Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Buna fetele!

Noi tocmai ne-am intors de la Baby Expo, dar nu cu mana in san, ci cu premiul 1 la mers de-a busilea .

A fost f. frumos, Iulia s-a distrat si a ras mult. Am filmat-o la concurs, poze i-am facut dupa aia cu toate mascotele , ca le tragea de labe .

A fost tare aglomerat...preturi din toate categoriile...timp sa aveti.

Succes celorlalti pui, sa fim un club de castigatori !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

FELICITAAARI SI LA CIT MAI MULTE PREMII !
Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Noi mai avem un bolnavior in casa: mama. Se pare ca puiul meu a fost generos si a impartit virusii in stanga si in dreapta.
Azi la mine parca a dat cineva drumul la robinetul de la nas. Nu se mai termina. N-am mai fost asa racita de cel putin 4 ani. Aseara ma luase si o durere de cap si o stare generala de rau si imi venea sa ma vait si ma gandeam la puiul meu care e mai bolnavior dar nu zice nimic saracutul.
Tudor tot tuseste si are nasul infundat. Off! M-am saturat cate medicamente bag in el: pe langa Vigantol si Calciu (ca avem si coastele evazate putin), luam sirop de gat + picaturi tot pentru gat, picaturi de nas si 2 tipuri de aerosoli. Toate de 3 ori pe zi. Deschide bietul de el gurita de fiecare data. Si sta cuminte si la aerosoli.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Aseara i-am dat siropul de tuse si m-am intors sa-i pun capacul cand ma striga mama: "Andy, da batista" (ii cursese putin pe el) si numai ce-l aud pe Tudor: A-NI, AD-NI, AN-DI Imi venea sa-l mananc de drag. Intre timp s-a hotarat la ANI.

POZE

Mergi la inceput

SUCCES tuturor inimioarelor de iulie august care participa la Baby Expo.La cit mai multe premii si distractii pe cinste!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Andreea, cam asa am patit noi duminica seara cu Emma.
Toata ziua l-am strigat pe sot Dani in sus si Dani in jos ca seara la culcare mandra il striga "Dai, Dai!":))
Ea mereu cand ii sting lumina chiar daca a pupat-o tati il striga Ta-Ta, Ta-Ta si trebuie sa vina sa o mai pupe inca o data si apoi se culca, dar duminica il striga si ea pe nume, ca doar invatase ceva nou de la mami

Insanatosire grabnica intregii familii

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andre_ea

Aseara i-am dat siropul de tuse si m-am intors sa-i pun capacul cand ma striga mama: "Andy, da batista" (ii cursese putin pe el) si numai ce-l aud pe Tudor: A-NI, AD-NI, AN-DI Imi venea sa-l mananc de drag. Intre timp s-a hotarat la ANI.

POZE

Pupici vorbaretului mic!

Si Rares stie teeeei,adica trei,biiguie si el pe limba lui !Cuvintu de ordine e mama acum!Nu mai zice nici tata,nici nimic..mama,mama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim fetelor de raspunsuri. La vaccinul de un an priorixul(ROR)a facut dupa o sapt 39, dar la infanrix nu a mai facut pana acum.
S-a trezit la 7 a papat laptele si la 9.20 a adormit din nou pana la 11.30, la 12 i-am dat 5ml de panadol si nu mai are temp. Daca nu mai face o sa ii mai dau deseara 5ml de panadol iar daca face trec la 4 ore pe panadol alternat cu nurofen. I-am bagat si sosete cu otet. De vioi este vioi si papa. Sper sa fi fost reqactia de la vaccin. Deci azi nu iesim din casa dar mane daca nu mai face temp pot sa il scot???/

Mergi la inceput

Andreea ,multa sanatate si mamei tale,voua tuturor !

Monica,poti sa-l scoti miine afara si poti sa-i dai preventiv nurofen(si miine 2 masuri,1 dim,1 seara)!Si eu cred ca e vorba doar de reactia la vaccin!
Pupici lui Mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

pe dracu ca iar are 38 temp.k vad ca a facut bine.. Are gingia sus dreapta super umflata se arata cred o maseluta.

Mergi la inceput

Pai daca e de la maseluta febra,poti sa-l scoti afara miine!
Imi pare rau ca se necajeste asa !Si Rares e in toiul eruptiei maselelor,nu face febra,dar plinge noaptea,de ti se rupe sufletul!
La 12 i-ai dat Panadol si acu are febra?Incearca cu supozitor de paracetamol!

Mergi la inceput