Inimioare de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
anis spune:
Diana am vazut pozele...pupici castigatoarei!
Eu nu ma inteleg cu Ingrid, imi bate in usa de juma de ora sa iasa afara...si afar ploua 
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
Fetelor cochetelor, am lipsit, dar m-au bulversat astia cu masterul, nici acum n-au dat rezultatele, sa ma pot duce sa achit taxa, asa ca stau si-I tot verific… au de luat bani si tot nu se misca si ei mai repede…
Ma duc c-am ceva pagini de citit, sper sa fie toate mesajele de bine.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
POZE DE LA BABY EXPO
Pt. cine are indoieli ca Iulia a participat la concurs, iata ce s-a intamplat. Iulia a fost inscrisa, dar nu a fost printre cei trasi la sorti
, de aceea nu apare pe site in lista.
Insa Andre_ea ne-a cedat locul lui Tudor, care este bolnavior, in finala 4 de la ora 11.
Voi pune si filmul imediat ce voi termina caseta miniDV si voi transfera filmul in PC. Daca era facut cu camera foto era simplu, dar asa mai dureaza ceva.
Cu aceasta ocazie, tin sa-i multumesc din suflet Andre_ei pt. ca ne-a dat locul. Altfel, puiul meu nu ar fi putut concura.
Diana siIulia (15 iulie 2005)
Mey Diana....asa gresit m-ai inteles........... !!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
ema.nu.ela spune:
monica,
eu zic sa stai linistita. nici a mea la 4 luni n-a facut nici o reactie. iar acuma a avut cam 2 zile stare sub-febrila cam 37-38. eu i-am dat in seara aia, a doua zi dimineata si la pranz cate o doza de 3.5ml calpol. si-atat. daca e pana in 38.5 eu zic sa nu-ti faci griji. dar sa-l urmaresti sa vezi daca ii creste.
diana,
delicitari pt iulia!
mamica de maria, 1 an si 1 luna
caterina71 spune:
Dania.Nicol, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa-ti cresti fericita copii!
Pupici,
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
caterina71 spune:
Bogdana, la cat mai multe decenii de aniversari!
Pupici,
Alexa mititica
caterina71 spune:
Andreea, sanatate multa lui Tudor! Si tie! Baga pastilutze si ceaiuri, sa ca sa te faci repede bine!
Pupici,
Alexa mititica
caterina71 spune:

Diana, felicitari Iuliei pentru coronitza! 

Pupici,
Alexa mititica
Katink spune:
Buna fetele!
Felicitari Iulia!! La cat mai multe premii!
Pupam carlionteii, ca tare mult imi plac 
Cati, bafta cu masterul, sa fie rezultatul bun, tin pumnii
Diana, bafta si sotului tau la examene
Anis, Andreea, Acusor, pupici pruncilor bolnaviori si cu mucisori 
Simonaci79, multumim pentru randuri, cat adevar 
Monica-Elena, si Emma a avut o reactie urata la vaccinul de la 13 luni, febra 39.3 si 39.6 timp de 2 zile, era somnoroasa, agitata, i-a curs nasucul 2 zile si nu avea pofta de mancare.
A fost prima oara cand a facut asa febra mare, la celalalte veccinari doar se ridica putin temperatura peste 38 pana in 38.4.
Dar au trecut toate numai cu supozitor paracetamol.
Nu este temperatura mare 38.2, este o reactie normala a corpului.
Iti doresc sa nu creasca temperatura si sa treaca bine urmatoarele zile.
Pupam globuletul de aur 
Laura25, am vazut acu 2 zile filmuletele cu shtrumphii tai dulci, sunt mortali. Felicitari Biancai pentru reusita de a se ridica la gardut 
De Monai mai stiti ceva? Pe unde esti fata frumoasa? 
Numai bine,
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
POZE DE LA BABY EXPO
Pt. cine are indoieli ca Iulia a participat la concurs, iata ce s-a intamplat. Iulia a fost inscrisa, dar nu a fost printre cei trasi la sorti
, de aceea nu apare pe site in lista.
Insa Andre_ea ne-a cedat locul lui Tudor, care este bolnavior, in finala 4 de la ora 11.
Voi pune si filmul imediat ce voi termina caseta miniDV si voi transfera filmul in PC. Daca era facut cu camera foto era simplu, dar asa mai dureaza ceva.
Cu aceasta ocazie, tin sa-i multumesc din suflet Andre_ei pt. ca ne-a dat locul. Altfel, puiul meu nu ar fi putut concura.
Diana siIulia (15 iulie 2005)
Hai Diana ca n-a fost chiar asa. Nu datorita noua a concurat Iulia. Se pare ca in zilele lucratoare nu pot ajunge toti parintii cu bebelusi asa ca in locul lor concureaza altii care sunt prezenti. Mi se pare normal asa. S-ar fi gasit un loc pentru Iulia si daca am fi fost noi prezenti. Pupam castigatoarea!

Am vazut pozele. E o cretulina scumpa! E si tati cu voi?
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE