PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

M-am gandit la ceva si anume sa modificam putin listuta incepand cu 1 octombrie. Haideti sa lasam la bebei doar data nasterii, greutatea si lungimea de la nastere. Apoi pentru cine vrea putem adauga luna de luna progresele inregistrate, eu una nu ca mi se pare o modalitate buna sa innebunesti daca faci comparatie cu ceilalti. Ce ziceti? Nu va grabiti cu raspunsurile ca mai avem timp pana la 1 octombrie dar poate va surade ideea.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Sa o culc pe burtica ! SCUZE CA AM UITAT SA SPECIFIC CUM SA "O CULC' ! Orcum merci ptr raspuns !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

amiss_zipSpune-mi te rog cum faci sa apara textul care sa faca trimitere la poze. Am mai pus intrebarea asta, dar cred ca nu erai pe net in perioada aceea. Merci frumos.

Si mai vreau sa intreb de ce e asa important ca bb-i sa doarma pe burta. Atunci cand il pun pe burta Luca incearca intotdeauna sa-si ridice capul si uneori fundul. Miti, cred ca ar trebui sa-l pui pe burta cand are chef de joaca sau cand e un pic nervos. Eu il mai pun pe burta si incep sa-l strig si mai incearca sa ridice capul sa vada unde sunt.

Consi si Luca meu

http://b1.lilypie.com/4mWVp3.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu vreau sa pun poze si nu stiu cum!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am uitat sa zic ca in ultimele 2 sapt Corina a luat 365gr(adica intre sapt 3 si 5).Noaptea a inceput sa suga des, fapt care ma termina!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cel mai usor mod in care puteti sa va dati seama cum a scris cineva ceva anume este sa dati reply with quote si vedeti cum a scris lucrul respectiv. Eu fac asa cand gasesc pe forum desene diverse si nu stiu care e codul de ex: sau

Pentru link ascuns scrieti asa:

[url= "adresa linkului" ]Cuvantul dorit[/ url] (dar fara spatii)
ex:
[url = "www.desprecopii.com " ]Forumul nostru drag [/ url ]
apare asa(dar fara spatiile pe care le-am inserat eu):
Forumul nostru drag

Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Consi nu e important ca bebeii sa doarma pe burtica. Ei au acum un instinct natural de autoaparare. De aceea se maraie ei. Dormitul pe burtica cand sunt pana in 4 -5 luni poate sa favorizeze sindromul mortii subite a sugarului(SMSS), se pot sufoca daca nu isi tin capul si nu pot respira prea usor.

Pe de alta parte le tine cald la burtica, nu se mai sperie de maini in somn nu se mai misca...deci dorm mai bine mai mult timp. Acum depinde de instintctul tau de mama. Eu inca o verific pe Petra cand doarme pe burtica...desi stiu ca mai si exagerez. Dar clar asa doarme cel mai mult.

Si inca un avantaj al dormitului pe burtica ar fi : isi intaresc muschii spatelui si isi vor tine capul mai repede. Petra la 2 luni si-a tinut capul cateva minute bune.
Dar sa retinem ca nu suntem intr-o competitie. Au timp toata viata sa isi tina capul sus.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

amiss-zip, si eu vreau sa o pun pe burtica, dar nu cred ca ii place. Daca o pun dupa ce adoarme se foieste pana se trezeste, iar daca e treaza plange. Tudor dormea pe burtica de la 2 luni si i-a placut nu am avut probleme, si acum tot pe burta adoarme, petra in schimb se foieste intr-una daca e pe burta si doarme cu nasul in cearceaf.
mikiion, eu tot la CLCS o cantaresc au program martea si vinerea aici la mine. Cu diversificarea nu te pot ajuta ca nu am nici o carte. Te inteleg cu gatitul ca si eu sunt cam lenesa la bucatarie si lipsita de inspiratie. Eu am inceput sa-i dau suc de mere cate o lingurita ca noi stam rau la capitolul kk si speram sa ne reglam asa. Le dau prin razatoare si le storc pe urma cu mana pentru 2-3 lingurite merge.
miti, si eu sunt nebuna ca merg saptamanal sa o cantaresc deja ma stiu alea cand intru, dar mai poti sa povestesti cu ele sau cu alte mamici.
lucians, cum ai scapat de kg dupa prima sarcina ca eu sunt inca cu ele dupa mine, plus cele de la Petra? Nu te speria ca nu ii ramane parul asa, i se aseaza si o sa-l vrei inapoi asa ridicat ca e mai haioasa. Sanatosi sa fie.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

pt consi si cine a mai intrebat.
Uitati cum fac eu trimiterea:
Cand deschid «Raspunde la subiect» imi apare formularul( sau cum se cheama) albastru.
Ca sa mearga ma duc susla «mod format» si in loc de «normal» selectez «interactiv».
Apoi merg la «introdu hiperlink» acolo unde este un mic glob si imi apare sus, o mica fereastra, care iti da indicatiile. Intai scrii cuvantul( de ex, poze) si apoi in a 2 etapa copiezi adresa unde e poza( adica hyperlink) si asta e.
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme noi
Mihaela

http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

red]va rog[/red]spuneti-mi si mie cand culcati copilul pe burtica, dupa ce mananca sau cand?multumesc,alina

Mergi la inceput