PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Buna, fetelor...
Luca al meu a facut ieri 11 sapt...doarme pe burta doar cand are chef...in sensul ca daca nu vrea, isi intoarce capul de pe o parte pe alta si isi freaca nasul de patruica pana se inroseste si se enerveaza.Dar sa adoarma cu nasul in perina, niciodata! De aceea il mai las cateodata sa dorma si noaptea pe burta, pt. ca il ajuta la colici. Cat despre ridicatul capului din pozitia pe burta, nu stiu ce sa zic...se pune faptul ca il ridica 1 secunda, atunci cand il intoarce de pe o parte pe alta? Sau trebuie sa stea cu el in aer cateva secunde bune? Pentru ca asta nu o face...In schimb, de vreo 3 zile, cand stau la televizor si el sta pe pieptul meu(cu spatele la mine) se ridica de spate+ cap in sus, ca si cum ar vrea sa stea in fund....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Stiu ca nu e bine sa ii pui pe burta imediat dupa papa pentru ca sucul gastric urca, si in timp poate provoca arsuri grave ale esofagului. Mai lasa-l sa se aseze lapticu si apoi.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

amiss_zip am vazut pozele tare frumoase!

auzi ....da ma apuca invidia cum de esti tu asa de slaba dupa sarcina, ca si eu aveam 55 de kg si acum ...sunt mareeeeee.... de nu imi vine sa cred ca sunt eu?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

amiss_zip, mikiion merci de ajutor. Acum am intrat si noi in randul lumii.

La ce varsta incep oare bebelusii nostrii sa-si tina singuri capul. Eu as vrea cat mai repede, tocmai de aceea il pun pe Luca pe burta, sa facem exercitii si sa-i intarim muschii.

Incepand cu asta noapte am inceput sa-i dau ceai in loc de lapte la masa de la ora 2. Poate, poate reusim sa scapam de ea. Doctorita ne-a recomandat sa o eliminam ca sa se odihneasca si stomacelul.

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Salutare fetelor. ce mai faceti? eu sunt in febra pregatirilor. Am atatea bagaje. Nici nu stiu unde vor incapea toate. SI nu stam decat o saptaman, dar zici ca plecam pentru un an. Din casa nu prea putem iesi suntem chiar in zona 0, in fata casa avem 6 SPP-isti. Noroc ca plec, ca altfel ma umpleam de nervi de miercuri incolo.

Am si eu o poza mai frumoasa cu bebelina pe www.morestockphoto.com. Sunt toate facute de Silviu. La baby portrait e bebelina noastra. Va scriu cand ma intorc. Va imbratisez pe toate cu drag.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Consi si eu vreau sa elimin masa de la ora 1 noaptea ( el papa la 10 seara, 1 noaptea, 4 noaptea, 7 dimineata ). Asa ca poate de la 10 seara pana la 4 dimineata as dormi si eu ca nu mai pot, sunt o epava efectiv, plus ca a facut deja 3 luni si cam ar fi cazul...si am auzit si eu ca e bine sa sara o masa de laptic, tot asa, ca e bine pt stomacel. Intrebarea e : din ce planta ii faci ceaiul ?

Codritu si eu tot ma gandesc cum sa incep cu suculetele de fructe, pt ca si noi am cam inceput sa avem probleme cu kk, desi pana acum vreo 2 sapt facea 1 data pe zi, acum trec si 48 de ore si nu-mi convine, ca ori ajung la supozitor ori la termometru...Tu ai razatoare de plastic sau de sticla ?

Fetelor, vreau sa cumpar un robot de bucatarie pt Alex al meu ca sa-i prepar suculetele de fructe si mai tarziu piureul de fructe si legume. Am inteles ca exista unele care intr-o parte iti lasa sucul si in cealalta lasa pulpa fructului sau legumei. Cum se numesc astea : blender sau cum, ca eu cu robotii de bucatarie nu le am ( in afara de mixer ).

Azi ma duc sa vad daca gasesc un plyground haios pt Alex pt ca a inceput sa se plictiseasca singurel si caruselul de la patut e cam sus si nu ajunge cu manutele la el, pt ca am observat ca daca ii arat o jucarioara se veseleste si eu incerc sa-i pun manutele pe ea si chiar o pauca pt cateva momente si e tare vesel. Asa ca vreau ceva ca o sfoara cu jucarii atarnate si sa ajunga cu manutele.

,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Aici se vorbeste de sculatul in miezul noptii al copilului. Eu as lasa-o pentru ca stie ea ce face. Daca vrea papa ii dau, daca s-atrezit din intamplare o las sa adoarma la loc singura. Intrati mi se pare interesant. Eu nu as baga ceai. Se va trezi sa ia si o singura gura de ceai. Cate despre stomacel...cred ca bebe stie cel mai bine cand ii este foame sau nu. Ei nu cer papa mai mult decat au nevoie si daca au nevoie au dureri maride burtica si e bine sa nu le fentam masa.'
Sunt sigura ca dupa 5 luni nu se vor mai trezi seara, sau dupa ce diversific...Ma bucur sa ii vad somnorosi in toiul noptii. Cateodata mi se face dor de Petra si imi vine sa o trezesc eu noaptea. In serile de insomnie ale mele

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

amiss_zip multumesc pt link, eu chiar nu m-am uitat deloc pe subiectul cu "parintii intraba..." dar multe subiecte sunt f interesante. Multumesc inca o data

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Am citit si eu parerile legate de masa de noapte. Din pacate la mine nu mai exista lapte si suntem exclusiv pe formula. Oricum pana la urma cred ca este optiunea fiecarei mame privind modul in care creste bb-ul. La mine productia de lapte a fost scazuta si chiar daca Luca statea in prima luna la san si cate o ora jumatate, acesta a scazut. In mare parte acest lucru s-a intamplat si datorita faptului ca nu prea a avut cine sa ma ajute, asa ca eram foarte deficitara la papa si somn. In fine, nu cred ca are rost sa mai caut justificari.
mikiion daca te mai intereseaza sa stii ca eu noaptea ii dau 100 ml baby drink si pentru faptul ca il ajuta cu kk. Eu vreau sa elimin masa pentru stomacelul lui, pentru ca eu oricum ma trezesc la 2 ore sa verific ce face. Si baiatul meu e cam fomist, asa ca daca i-ar fi intr-adevar foame ar plange, dar el a adormit dupa ceiut imediat si s-a trezit dupa 3 ore.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

mikiion blender-ul e acela care amesteca fructele, iar storcatorul este cel care separa sucul de fruct.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput