PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor...legat de dormitul pe burtica..Alexia mea doarme doar asa de la o luna. Si doarme foarte bine..ba chiar intoarce capul de pe o parte pe alta si in timpul somnului. Isi tine capul sus de la o luna...iar acum la 2 luni si 10 zile il tine minute bune sus de tot cand o punem pe burtica...mai ales dupa baita de seara cand ii face tati masaj pe spate. Ea si noaptea doarme tot pe burtica...mi se trezeste la 5 5:30. Daca o culc pe o parte da din maini, se sperie, se rastoarna pe spate. Oricum pozitia capului ei cand doarme pe burtica este aceeasi ca si cum ar dormi pe o parte.
Azi am fost la Baby Expo si am luat multe lucruri frumoase...dar f aglomerat si obositor.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am un inceput de MASTITA ! pete rosii tari pe sanul stang, dureri de dimineata si acum am si febra 37.7. Nu stiu ce sa fac!!
Daca ma mulg pana dimineata imi trece? sau nu scap? Ce antibiotic trebuie sa iau? Ii mai dau sa suga din sanul respectiv???

Of! Cine mai e pe forum???

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Amiss-zip, eu am avut mastita cand Petra avea 2 saptamani, mi-a aparut o pata rosie si se simtea tare la palpat. Degeaba m-am muls ca nu s-a desfundata canalul. Doctorita mi-a spus sa o pun la san ca ea desfunda cel mai bine canalele, eventual sa schimb pozitia ei de a suge. Eu am facut febra mare dupa vreo 2 zile cu frisoane nasoale asa ca am ajuns la antibiotic, nu mai stiu ce mi-a dat si oricum numele de aici nu iti vor spune nimic. Daca nu iti trece si faci frisoane trebuie sa te vada un medic, mie doctorita mi-a desfundat si canalul ca nu se desfunda nicicum, este un canal mic si acum vine mai greu din el ca sunt tot timpul atenta cand pompez sa vad daca iese lapte de acolo. Aici la mine este o doctorita generalista care se ocupa numai de probleme de alaptare acasa nu stiu cine ar trebui sa te vada si sa te ajute, eu zic ca daca nu mi-ar fi desfundat canalul degeaba luam antibiotice ca faceam ir dupa ce terminam cu antibioticul. De alaptat am alaptat tot timpul de la sanul ala. Sanatate multa!

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am un inceput de MASTITA ! pete rosii tari pe sanul stang, dureri de dimineata si acum am si febra 37.7. Nu stiu ce sa fac!!
Daca ma mulg pana dimineata imi trece? sau nu scap? Ce antibiotic trebuie sa iau? Ii mai dau sa suga din sanul respectiv???

Of! Cine mai e pe forum???

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Ce ai facut? Ai rezolvat problema? Si eu tot asa stiam,sa o pui sa suga pana desfunda ea canalul
Bafta multa..tine-ne la curent!

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yanis

Am si eu o intrebare pt fetele care au facut la puii lor vaccinul de 2 luni,l-ati facut fix cand a implinit 2 luni,sau v-a chemat pediatrul la 2luni si un pic?
Pe mine m-a chemat pe 25 octombrie,iar Ianis face 2 luni pe 6 oct,deci nu e tarziu,ptca nu sunt 2 ci 2 luni si3 saptamani??si am mai citit de vaccin Penta sau Hexa,mi-a zis si mie de el,dar mi-a zis ca trebuie sa-l cumpar.Voi il cumparati sau l-ati cumparat?Si cam cat costa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/yanis3christine/my_photos

Si noi l-am facut tot dupa ce implinise 2 luni,la cateva zile...nu cred sa fie vreo problema. Bine,la tine sunt aproape 3 luni...nu ii poti spune sa mergeti mai devreme? DOar ca sa fii tu linistita...ea stie ca voi veti avea atunci 2 luni si 3 saptamani?Ca daca stie si tot te-a chemat atunci,inseamna ca e ok,stie ea mai bine.
Noi am cumparat vaccinul,ca am impresia ca asta nu e gratuit,si costa 2 mil-2 mil jumate,cam asa.Noi am dat 2 mil pe el.E un pic mai scump,dar Razvan nu a avut absolut nimic ,nici o reactie adversa.Zici ca nici nu l-ar fi facut,asa ca eu zic ca se merita.
Succes!

Mergi la inceput

Fetelor care aveti carusel la patut, nu se uita bebeii crucis la jucarii cateodata? Ca Razvan e foarte fermecat de ele,insa cand se opreste din invartit caruselul,el ramane cu privirea pironita la o jucariuta si se uita crucis la ea...la voi se intampla asa?

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care au facut la puii lor vaccinul de 2 luni,l-ati facut fix cand a implinit 2 luni,sau v-a chemat pediatrul la 2luni si un pic?
Pe mine m-a chemat pe 25 octombrie,iar Ianis face 2 luni pe 6 oct,deci nu e tarziu,ptca nu sunt 2 ci 2 luni si3 saptamani??si am mai citit de vaccin Penta sau Hexa,mi-a zis si mie de el,dar mi-a zis ca trebuie sa-l cumpar.Voi il cumparati sau l-ati cumparat?Si cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

AMISS_ZIPP ,am citit link-ul,e interesant,dar pt mamici care nu alapteaza(deci puilor nu au de ce sa li se faca dor,adik de tzitzi),sau nu am inteles eu,nu zice nimic.Eu ii dau un biberon de 120 ml la 12 noaptea,dar tot ma trezeste la 3 si apoi la 6,parca-i ceas.Ii dau Nan1,sa nu se sature de la el?Sau asa e normal sa se trezeasca?
CONSIsi mie mi-a spus doctorita sa nu-i mai dau noaptea,ca sa i se odihneasca stomacelul,si la 3 ii dau ceai,la fel ca tine Babydrink,dar ii mai pun in el si musetel(de cand i-am bagat musetel,imi face kk si de 3 ori pe zi,iar inainte o data la 3 zile),si Debridat(pt colici).Ii dau cam multe,dar nu ma mai plange asa ca inaite,cat de cat sunt mai linistita,caci colicii astia erau de groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Printzesa mea in varsta de 6 saptamani a inceput sa vomite continuu de vreo 2 zile de cand m-am hotarat sa o dezvatz de tzinutul in bratze.Care este oare cauza vomitatului:plansul sau e bolnava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cit timp se poate pastra bibe cu lapte praf preparat? Eu mai alaptez putin dar bebele adoarme inainte de formula uneori si mereu l-am aruncat.Am citit pe net ca se poate pastra la frigi 24 ore iar afara 2 ore.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput