Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Loreen! Iti doresc tot binele din lume, multa, multa fericire si sa ai parte de o viata frumoasa si plina de bucurii.

crissu-felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

newmami-iti multumesc mult pentru idei. Si maya este moarta dupa masinute de genul asta.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Iuliana super ideea ta cu jucariile daca ai putea sa ne ajuti .....sa te interesezi sa ne dai mai multe detalii mai ales ca sarbatoarea Craciunului nu e asa departe si trebuie sa ne pregatim. Eu una am fost incantata si mi-am clatit ochii cu jucariile alea frumoase. Sunt proasta rau incat nu mai stiu sa adaug poze la album......Gabitza salveaza-ma te rog!!!!
Fetele gravidute voi fumati???? Eu nu reusesc fir-ar sa renunt la ele desi ar trebui. Cand am aflat ca sunt insarcinata cu Iulia am reusit dar acum as fuma intruna....
Crissu mami de Iulia si pe deasupra.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Saluuut!

Am fost super ocupata zilele astea,din acest motiv nu am mai scris.Sotul meu lucreaza f.mult in ultima vreme,iar Ema nu ma prea lasa la calculator.:)
Dau si eu raportul dupa Babyexpo.Am ajuns doar azi,cu vecina mea,si ma bucur ca am mers azi.N-am avut buget generos,dar mi-a prins bine iesirea.Am lasat-o pe Ema cu mama. N-a fost f.aglomerat,probabil din cauza vremii.Am gasit niste lucruri f.dragute.I-am cumparat Emei 2 caciulite(350.000lei/buc) taaaare dragute.Una alba,cu urechiuse si ciucuri,sa se potriveasca la orice,alta mov,in ton cu jacheta pe care o are.I-am mai cumparat niste decoratiuni(400.000lei) Decofun de la Eurokids,set lingurita+furculita Eurokids(60.000lei)pt ca mai nou mananca singura cu furculita, periuta de dinti Oral-B,4-24luni(50.000lei),dresuri cu Pooh(170.000lei),sosete cu Piglet(50.000lei).Vroiam jucaria Dj Junior de la V-tech,dar nu mai era.Standurile care mi-au placut cel mai mult au fost Alabala.Eu ii cumparasem Emei in vara,de la Cj,niste hainute frumoase de la ei,dar am prins reducerile.Aici erau cam scumpe,asa ca m-am limitat la caciulita alba,care este chiar simpatica.Mi-au placut enorm cizmulitele Siesta,dar preturile erau teribil de ridicate.Am cautat carti,dar fie nu am gasit eu standurile,fie nu era nimic ce imi placea.Cred ca n-am cautat eu suficient...Am vazut o firma care facea carticele personalizate.Draguta ideea,dar cartile nu erau cine stie ce.Cred ca merge de cadou,ca amintire..La Coccodrilo n-am mai gasit nimic de cumparat pe masura. Mi-au mai placut hainutele de fetite de la Z, mi-au placut puloverasele de la Alabala,dar fiind cam scumpe,o sa dau o tura in H pt completarea garderobei de toamna-iarna.

La Multi Ani Nelia si Loreen! Felicitari Crissu!

Iuliana, esti minunata pt ca faci asta.Eu ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa se grupeze fetele pe orase,sa trimiti un singur pacheta pt Bucuresti, unul pt Constanta.Si ca sa nu alergi peste tot,cred ca ar fi bine sa dai mamicilor un link,un magazin,un site de unde sa aleaga.

Monule,vroiam sa vb cu tine pe mess,dar culci Alexia,asa ca iti scriu aici codat.:) Te astept,va astept intr-o zi pe la noi sa scotocim prin pungi...;)Intr-o zi cand te simti in stare sa urci 4 etaje. Anytime...

N-am citit prea mult din urma, asa ca iertati-ma.Maine sunt din nou prinsa,dar luni recuperez.S-aveti o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

L-am imbracat cu pijamaluta cumparata azi de la BabyExpo si ii este foarte mare, o pun bine pentru la primavara. Noroc ca mai aveam doua luate din Carrefour de care ziceam ca-s mari dar sunt numai bune acum. Pijamaluta este de la Bambi kid, sau asa ceva, din Constanta, aveau chestii frumusele.

Ma deprima vremea asta ploioasa...

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetelor!
Laura, inca o data LA MULTI ANI!
Crissu, mii de felicitari, draga mea, imi pare rau ca nu apari mai des pe aici, eu am mai incercat si cand mai intrai pe mess sa intru in vorba cu tine! Si eu incerc de cateva luni sa mai aduc un bebe in familia noastra, deocamdata insa fara rezultat!
Nelia, se apropie bb2? Sa va dea D-zeu daca va doriti asta!
Gabitza, au in Carrefour pijamale pt bebici(ceva la pret convenabil)? Eu caut ceva vatuit, la noi in casa deja e rece.

Astazi ne-a mai servit Dragoselu un episod de isterie cand a trecut cumnatul meu pe la noi, pe care nu il mai vazuse de niste luni bune, bineinteles iar motiv de tensiuni si discutii la noi in familie cum ca nu am avea un copil cu reactii normale pentru varsta lui. NU stiu ce sa fac sa fie si el mai sociabil, sa nu mai urle de fiecare data cand vede in imediata apropiere un barbat strain!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

La multi ani Laura! E greu sa primesti urari in momente cand sufletul iti plange, dar ai nevoie de ele sa poti merge mai departe, sa gasesti puterea sa te vindeci si sa accepti, sa lasi portita sufletului deschisa sa poti primi iubirea celor din jur...
La multi ani Nelia! Esti o femeie cu mult curaj, o mamica deosebita! Sa fii tot ce-ti doresti atata timp cat crezi ca merita, fii convinsa ca efortul si sacrificiile vor fi rasplatite...
La multi ani Cristina! Sa ai parte de lucruri frumoase pe care sa le impartasiti impreuna ani buni de acum incolo...Casa de piatra!
Sanatate, noroc, fericire si de ce nu si oleaca de avere

Felicitari Crissu! Sa iti mearga bine sarcina!

Felicitari Denisa, mami de Cristian, pentru primii pasi, greul acum urmeaza...

Anca multumim de gandurile pentru noi , au avut efect , Andreas merge la scoala, urechile nu ii sunt afectate , ii dau sa manance, dar o faceam de multe ori si inainte asa ca nu e cine stie ce, se descurca si cu stanga destul de bine mai ales la pc.
Bianca a inceput de azi iar cu diaree si cu greu a adormit, trebuia sa-mi dau seama ca a avut 6 scaune azi din ce in ce mai moi si a refuzat cu incrancenare sa mananca dar a halit cativa castraveti din salata si pepene, chestii total aiurea.

Am citit despre presupunerile cu Sa fie vorba despre Anca din Olandasau Monicica?! Am citit mai mult pe diagonala ca mi-ati umplut peste 10 pagini, asa-mi trebuie ca m-am plans ca-i subiectul muribund si v-ati luat revansa , n-am mai avut net de cateva zile ca l-am mufat prin camere si din nou santier, dar asta-i alta poveste...in fine acum vreo 3-4 zile am crezut ca fac infarct de spaima, a cazut Bianca din scaunul de masa pe gresie, eu spalam vasele si eram cu spatele, ea se juca cu o capatana de usturoi si cand am auzit poc, am luat-o in brate, nici putere n-am avut sa-i spun lui Dan ce s-a intamplat. Pur si simplu tremuram cu ea in brate, a plans mult mititica...bine ca nu e grav...sunt o mama sub orice critica, merit...probabil toata sperietura prin care am trecut

OanaC sanatate la amndoua! Nu mai pune la suflet felul diferit in care se ocupa parintii tai de Eva, probabil au cele mai bune intentii, diareea nu cred sa fie din vina lor, cat despre cazaturi ce sa zic...sunt un exemplu cat se poate de trist ca se intampla
Sa va fie de bun augur mutarea!

Monu sanatate Alexiei!

Poate reusesc sa mai citesc din urma...

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele, din pacate, in legatura cu pachetul pina de Craciun nu se poate ca pleaca pachetul pe 3oct, iar eu nu am timp sa alerg sa caut lucrusoare pentru voi pina atunci. Apropos, puteti sa alegeti si hainute. O sa va dau eu niste link-uri zilele astea. De hainute, va zic eu ca sint ieftine. Cu 250$ eu i-am luat Emmei hainute de scoala de are toata iarna, gecute la 15-16$ frumoase, papucei la maxim 14$, asta daca va lasati la gusturile mele la hainute ca multe nu sint pe internet. Numai ca trebuie sa intreb persoana cu trimisul cind e urmatoarea plecare. Sper sa nu va suparati daca va cer sa platiti si benzina (stiu ca suna cam naspa, si, btw, aici e mai ieftna decit in Ro, asa ca nu o sa saractiti:)), dar aici distantele sint maricele (de la un magazin la altul uneori sint si 10-15 km pe sens). In rest nu trebuie decit sa platiti trimisul si pretul la lucrusoare. Va trimit si chitantele, asa ca nu va faceti probleme. Acum sa imi gasesc timp, pentru ca sint intr-o stare de stres cu scoala (am examen la 2 saptamini) si ne mai pregatim si pentru 4 oct. cind mergem la Las Vegas, iar in ianuarie vrem sa mergem si in Mexic sau Hawaii, nu ne-am hotarit inca, dar inclinam pentru mersul in Mexic.

De Diana ce sa va zic, e o grasuna, are 12 kg (poate -100g), maninca bine, se joaca, e veselandra, vine in fiecare noapte la noi in camera, dimineata daca e in patul meu, se scoala si isi vede de treaba ei pina ma trezesc eu. Noaptea coboara din patutul ei si vine la noi, sor-sa face la fel...ce sa mai zic. Am 2 copii alintati care nu vor sa fie singure deloc, dar recunosc ca mi-am facut-o cu mina mea. De batut tot se bat, nu am reusit pina acum sa prind sa inregistrez o batalie, dar promit ca o sa o fac f. repede:). Diana nu vorbeste decit citeva cuvinte, intelege tot si nu imi fac nici o problema ca nu va vorbi cind ii va veni timpul:).

Emma merge la 2 gradinite, ii place, de vreo 2 ori a plins, dar eu plec si o las, iar ea se linisteste. Cu Diana ma duc in fiecare marti si joi la un playgroup care e linga una din gradinite de a Emmei. Ii place, se joaca cu jucarele, e independenta acum, nu prea ii duc grija. E mult mai calma decit Emma, are rabdare sa stea in cerc si sa cintam cintecele cu ceilalti copii (cu Emma trebuia sa fug prin toata sala sa o pun jos in cerc). Am tuns-o de vreo 2 ori singura ca la frizer e dezastru. Pe cit ii place Emmei la tuns (aproape ca adoarme) pe atit urla Diana, asa ca actionez singura la par (cu ajutorul lui tati, bineinteles:).

Diana o copie pe Emma in multe lucruri, pina si la scuipat. Recent capra mare a invatat-o pe asta mica si, cind vede ceva mincare care nu ii place sau se supara pe sor-sa, incepe sa scuipe. Ne pregatim de Halloween, Emma va fi Cenusareasa si Diana Alba ca Zapada. Din pacate va purta costumul Emmei de anul trecut, ca orice i-am cumparat (costume de zinite) nu i-a venit ca are burta mare:), chiar si costum de 3 ani. Fiind mai maricica decit Emma (care avea 12 kg la un an), deja poarta hainute si papucei de ai Emmei (care ii vin:) de cind avea Emma 2 ani. I-am cumparat si ei o gramada de hainute noi ca e grasuta. Unii ii dau 1 an jumate sau mai mult. Ii place si ei sa fie gatita, isi ingina singura "mai mai" cind ii place ce vede pe ea, iar ma-sa,a dica eu, a innebunit complet cu chestiile de fetite.

Apropos, eu nu cumpar decit jucarii si lucruri de fetite, una ca imi plac si a doua ca nu vreau sa ajunga sa se joace cu masini si trenuri. Am o prietena care are o fetita de o seama cu Emma si se joaca numai cu trenuri, avioane si masini. Eu m-as ingrozi, mai ales ca si parintii o incurajeaza cumparindu-i minuni din astea. Tortul de 3 ani a fost cu un hambar de avioane si avioanele de rigoare. Am ramas masca. Nu cumpar si nici nu am sa cumpar jucarii de baietei in veci. Sint tare bucuroasa ca Emmei ii plac girlish toys si eu o incurajez cumparindu-i cu printese, Barbie etc.

OlgaM, ma refeream la usita-casuta de la Fisher Price. E la pretul de 65$ la Toysrus.

De Craciun nu m-am hotarit ce sa le aduca Santa. Emma deja are lista, dar pentru Diana nu am idee. Oricum, fetele vor primi scrisorele de la Mos Craciun, iar Emma va vorbi cu el si la telefon, ca Santa ii aduce cadouri doar daca nu se mai bate cu sor-sa si imparte jucariile cu Diana:)). Probabil ca vom face bradul anul asta mai devreme decit Ajunul Craciunului cum am facut anii trecuti, pentru ca sint sigura ca Emma se va intreba de ce ceilalti copii au brad si ea nu (aici americanii fac bradul incepind cu 1 dec.). Ii vom pune laptic si prajiturele lui Mos Craciun, ca e flamind:). De abia astept sa o vad pe Emma cum reactioneaza, ca pina acum nu prea a inteles ea exact care ce si cum e treaba.

Loreen, Nelia si Simona, La Multi Ani!!!

Cu scoala merg f. bine, sint prima din clasa (mi-am luat numai un curs...de anatomie si fiziologie) si am numai A. Nu aveti idee ce mi-a boost increderea in mine faptul asta.

Sper sa imi gasesc si eu mai mult timp sa scriu:(.

Va pupa mama balena:).

Am pus si eu niste poze cu mindrele mele aici http://family.webshots.com/album/553709191FYpAqo si aici http://family.webshots.com/album/554318182MBlgiH .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Apropos, eu cind am venit in Ro, am adus o valiza de lucrusoare de fetite de la 0 luni-12 luni. Nu am gasit sa le dau la nimeni (trebuia sa le dau cuiva aici pe forum, dar vad ca persoana care se ocupa de trimisul hainutelor la copilasi, nu a mai aparut), asa ca le-as vinde sau dau banii cuiva sarac sau cuiva care are nevoie de ceva banuti pentru sanatate etc. Valiza are 35 kg si are tot ce trebuie unei fetite pina la un an (cel mai bine e ca bebelusul sa fie nascut undeva in vara). Lucrurile sint f. bune, curate, unele nepurtate, papuceii la fel. Stiti pe cineva care ar vrea sa le cumpere?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Astept sa se scoala printisorul sa putem pleca si noi de acasa.

Elisor unul ptr tine, unul ptr. Bianca si unul ptr, Andreas. Cum a reusit Bianca sa cada din scaun? S-a aplecat peste, a cazut masuta din fata ??? Spune-mi te rog ca si eu il las de multe ori pe Patrick in el sa se uite la TV timp in care eu fug la baie ,sau jos, sus.
Mi-a placut remarca cu urechile lui Andreas

Iuliana, fetitele tale nu vor conduce masina niciodata? Nici eu nu cred ca o sa-i cumpar lui Patrick papusica Barbie. Dar totusi cred ca o masinuta de impins cu Winnie sau Dora nu sunt facute numai ptr. baietei si nu cred ca le-ar stirbi feminitatea.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Laura si sper ca ai trecut cu bine de ziua de azi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput