Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Era aglomerat Diana-Mirela la baby expo?

Mihnea a fost tare agitat azi s-a trezit de la 4 si a mai adormit pe la 5.30 pana la 8 asta dimineata si la pranz a dormit doar o ora de la 12.30-1.30 , apo l-am vaccinat si acum doarme de la 19, s-a trezit la 23 a baut laptele si doarme din nou.Iar mie mi-a disparut somnul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!! mai fetelor dar tare liniste e pe aici!!!! Ce e cu voi azi?

Uite, va scriu un text frumos sa incepeti ziua bine maine!!!! (de fapt azi...):

Un profesor de filosofie stătea în fata clasei având pe catedră câteva lucruri.
Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare de maioneză gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întrebat pe studenti dacă borcanul este plin si acestia au convenit că era.

Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor.
Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacă borcanul era plin iar acestia au fost de acord că era.

Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan,. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar acestia au răspuns în cor "pliiin"!

Profesorul a scos de sub catedră două cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de această dată definitiv. Studentii au râs.

"Acum" a spus profesorul după ce hohotele s-au domolit, "as dori să întelegeti că acest borcan reprezintă viat a voastră. Mingile de golf reprezintă lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sănătatea, prietenii si pasiunile voastre, si că dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viata voastră ar fi tot plină."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte"

"Dacă veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde să puneti mingile de golf si pietricelele"
"La fel si în viată, dacă îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine."

"Acordă atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, fă-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cină, joacă golf, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijă de mingile de golf, ele contează cu adevărat. Stabileste-ti prioritătile, restul e doar nisip."

Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit "Mă bucur că întrebi asta,ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viata ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."

Sper sa va placa...

Mergi la inceput

Emaaimee- ar fi super un sub despre soacre!!! daca va spun si eu cateva faze o sa spuneti ca ale voastre sunt mici copii.... dar macar eu am scapat de ea!!!!

Diana- multe felicitari pt premianta!!!!!!!!! La noi nu are cum sa fie asa.... decat daca ies Mario si David amandoi pe primul loc.... Dar cum zicea si Vali, imp e sa se distreze ei!!!!! Pupici nurorii mele dragi!

Monica-Elena- sanatate multa si sa nu aveti nici o reactie de la vaccin!!!! Distractie placuta la baby expo!!! Cu vaccinul... noi l-am facut de o luna! Pupici!!!

Nicoll_Mada- si noi va pupam!!!

Mergi la inceput

Plec si eu la culcare ca vad ca e tare liniste pe aici.... Sper maine sa fie mai multe mesaje.... Pupici, noapte buna si multa sanatate puilor si mamicilor bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

HELP... fetelor, Diana-Mirela si Dede daca la 4 luni cand am mai facut acest vaccin nu a avut nici un fel de reactie acum poate face????Acum dimineata are 38,2, i-am bagat un eferalgam si sosete cu otet si astept. Starea lui e f buna e vioi.Acum am facut Infanrix-IPV+hib.

daca e asa nu am sanse sA MERG LA BABY EXPO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Imi cer scuze pentru absenta de ieri, dar m-a apucat si pe mine conservaraia, acum, mai la spartul targului. Plus ca aseara Bianca s-a pregatit de culcare, si-a baut lapticul pe la 21:45, dupa care a tinut neaparat sa stam de vorba si sa ne plimbam prin casa pana pe la 23. Cand a adormit ea, am picat si eu.

Felicitari Iulia pentru locul I, dar mai ales pentru distractie!

Monica Elena nici Rares nu a facut nici o reactie al vaccinurile precedente, dar la cel de 1 an a avut febra si nu a mancat mai nimic 2 zile. Sper sa treceti repede peste asta .

Am niste intrebari la voi, dar acum fug sa-i scot afara, ca deja nu ma mai inteleg cu ei. Nu stiu ce o sa ne facem cand o sa ploua si o sa fie frig toata ziua, ca daca nu ies afara cand vor ei ... e ca, jale ...

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Buna fetele!

Noi tocmai ne-am intors de la Baby Expo, dar nu cu mana in san, ci cu premiul 1 la mers de-a busilea .

A fost f. frumos, Iulia s-a distrat si a ras mult. Am filmat-o la concurs, poze i-am facut dupa aia cu toate mascotele , ca le tragea de labe .

A fost tare aglomerat...preturi din toate categoriile...timp sa aveti.

Succes celorlalti pui, sa fim un club de castigatori !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mey fete frumoase ... taaareee m-am bucurat cand am citit ca ati castigat ! Felicitari invingatoarelor !!!
Pupam ochii Iuliei !

Dar pune si tu filmuletul de la concurs ca m-am uitat pe site si nu v-am gasit la concurenti....sau nu am stiut eu sa va caut bine...nu m-ar mira la cat de tare sunt !!!!!!!

Oricum astept cu interes listele de castogatori si filmuletul vostru !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica-Elena, nu e totusi febra mare nu te alarma.Eu i-as da doar Panadol si atat si i-as controla temperatura periodic..Cat despre reactii unii fac altii nu,chiar daca ai facut acelasi vaccin.

Pupici si sa scapati repede repede

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

POZE DE LA BABY EXPO

Pt. cine are indoieli ca Iulia a participat la concurs , iata ce s-a intamplat. Iulia a fost inscrisa, dar nu a fost printre cei trasi la sorti , de aceea nu apare pe site in lista.
Insa Andre_ea ne-a cedat locul lui Tudor, care este bolnavior, in finala 4 de la ora 11.

Voi pune si filmul imediat ce voi termina caseta miniDV si voi transfera filmul in PC. Daca era facut cu camera foto era simplu, dar asa mai dureaza ceva.

Cu aceasta ocazie, tin sa-i multumesc din suflet Andre_ei pt. ca ne-a dat locul . Altfel, puiul meu nu ar fi putut concura.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am uitat:l-am vazut pe castigatorul Teo pe site,felicitari,Andeeea
felicitari si voua,Diana

Laura,le-ai facut ficat?le-a placut?eu mai fac si la cuptordk vrei reteta o sa o scriu mai incolo.

acum ne imbracam sa mergem si noi afara,la noi s-a racit afara k a plouat de la 5dim pana pe la 8.

Simona,nu ma intarata k deja ma gandesc unde sa deschid subectu',la ce sectiune s-ar potrivi mai bine,etc

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput