa pe la 5 dupa-amiaza a sunat-o fiul nerecunoscator.

Crissu - felicitari pentru sarcina. Va admir tare, fetelor, pentru cat curaj aveti! SI ma apuca o nostalgie de numa, mai ales ca am atatea gravide in jur si live, dar pe urma primesc o scurta scuturare din partea realitatii si ma potolesc subit.
Si eu sunt tare curioasa cine e graviduta ascunsa, ma gandeam la Anky, dar stiu ca ea nu mai voia bb3, deci... Iar Monicica si Kittb tocmai au fost infirmate. De Ellyb ce ziceti?

ANdroix - mult succes cu scoala! Stau asa si ma intreb cateodata, de ce unii oameni sunt dornici sa invete ani buni de acum incolo si pot sa o faca, iar mie mi se pare o tortura sa ma mobilizez pentru 2 luni amarate. SUnt vraiste cu invatatul, mereu imi gasesc cate ceva de facut prin casa. Imi motivez ca e nevoie de mine, numai sa nu iau cartea aia in brate. Daca iau examenul asta jur ca nu mai pun mana pe o carte (de specialitate, nu beletristica ca de-asta as citi non stop).

Sa ma laud si eu ca am facut ceva pentru mine: aseara am fost la o petrece in pijamale (erau si 2 gravidute + cateva mamici = subiectul zilei au fost plozii din stadiul incipient pana in cel mai avansat), am stat pana pe la 2. Ma miram de mine ca nu imi e somn, se vede treaba ca a fost tare placut ca la nunta acum 2 saptamani la 12 imi venea sa ma culc cu capul pe masa.

Fusei si eu la Baby Expo azi, de data asta m-am nerfat si am zis ca sparg toti banii pe care ii am la mine (nu ca erau asa multi), nu ca altadata, cand ma duceam, mi se parea toate prea scumpe, nu luam mai nimic si veneam deprimata. Mare lucru nu am luat, desi am plecat cu ditai tagartele de acolo; biberon, tetine, suzete, o pereche de pantofiori (albi, eu nu ma invat minte ca a mai avut unii si i-a julit rau in varf, noroc ca i-au ramas mici din primavara pana acum si nu-i mai pot da) mai inalti pe picior ca vad ca au inceput ploile (au fost si "ieftini", doar vreo 650.000 si sunt super haiosi ca au talpa ca la oameni mari, cu toc (bine, are 3 mm) in 2 straturi), 3 carticele de carton (din una deja a mancat o bucata respectabila; cand trece faza asta cu bagatul in gura ca eu mi-am pierdut speranta), 3 dresuri, un body cu maneca lunga (in viata mea n-am vazut atata saracie la capitolul asta, lasa ca fac eu o tura de Europa si le gasesc pe cele de la Carters si la pret de dumping. Pe de alta parte, ma tot bate gandul ca dat fiind ca cele de vara sunt inca bune, ar fi bine sa i le dau pe dedesubt si deasupra o bluzita subtire; in felul asta nu bag inca la naftalina bodyuri pe care nu le-a purtat decat putin si folosesc si bluze, ca simple nu i le dau), o percehe de pantaloni de casa, un set caciula cu fular de la Piticot. Una peste alta mi s-a parut cam gol (si barbatul sugera sa merg maine), poate si unde nu a fost asa de aglomerat (am avut noroc cu vremea: loc de parcare la botul calului).

Lucas - pai aia de dadeau la 1.400.000 o pereche gratis, de fapt iti dadeau o bucata la 700.000, nu? Dar eu nu stiu despre cine e vorba, de la Cluj. AM vrut sa-i iau si eu ceva gen cizmulite, dar am zis ca mai astept: unu pentru ca ii creste tapaliga intr-un ritm ametitor si doi, am probat-o azi cu cele 3 costume de iarna pe care le are de anul trecut (ii vin toate, slava Domnului, ca erau nepurtate) si am constatat ca pantalonasii erau destul de stramti, asa ca va trebui sa fie si ea cu mine la proba, imbracata de scandal.

Gusta/Ema/Fran - nici ANa nu vrea sa doarma cu vreo lighioana (asa le zicea mama) sau paturica; din pacate nu toti accepta fetisurile copilariei si ne chinuie pe noi ca pe hotii de cai.

OanaC/Blackpanterro/Robotica - bine ati revenit.

OanaC - multa sanatate Evei! Stiu ce zici de parinti, si la mine a fost cam la fel cat a stat mama pe aici, cu diferenta ca avea grija de asta mica. De, am ajuns la varsta cand nu-i mai suportama (oare asa o sa faca si fetele cu noi?).

Denisa - felicitari pentru umblaret! Stai linistita ca dupa ce prinde gustul la mers nu mai e chip sa il opresti.

Teddy - ce face Allyssa? Ana trebuia sa faca ROR-ul saptamana asta, dar daca a luat-o raceala am amanat asa ca nu stiu ce sa zic de reactii. Multa sanatate!

Cornelia - eu cred ca am inteles ce e cu contul comun, dar nu trag speranta sa-l accesez pana dupa 15 noiembrie.

M-ati omorat cu jucariile, eu nu-i mai iau nimic, frate! Ma uitam si azi la jucarii, pentru mine, vreau sa zic, ca ea... nu e pasionata. O cutie goala sau 2 castroane si o lingura sunt de-o mie de ori mai valoroase pentr ea.

Din amintirile mele sclerozate intreba cineva (porca Elisor) cand renunta la suzete plozii; eu tocmai i-am luat azi 3 noi la pret de dumping de la Nuk (la jumate de pret fata de Cora/carrefour), desi bona zisese sa nu-i mai iau ca poate scapam de ea. Sincer, nu cred ca va veni momentul prea curand, dar nici nu ma stresez, ca doar n-o sta cu ea pana la 18 ani (ma rog, atunci isi va gasi altele).

OlgaT -si ce ai gasit frumos la IKEA?

Monu - e scumpa foc Alexia!

Andutzy - dar ce zici de fiica-mea care azi dupa ce s-a trezit dupa-amiaza nu voia sa stea decat la mine in brate (ea care de obicei nu ma iubeste in mod deosebit) sau pe mine (nu puteam sa o scutur de pe mine) si urla de cate ori incerca sa se apropie de ea tac'su (pe care il iubeste) sau frate-meu (pe care il adora). E drept ca eram pe picior de a fugi la expo, cred ca a simtit ea ca e rost de iesit afara si se tinea de mine ca scaiul. Nu va zic ce subterfugii am folosit ca sa ma pot strecura din camera pana la urma. Iar la straini ce sa zic, nu prea am mai avut la noi in casa demult, dar cand ii vede afara, la fel se catara pe noi si se baga cu fetica in umar sa nu ii vada. Este o reactie absolut normala fata de necunoscut (care la unii copii se manifesta mai pregnant), parerea mea.

Iaca trecu si ora mea. V-am facut capul calendar, sa aveti ce citi de dimineata! Dar m-am racorit si eu, nu destul, ca mai voiam sa va ic cat sunt de stresata si amarata, dar mai pastrez si pentru alta data! Wow, asta cred ca e cel mai lung mesaj din toate postarile mele. Va pup de noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Newmami-cred ca la mine se refera Iulianacu jucariile de baieti. Eu intr-adevar, cand am vazut pasiunea Mayei pentru masinute i-am luat vreo 3 si marturisesc ca ii plac foarte mult. Si pe afara o fascineaza de-a dreptul sa se uite la camioane, masini de tuns iarba si chestii de genul asta. Eu nu vreau sa ajung sa-mi fie rusine de pasiunile fetei mele si daca vad ca intr-adevar ii place ceva mi-ar place sa stiu ca voi avea intelepciunea sa o sprijin, chiar daca mie nu mi-ar placea neaparat pasiunea ei. Dar eu cred ca este prea devreme sa cred ca va fi baietoi doar pentru ca acum ii plac masinile. De ex. ii place foarte mult sa o pieptan, sa-i pun clame in par (are obsesie cu asta, desi le da jos imediat numai ca sa i le pun iar in par), sa dea de mancare la animalele ei de plus, deci chestii clare de fete. De asta nu-mi fac probleme. Si nici nu o imbrac numai in rochite, desi mi-ar place sa o vad asa. Eu sunt o fire mai practica si nu prea ma impac cu ideea ca se tavaleste in nisip in rochite. pantalonii sunt mai practici. Dar normal, fiecare face cum crede cu copilul ei . Mie, fara suparare, nu-mi place deloc cultul lui Barbie din tara asta si cred ca nu-i voi lua niciodata de la mine putere astfel de papusi. Daca ea va tine mortis, ii voi lua, dar nu va fi pe gustul meu. Sper sa nu va suparati ca mi-am spus si eu parerea .

Iuliana-mi-au placut foarte mult pozele, iar cea in care dorm amandoua ca niste printese mi-a placut in mod deosebit. Par sa semene fizic intre ele. Si Maya tot 12 kg are, si la fel are un burtoi imens.

Beatrice-foarte frumoase si pozele tale. Voi mergeti in fiecare week-end pe undeva? Ce frumos! Si Alex sta cu paturica pe el in carucior? Maya si-ar da-o jos imediat.

monu-haioasa foc betiva ta. Stiu ca toti copiii au l aun moment dat bucuria invartitului. le place senzatia. Eu tin minte ca nu mi-a placut niciodata senzatia asta pentru ca de fiecare data mi se facea rau dupa. Dar ce precoce este, daca de acum se invarteste.

Maya iar a a dormit extrem de greu in seara asta, dar vad a deocamdata nu s-a trezit. Ar fi prima noapte cand nu se trezeste de 10 zile incoace (fetele cu copilasi care nu dorm, sa nu radeti de mine). Va pup si sa veti o duminica frumoasa.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sustinerea moralului in lelgatura cu parintii
Ca fapt "divers", mama nu a iesit din camera ei de vineri ora 4pm, cind ne-am certat (acum e simbata noaptea)... Adica ea mi-a raspuns, la intrebarea mea daca este o mama perfecta (in urma "listei" ei de ceea ce nu fac bine in legatura cu Eva, cu ce nu este de acord si ce nu-i place), ca daca ar fi fost o mama perfecta, eu nu ajungeam ce sint acum si eram o mama si o persoana mai buna . Ceea ce m-a suparat imens si i-am spus, la nervi, sa se duca naibii, sa ma lase in pace. Si de atunci sta in camera "ei" (adica a Evei, dar e a lor pina pleaca ei), asteptind sa merg eu la ea sa ii cer iertare ...
Au venit aici de 5 saptamini; prima saptamina s-au suparat pe mine, iar tata a inceput sa racneasca si sa zbiere la mine, cind eram cu Eva in brate (si, normal, i-am arata usa ... din spatele casei, unde era mama, facind plaja, iar noi ne pregateam in graba sa mergem la Disney cu totii).
A doua saptamina a stat imbufnata ca nu stie ce are, ca o maninca ochiul sting si daca a intepat-o ceva, si face infectie, iar infectia se duce in singe, da in septicemie si moare ... Iar de acum era deja moarta si isi plingea de mila ... Pina am dus-o la medicul meu de familie, i-a dat niste medicamente de luat, dupa care s-a simtit imediat foarte bine.
A treia saptamina ne-am mutat, a fost ok, ca n-am avut timp sa stam prea mult si a fost si soacra aici (mai ca a inceput sa imi placa de soacra, de cind au venit ai mei).
A patra saptamina, iar circ, de la niste pastile pt tensiune arteriala, prescrise pt tata, dar le lua mama, "ca-i fac bine" si de la care a facut o alergie. Drept urmare, am dus-o la urgente, iar aici, o vizita la ER costa peste 1500$$$, plus medicamentele de cumparat(atunci i-am numarat si cite medicamente ia/zi = 15 , din care doar 3 sint prescrise de dr, celelalte din proprie initiativa. Si ca atunci cind ii lasam intr-un magazin sa se uite la imbracaminte, ii gaseam la medicamente si vitamine, unde mama imi cerea sa ii mai cumpar citeva.
Citeva zile a fost ok, apoi iar s-a suparat pe mine si acum saptamina 5 e pe sfirsite (cu cearta si suparare); astept sa vina saptamina para, sa vad ce boala mai are, ca din 2 in 2 saptamini trebuie sa o duc la dr. Tata deja mi-a spus ca mama nu iese din camera ei (nici macar ca sa o vada pe Eva ), ca are probleme cu inima si trebuie sa se linisteasca ... Deci intram in saptamina a 6a ...

Cam atit despre melodrama din casa de la mine. Oana, o prietena din Chicago, mi-a spus ca arat mult mai obosita decit atunci cind aveam singura grija de Eva.

Printre picaturi, am ajuns si noi la IKEA, ca in Florida nu aveam nici un magazin. Eram ca niste copii in magazinul de jucarii; si i-am cumparat Evei o caruta de jucarii si accesorii foarte frumoase si ieftine.

Olga, putem sa ne intilnim, iar dupa ce pleaca ai mei, pe 11 oct, puteti sa veniti citeva zile in vizita sau sa ne intilnim la Sesame Place sau pe unde mai ai tu vreo idee (ca noi nu prea stim imprejurimile, doar ce am reusit eu sa gasesc pe internet). Daca vrei, uite, eu am facut rezervari la Sesame Place pt Lunch with Big Bird & Friends, pt 23 decembrie, cind o sa fie special de Craciun. Am mai facut rezervare pt Crayola Factory, Breakfast with Santa, pe 16 Decembrie. Uita-te pe siteurile lor (sau daca vrei iti dau eu detalii ce si cum am facut) si poate ne vedem si atunci.

Cuscra, zebra din aceea tocmai i-am cumparat saptamina trecuta si Evei. Nu e cine stie ce, dar ei ii place (nu e inebunita dupa ea, cum e dupa casuta aceea). Zebra se misca numai in sus si in jos (iar copilul trebuie sa tzopaie pt asta) sau in cerc (si pt asta trebuie ca ei sa isi miste piciorusele ca sa mearga in cerc). Mai are niste muzica, nu cine stie ce si citeva luminite. E frumoasa jucaria, dar nu cred ca merita 40$; poate mai fac niste reduceri si pina de Craciun o cumperi mai ieftin.

Crissu, felicitari pentru bebic mic din burtic!

Florentina, acelea sint magazinele in care gasesti de toate si la preturi rezonabile.

Fug sa ii dau antibioticul Evei, ca as mai scrie.

Pupici

ps: primele 3 albume foto sint mai noi

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, felicitari si sarcina usoara! Se inmultesc gravidutele cu bb2, daca as fi avut mai putini ani si nervii tari m-as fi incumetat sa mai fac si eu unul:)
Mai dar ati intrat in febra mare cu jucariile. Frumoasa initiativa Iuliana, cred ca o sa faci un pachetoi destul de mare pentru Romanica:))
OanaC, ce experiente ai cu parintii, iti consuma energia mai mult decat copilul.
Androix, studenta noastra draga pe unde esti? Ai inceput scoala in forta?
Monu, cat e de scumpa Alexia! Sa stii ca e un pui tare cuminte, sper ca si bb2 va fi la fel.
Elisor, pup Bianca grasuna. Cum a cazut din scaunel, nu era ancorata? A mea se lasa, se scurge din el dar are un cordon intre picioare care o impiedica sa cada ca de ridicat nu se ridica in scaun. Nu stie nici sa se catere sau sa se dea jos de pe nimic, pat, scaun.

Fetele din Canada si America, sunteti tare vorbarete zilele astea, ma bucur ca ati revenit cu forte proaspete si informatii de tot felul. Si daca tot nu putem gasi aici macar ne mai scaldam ochii cu pozele cu jucariile alea pe care ni le aratati.

As fi vrtu sa stau mai mult, sa citesc si sa scriu pe forum dar cand doarme Teodora nu imi vine sa o deranjez - calcu e unde doarme ea - si fac treaba si cand e ea treaza chiar daca am mai mult timp mi-e mila sa o vad ca vine si sta pe langa mine si e nebagat in seama, stau putin si ma duc la ea. Se joaca si singurica dar mi-e drag sa stau cu ea sa ii arat tot felul de chestii si sa ne jucam. Afara e atomica, nu sta o clipa, alearga tot timpul asa ca incerc sa profit de timpul liber petrecut in casa.

O duminica frumoasa va doresc!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Crissu,abia dupa ce am vazut pozele mi-am aminti...Sincera sa fiu nu mai stiam ca tu esti graviduta de acum 2 ani,din Sherif's.Scumpa foc fetita ta,iar tu te-ai schimbat mult.Esti mai matura.Asta-mi spun mie pozele.

Monu,hihi..mi-a placut filmuletul.La fel se invarte si papadia mea,iar apoi bineinteles ca pica pe jos razand. Apropos de beri, Ema e "bauta".Lasase sotul un pahar cu bere pe masa, noi nu eram atenti,iar Ema s-o fi ridicat pe varfuri sa ajunga la el.Noi n-am auzit decat tipatul,ca apoi sa vedem copilul plin de bere.Din cap pana-n picioare.Paharul ramasese rasturnat pe buza mesei,dar toata berea i-a curs pe cap,si pt ca avea bere si pe bot,si pt ca plangea de mama focului insistand sa traga paharul jos,deci era cu gurita in sus, tragem noi concluzia ca a si curs bere in gurita ei.:)Am bagat-o direct sub dus,iar la final ne-am amuzat copios toti3.:)

Febra jucariilor,cum spunea Cloreta,ne-a lovit si pe noi.Asta pt ca vine iarna,nu vom mai iesi la joaca,la topogane la fel de mult,vom sta mai mult in casa.Mi-e groaza deja.Ema s-a obisnuit sa stea 2 ore zilnic in parc cu copiii de varsta
ei.Se jucau in nisip,cu pietricele,se mai urcau pe topogane.La iarna nu stiu cum va fi.Ei nu-i place sa umble,cere in brate,daca o las pe jos se aseaza in fund si culege tot ce poate(vara mergea,dar la iarna cum sa o mai las?)Asa ca m-am gandit sa-i cumpar jucarii si carti.

Masinuteleii plac si Emei.Are 2,care erau ale lui tati.Sun mici,dar zgarie cu placere parchetul cu masinutele ei.:)

Iuliana,ti-as fi recunoscatoare daca ne-ai ajuta cu jucariile.Chiar sunt interesata.As vrea doar sa-mi spui unde si cum sa-ti trimit banii inainte sa te apuci tu de cumparaturi.Da-mi un semn, te rog,cand afli data urmatoarei livrari.Nu e graba.

Ieri inainte de babyexpo am fost la Cocorul, ultimul etaj, sa-i iau un covor nou in camera ei.Pt cine este interesat,sunt covoare de diverse dimensiuni cu Nemo,Pooh,Tweety,Pinocchio,Micky.Una din firmele care comercializeaza covoarele astea este www.pintrade.ro/covoare-silver-copii.php" target="_blank">PinTrade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cu scuzele de rigoare urez si eu cu intarziere:

La multi ani, Simona!
Sa ai parte de sanatate si fericire!

La multi ani, Nelia!
Tie iti urez sa ramai la fel de curajoasa cum te-am cunoscut aici pe DC si la fel de plina de viata!

La multi ani, Loreen!
Pe tine vreau sa te incurajez spunandu-ti ca ai multe lucruri minunate in viata si multe persoane dragi care merita zambetul tau si fericirea ta! Pierderile nu vor fi inlocuite de nimic, dar vor fi compensate, si chiar daca nu crezi asta acum, sunt sigura ca vei mai avea parte de momente de fericire pura!

Si acum Lucas Am vrut sa va anunt ca sa va uitati, dar din cauza ca Mihai era foarte emotionat si era sigur ca o sa zica vreo prostie m-a rugat fierbinte sa nu zic la nimeni si mai ales sa nu ma scap in gura mare pe forum
CUm comandati mey, on line? De care card aveti? Si cine trimite in ro? ca eu stiam ca in ro nu prea trimite nimeni...

Monu, iti doresc un bb2 cuminte ca Filip! Ca la cat de agitata si crizata am fost eu in timpul sarcinii, toata lumea zicea ca o sa iasa o bomba de copil si cand colo unde-l pui acolo sta! Aaaa, mai putin acum cand misuna si dovedeste din plin ca are o vointa proprie, dar oricum doarme, mananca, e ok. Deci pica teoria, o sa fie cuuuuuuuminte bb2

Crissu
Felicitari! Cu tigarile, ce sa-ti zic si eu la fel, la Filip le-am lasat din prima. Acum a trebuit sa incerc mai mult dar dupa ce mi-am propus prima data sa ma las, am mai cumparat un pachet si dupa ce l-am terminat nu am mai luat. Deja azi e o saptamana de cand n-am mai fumat deloc. Inca tanjesc dupa o tigara. Imi ploua in gura. Dar din pacate la mine nu merge strategia cu 5 tigari pe zi.
Mie imi place sa fumez, si imi place sa fumez mult. Un pachet pe zi. Nu stiu ce inseamna sa fumezi dupa orar. Mai bine lipsa. Ma consolez cu gandul ca o sa ma apuc iar dupa ce termin de alaptat

NewMami, apropo de masinute si papusi si Filip e atras de papusi si de carucioare de jucarie. Am citit intr-o carte de Anne Bacus ca nu e deplasat sa-i cumperi papusi baiatului, ca si el va fi tata, va tine copii mici in brate, va plimba caruciorul si asta nu-l va face mai putin barbat. Ei, si cu toata aceasta explicatie foarte logica si cred si foarte adevarata, inca nu i-am cumparat nici o papusa, sau carucior. Are o papusa la soacra-mea, de pe vremea lu pazvante, adik a ei Cand eram eu mica mica de vreun an jumate - doi jucaria preferata era o masinuta. O tin minte si acum, o vad in gand, albastra din plastic d-ala comunist urit, dar ce mult mi-a placut. Si uite ce mai sofez eu acum

Ioanailinca stai calma si mie mi se pare o tortura. Dar ma supun de bunavoie pentru ca n-am facut-o cand era timpul s-o fac si cand probabil n-ar fi fost nici pe departe o tortura ci mai degraba o placere. Dar asta e cu lucrurile nefacute la timpul lor. Acum doar infrunt soarta, poate e pretentios spus dar chiar asa simt, e o provocare careia vreau sa-i fac fata.
Neaparat sa-mi zici unde in Europa sunt body-urile alea carter's ca vreau si eu parca te-am mai intrebat, mi-a zis si am uitat?
Nu e cel mai lung mesaj, trust me

OanaC, mai stau mult? Aha, am vazut acum pana pe 11 oct. Of, imi pare rau ca in loc sa va bucurati de revedere va certati si va faceti nervi. Macar la despartire sa va imprieteniti la loc ca sa nu ramaneti suparati...

Deci crosetez la mesajul asta de doua ore. Intre timp Filip mi-a facut cadou doi pampersi puturosi asezonati cu kk moale, iar eu lui o doza de loperamid. Analizele nu au iesit inca, dar nu v-am povestit faza super tare: acum doua sapt am fost la medic si ne-a dat trimiterea sa facem analizele. Am mers, am dat proba de kk, si urma ca rezultatul sa vina direct la medicul de familie, ca se recolteaza in cadrul policlinicii unde e ea. Mai bine ma duceam si-l faceam pe bani, si pana la urma cred ca asta o sa fac. Ma duc saptamana trecuta sa intreb daca a venit, pai pe cine sa intreb ca era pustiu acolo ca medica e in concediu A fost o distanta de cateva zile intre vizita la ea si data la care intra in concediu si totusi nu s-a sinkisit sa ma anunte si pe mine ca ea pleaca, si rezultatul o sa vina... "nu stiu la cine o sa vina cucoana, dar ce conteaza io ti-am dat trimitere." Ce ziceti de medica mea? Dar oricum o sa merg sa-mi fac analizele mele de sange la puls si tot acolo o sa-i duc si lui proba sa-mi faca analiza. Si apoi ma duc cu rezultatul la medica si zau ca ma iau de ea. Imi vine sa urlu la luna ca pur si simplu nu am unde merge cu copilul. Toti medicii de familie sunt niste cretini!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput