Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
omustata spune:
Tdi-Doamne prin ce treceti! Mie mi-e clar ca este de la vaccin ca doar ea a mai facut asa ceva si la alt vaccin, nu? sanatate multa!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
OlgaTarziu spune:
Vai Tdi nu pot sa cred. Sa dea D-zeu sa nu fie nimic grav si sa se faca bine papusa mica. Sper sa intri maine sa spui cum mai e. 
Elisor uite acum pun pozele.
Danelutza sa fie nepoata sau interesul sau mai imbatranesc si ei? Oricum eu tot sper sa se trezeasca si nu am nevoie sa-si ceara iertare, doar sa fie om de acum incolo. Nu stiu daca ti-am spus dar el a plecat cand eu aveam 8 ani iar pacatele trecutului lui au ramas ingropate in mine. De cate ori ma uit in ochii lui vad dezastrul in care traiam.
Beatrice faine poze. Faine si modelele. ![]()
Pt care vreti sa va uitati si aveti timp am facut 3 albume noi pt 13, 14 si 15 luni. Pozele de la Niagara sunt in cel de 15 luni. Tot acol,o gasiti si poza cu ajutarea Romaniei, nu m-am abtinut si am pus-o.
http://community.webshots.com/user/Olga_H
Va pup... Ne vedem dimineata.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
NewMami spune:
Au plecat musafirii si m-am gandit sa las ceva ptr. cafeluta de dimineata la fetele de peste ocean.
Astazi Patrick a batut recordul de somn, dupa ce s-a trezit la 8:10 a.m(intr-adevar aseara am ajuns mai tarziu acasa si s-a culcat numai la 9:30 pm.) la ora 10 isi facea primul nap care a durat 1 1/2h. S-a trezit, au venit musafirii cu baietelul lor de 9 luni, s-au jucat frumos ai apoi la ora 15:30 era la second nap care a durat pana la ora 17. Iar acum e ora 8:30 p.m. si e deja la el in patut si aproape adormit. Intr-adevar a fost vreme urata si te tragea la somn chiar si pe tine om mare.
Mi se rupe inima caci marti trebuie sa-l trezesc la ora 5:30 ptr. ca am o sedinta la ora 8 dimineata la 160 km de unde locuim. Dar n-am alta solutie.
Azi am facut BBQ dar am tinut carnea la marinat de ieri (vin rosu, ulei, otet, ceapa taiata si condimente). A iesit o bunatate.
OMustata, nu trebuie sa te superi, fiecare mamica face ce crede de cuvinta ca e mai bine ptr. copilasul ei. Eu cand eram mica cea mai mandra eram de colectia mea de masinute (comuniste - plastic dar erau cele mai frumoase ptr. mine si Doamne fereste sa mi le strice cineva) iar cand intram in magazinul de jucarii ii ceream mamei o masinuta oricat de mica. Asta nu inseamna ca nu sunt feminina, doar ca nu ma fardez, ma tund baieteste, nu-mi plac rochiile sau pantofii cu toc, in rest totul e perfect ![]()
La facultate am vrut sa dau la Constructii Aerospatiale (partea electronica de bord) - noroc ca tata n-a vrut sa ma lase la Bucuresti, fiind imediat dupa revolutie. Asa ca m-am ales cu Automatica si Calculatoare la Cluj. Visam doar plansete si desene cu avioane. Nu-mi pare rau ca am fost asa si chiar mi-e ciuda ca nu stiu si mai multe lucruri technice.
Iuliana, in Canada gasesti tot ce gasesti in America, doar suntem pe acelasi continent. In ce priveste colectia lui Thomas poate acea mamica a cumparat-o mai mult ptr. ea. Sincer eu de abia astept sa faca Patrick 2 anisori sa pot incepe colectia Thomas (pretext ca e ptr. el) ca nu e chiar asa de usor fiindca toata colectia ajunge la frumoasa suma de $500.
In legatura cu desenele animate nici eu nu sunt de acord cu multe dintre ele. Iar deocamdata pot sa-i cumpar lui Patrick ce-mi place mie, insa curand lucrurile se vor schimba din pacate
.
Androix, Filip nu e singurul cu impinsul carucioarelor. Si Patrick e mort dupa ele. Cum scapa la vecinute nu-i mai poti lua din mana caruciorul de papusi. Si cum pe aici noi lasam jucariile pe afara de obicei de cate ori este in ograda din spate toate papusile si carucioarele se muta la noi acasa. Noroc ca vecinutele stiu de unde sa le recupereze si la randul lor se servesc si ele cu ale lui Patrick. La daycare au un cos de cumparaturi si e innebunit dupa el. Ma bate gandul sa-i iau si eu unul acasa, dar nu mai stiu pe unde sa-l parchez si pe ala.
Am observat ca atunci cand era toata ziua acasa cu babysitter-easa pe cand veneam de la serviciu era deja plictisit de colectia lui de jucarii. De cand merge la daycare, e super incantat cand vine acasa sau in weekend de jucariile lui dragi.
OlgaT, te inteleg perfect cand vorbesti de jucarii. Imi aduca minte cand eram copiluta si in zona noastra erau multi sasi care aveau neamuri peste granita. Veneau in vizita si iti aduceau cadou diverse reviste de la magazinele lor. Doamne cum ne uitam la jucariile alea si adormeam visand la ele intr-o zi. Acea zi a venit (chiar daca mai tarziu) si cred ca asta explica si neputinta mea de a ma opri din cumparatul lor.
Eu am noroc ca shopping numai in State si ajung la jumatate pret. Caci in Canada sunt nebuni la cap cu preturile lor si la jucarii si la haine. Ti-am spus sa dai o fuga la noi si lasam baietii cu prichindeii si noi mergem shopping.
In 15 octombrie merg in excursie cu colegele pe 2 zile (sambata si duminica) la 2 Mall-uri mari din State. Asa ca ChrisDun, spune-mi daca vreo body-uri si iti iau si ti le trimit. Trebuie sa ajunga repede daca le pun in plic si nu ca pachet.
Daca n-as avea asa serviciu bun in Canada, sincer maine m-as muta in State ca m-am saturat si de sytemul gratuit de sanatate si de alte reclame chaep cu care se dau mari. Am mare noroc ca sunt acoperita si acolo.
Cum a fost la playground? Dar la bazin? Trimite niste placintele si la Sarnia, pleaseeeeeeeeeeeee.
Elisor, n-ai fost la medic cu Bianca ca nu-i normal sa tot faca diaree. N-are cumva vre-un virus sau viermisori? Of saracuta ce-o mai pisca curuleata.
Doamne iti multumesc am trecut peste ultima gripa, acum ne batem cu o infectie la ochisori pe care ne-o tot pasam unul la altul
.
Si eu sunt topita dupa momentele lor de trandete. De multe ori si Patrick se joaca si dintr-o data se intoarce fuge la mine si ma imbratiseaza de picior, sau un pupic. Mor, imi dau lacrimile si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa traiesc aceste momente, aceasta dragoste neconditionata.
Tdi, Doamne ce momente ti-e dat sa traiesti. Pai daca era asa de rau de ce n-au tinut-o in spital sub supraveghere? Cateodata imi vine sa-i
pe doctorii astia. Nu se poate sa o trimiti acasa in convulsii fara sa-i dai sau sa-i faci ceva sa o ajuti.

si astept cu sufletul la gura vesti bune.
OanaC, imi pare tare rau ca e asa de rau cu parintii tai la tine. Mai intelegeam daca erau socrii, dar parinti ???
Noi cu mama mea am putea trai fara nici o problema, nici n-am simtit 6 luni de zile ca a am avut pe cineva in casa (in sensul ca sa ne deranjeze cu ceva Doamne fereste). Inclusiv sotul a zis ca cu ai lui n-ar putea trai dar cu mama nici o problema. Ne-a fost de tare mare ajutor si ne e tare dor de ea
.
Din cate am inteles tu inca nu lucrezi, sorry daca gresesc. Daca tot esti acasa de ce i-ai adus pe atatea luni de zile?
Danelutza, mor cand o vad pe Isa ta asa creola ca o ciocolata. Doamne ce scumpa e creola si carliontata
. Imi vine sa o mananc. Cum mai stati cu training-ul la olita? Daca o aduci din nou pe calea cea buna, pe bune ca ti-l trimit si pe Patrick.
Celor din campul muncii o saptamana usoara iar tuturor o saptamana cat mai buna.
NewMami &
Patrick Ryan
NewMami spune:
OlgaT, nu stiu cat doarme Tony, dar atunci cand doarme e de-a dreptul ingerel
. E tare scump si dragalas, imi inchipui ca e foarte energic dar nivelul de energie e direct proportional cu dragalasenia lui.
Vad ca Tony repara totul in casa, Tony are grija de gradina, Tony face ordine in dulapuri nu inteleg de ce te plangi ca nu-ti ajunge timpul
.
Doamne se suie singurel pe masa din bucatarie?
Iar tu areti SUPER - fotomodel - nu inteleg cum de nu-ti gasesti job ![]()
NewMami &
Patrick Ryan
omustata spune:
OLgaT-pozele sunt atat de frumoase si Tony arata asa de bine, nici nu zici ca nu mananca. Chiar mi se pare voinicut. Iar poza in care doarme cu tine este superba.
Newmami-intr-adevar, aici hainutele de copii sunt atat de ieftine si frumoase incat chiar nu stiu daca poti gasi mai ieftine. La jucarii nu-mi dau seama ca eu mai mult iau de pe Amazon ca am niste reduceri. Am o carte de credit de la ei si daca o folosesc (pentru orice fel de cumparaturi) dupa o anumita suma imi trimit un cupon de $25, asa ca de multe ori astept sa se stranga cateva cupoane si ii iau jucarii aproape gratis. Imi pare tare rau ca in Romania totul este asa de scump cand salariile nici nu pot fi comparate cu cele de aici.
O saptamana buna va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
iuliana spune:
OlgaM, ma bucur ca nu te-ai suparat
.
Newmami, iti spun sigur ca ei cumpara jucarii din astea. De Craciun au fost la noi si stiu sigur ce i-a adus fetitei "Santa"...trenulet pe sine Thomas:). Dar cred ca e cam cazul sa inchei subiectul asta. Eu pot sa zic ccc ca m-am jucat cu papusile pina la 14 ani, le faceam haine, le tundeam (pe una am tuns-o greceste a la Oana Sirbu ca vazusem filmul Liceenii:). Eu, ce sa spun, ma fardez, vopsesc, imi place parul lung, port tocuri, fuste, chiar daca numai la petreceri ca mi-e mai usor sa ma cracanez toata ziua in masina cu pantaloni:). Vad ca si Emmei ii place cuconeala:), se da cu ruj (de plastic:), vrea pantofi si haine toata ziua, coronite, inele, posete, bratari. Dianei vad ca ii place si ei. Azi le-am imbracat cu rochitele de Craciun pentru fotografii la Studio, cu papucei noi. Nu va zic ce "mai mai mai" erau prin casa, se leganau de placere, iar Emma si-a purtat toata ziua rochia si pantofii in punga pina i-am ascuns-o:). Eu sint sigura ca se vede de mititele fetitele carora le place gateala. Ma uit la sor-mea...sintem diferite, se machiaza si ea, dar la gusturi la imbracat si alte chestii din astea eu stau mai bine, daca pot sa zic asa. In cazul nostru, nu stiu ce o sa faca tati, dar vad ca nu zice NU cind e vorba de gateala fetelor lui.
OlgaT, nici mie mu mi s-a parut Toneala slabut, chiar e f. bine facut.
Si Diana e cu impinsul carucioarelor, trage jucariile cu ata dupa ea toata ziua. Emma nu s-a prea omorit dupa ele, dar se pare ca investitia mea de atunci isi scoate banii acum:).
De Craciun, Emma vrea o masuta cu oglinda (vanity) si scaunel (Ariel-The Little Mermaid), dar probabil ca isi va mai schimba doleanta pina atunci, insa sint sigura ca tot cu printese va vrea ceva. Dianei o sa ii iau o bucatarioara care e pentru copii de la 1 1/2 in sus. Chiar sint in pana de idei de jucarele.
Diana are muci. Emma a avut numai infundat un pic nasul aseara, dar vad ca Diana nu e asa rezistenta. Sigur a adus ceva Emma de la scoala si de acum sa ne tinem bine
ca incepe sezonul mucilor.
Eu pe Diana o sa o duc la gradinita din toamna anul viitor 3 zile pe saptamina jumatate de zi. Ma pregatesc de pe acum sufleteste de plinsete si suferinta. E si ea pupacioasa si dragastoasa. Zice "pup" si intinde boticul la mine. Ta-su a ramas azi surpins cind s-a trezit pupat de ea, ca nu ii ceruse nimeni. Pntru mine are o oarecare slabiciune, cind e suparata sau obosita, nu vrea pe nimeni, iar noaptea nu il vrea deloc pe ta-su. Nu v-am zis cum face cind vin de la scoala. Ma vede, chiuie si apoi face ture in cerc prin toata camera de bucurie, dupa care vine in brate la mine. Si la ta-su se bucura cind vine de la servici. Cind aude cheia in usa, sare pur si simplu si se duce sa o ia ta-su in brate. Dar la mine e diferit. Turele pe care le face prin casa ma topesc.
OanaC, daca ma intrebai pe mine de la inceput care e treaba cu neamurile invitate si vizitele astea, iti spunea sa zici "pas":), mai pe alta data. Eu am avut aceleasi discutii si cind au fost socrii mei sau maica-mea aici si de fiecare data cind m-am dus in Romania cu plozii. Nu va spun cita nevoie as avea sa vina mama sa ma ajute sa ma pot duce la scoala fulltime incepind de anul viitor, dar prefer sa mai stau un an acasa si sa le dau pe fete la gradinita dupa aia. Plus ca nici ea nu vrea, dar eu nici atit
. Asa ca zic mii de bogdaproste ca sint la 10000km si nu imi dirijeaza nimeni viata. In Romania cred ca nu mai calc vreo 3-4 ani de acum incolo si neamuri nu imi mai invit aici ca m-am lecuit.
Tdi, sanatate Lyssei!!
Gabitza, sa va bucurati de Toyotitza:). Buna masina, reliable, consuma putin, iar modelul de anul asta a facut ravagii si aici. Daca ar trebui sa ne schimbam a doua masina, tot Toyota modelul de anul asta ne-am lua.
Gata, vad ca mi-am facut de cap w-e asta:). Ma duc la invatat ca miine am test si cealalta luni am examen. Oricum, miercurea viitoare imi scot pirleala la Las Vegas. Am fost dezamagita ca nu am putut sa imi tin promisiunea cu dusul copiilor la Disneyland (noroc de Emma ca nu prea stie ea exact ce inseamna "saptamina asta" sau "promit"). Eu oricum ma simt cu musca pe caciula, dar noroc ca nu ne-am dus cind trebuia ca am zacut 2 zile in pat cu febra 40 si niste amigdale umflate cit ceapa. Si noroc ca aveam niste penicilina in casa (aici dai cu tunul si nu iti da fara reteta, dar ii ramasese lui Alex cind a luat pentru o masea) ca am putut sa iau urgent si in 2 zile mi-am revenit cit de cit. Parca a stiut Al de Sus ca trebuie sa ne razgindim. Va dati seama cum ar fi fost sa fiu plecata de acasa si sa fiu o leguma. Noroc ca nu rezervasem nimic si nici bilete nu cumparasem.
Va pupez !!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
gabitzam spune:
'neatza fete frumoase! O saptamana buna va doresc!
Sa va uitati cand aveti timp pe contul nostru de yahoo, in folderul "Chestii haioase", sunt niste chestii super puse de Pisik.
Dimineata, dupa multa vreme, Andrei nu s-a trezit cu mine o data, am putut si eu sa beau cafeaua linistita, chiar sa citesc un capitolas din cartea de-o citesc acum. M-am imbracat in virfurile picioarelor si in soapta, si cand a venit bona inca nu se trezise.
Vineri am fost si am pus bani pentru Sebi, nu stiu daca urmariti campania de la umanitare. Dumnezeule, m-a terminat cand am vazut pozele si am citit despre el. Si am aflat ca o colega de aici de la mine este matusa lui. Mi se strange inima cand ma gandesc si ma rog pentru el sa reuseasca operatia si multumesc la Dumnezeu ca Andrei e sanatos.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Mercedes spune:
La multi ani sarbatoritelor ce i drept cu un pic de intarziere dar nu i bai

Loreen, Nelia,Simona sa fiti sanatoase si iubite toata viata!!!
Felicitari denisa pentru umblaret!!! , acum sa ai rabdare sa fugi dupa el.
iuliana - felicitari pentru intitiativa.
gabitzam -am vazut si eu subiectele de la umanitare si cel al lui sebi si al altora- voi contribui si eu pentru sebi zilele astea.
Androix spune:
Bai Beatrice, esti super tare! Bravo voua ca va plimbati de cate ori aveti putin timp liber! Super tare! N-am mai vazut nicaieri sa fie iarba pe plaja in loc de nisip!
Ca tot ma plangeam ca l-am rugat sa scoata copilul la aer si pe el l-a durut in basca.
Nu mai spun ca din cauza de scoala si de schimbare de calorifer n-am mai avut bani sa petrecem weekedul la praid asa cum ne propusesem si sunt plina de nervi.
Oana, sa ne anunti cand vii in bucuresti ca se intalnim. O sa treaca repede 2 luni jumate.
Nici eu n-am fost despartita de Mihai mai mult de 2 saptamani, dar consoleaza-te cu gandul al jucariile frumoase pe care o sa le primeasca Alex.
Gabitza, wow sunt cu gura cascata, superba masina, iar culoarea este criminal de misto. Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de drumuri si vacante frumoase cu ea.
Elisor, nu pe 1 pe 2 e deschiderea. La limbi straine engleza - italiana. Nu-mi vine sa cred ca m-am aventurat in asta si inca nici n-am inceput... Oricum as fi de super kko sa n-o termin nici pe-asta
O sa fie distractiv: dimineata intr-un suflet sa duc copilul la socrella, apoi la cursuri si la finalul zilei rupta de oboseala inapoi in berceni sa-mi culeg copilul. Toate astea in perioada imediat urmatoare cu o super greata (de care inca n-am parte dar mi-e frica de ce-o urma) si mai apoi cu o onorabila burta la gura. Beton! Inca nu stiu sigur dar exista posibilitatea ca ccc cursurile sa se tina undeva in berceni, ca astia au mai multe sedii, ceea ce ar fi super comod pentru mine. Daca reusesc sa trec de primul an cu bine, la anul il dau pe Filip la gradi si merg dimineata sa-l duc si la pranz merge soacra-mea sa-l ia. Dar cine va sta cu bb2
offf, ma gandesc prea mult acum, sa ajung eu acolo si mai vedem.
off, Tdi sper sa vii cu vesti bune! Sanatate multa Alyssei!
OlgaT, ma uit acusica in pozele de la Niagara, ai pozat si sandalele?
Radem noi amar dar cine stie poate chiar acolo ne situam 
Filip vad ca a facut un kk cat de cat normal, foarte puturos, cam ciudat. Dar macar nu mai este moale, se pare ca loperamidul si-a facut efectul. Dar m-am cam speriat cand am citit ulterior pe cutie ca se elibereaza din farmacie doar cu reteta si se da numai la indicatia medicului. Ori eu nici reteta n-am avut, nici indicatie de la medic, decat de la Loreen
Oricum sa zicem ca am trecut peste asta dar am dat peste alta belea: greva foamei! nu cumva sa bea mai mult de 100ml de lapte ca i se apleaca. Sa vedem la pranz cum sta treaba desi nici ieri nu a mancat cine stie ce...
Am facut o praji buna cu miere si nuca si foi de napolitana si am pozat-o ca ma laud si eu
poze praji
PS am un mouse de=mi vine sa ma sui pe pereti. Neaparat tre sa cumpar altul ca asta a dat coltul, abia reusesc sa ma descurc cu el
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.