Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, UCA!
Andora sa-ti traiasca Gogosica, sa creasca mare, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
Mai tii minte cum era la Municipal acum 2 ani?

LA MULTI ANI, ALEXIA ANCA!

LA MULTI ANI si pentru toti sarbatoritii de zilele trecute carora nu am putut sa le urez de ziua lor.

LA MULTI ANI, ADELA si SUSULINA!

Fetelor, va multumesc si eu pentru urarile voastre.
Ioana e tare incantata ca e ziua ei, i-a placut asa mult ca i-am cantat "La multi ani" la ora la care am nascut-o (10.10 pe 10.10) ca dupa aia vreo jumate de ora ne-a aliniat pe mine, mama si bona in sufragerie ca sa mai cantam.

Noi ne-am intors aseara tarziu de la Viena, unde am fost in "saptamana de miere". A fost foarte bine, numa drumul super obositor (am plecat cu masina); ieri am facut 12 ore Arad - Bucuresti ca am stat 2,30 ore blocati pe Dealul Negru din cauza unui TIR cu benzina rasturnat.

Nunta a fost perfecta, eu m-am simtit minunat, a iesit totul asa cum am dorit. Invitatii au parut si ei ca se simt bine, oricum toata lumea mi-a zis ca a fost superb. Ce mai, mi-a placut tare sa fiu mireasa, parca as mai vrea .
Ioana s-a comportat foarte bine, la biserica era tare derutata, a stat in brate la tata si tot punea mana pe voalul meu. Dupa aia tot zicea "mami - popa".
La restaurant a dansat non-stop cat a stat (vreo 3 ore), a fost senzatia serii.

Aseara cand am venit a reactionat altfel decat ma asteptam - credeam ca o sa fie destul de nepasatoare. Dar ea, micuta, intai a fost foarte mirata ca ma vede (era 10 seara si ea aproape adormise), dupa aia m-a tot pupat si mangaiat vreo ora si dimineata statea numa de mana mea, nici la baie nu m-a lasat sa ma duc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic - Nanusha e la faza de "ce-i asta?', repetata la infinit cu privire la orice obiect necunoscut ei.

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca, Ioana si Alexia!!!

mamicilor Adela si Susulina!!!

Multumesc mult de aprecierile la adresa ingerilor mei!Toti copilasii sunt superbi!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Uca si Ioana. Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!Felicitari si mamicilor ca au adus asemenea minuni ca voi pe lume
Adela, Susulina, La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de puiutii dragi!!!!
Noi ne pregatim deja de pe acum de ziua d-rei.Maine mergem dupa bunici la aeroport.Mai vine si nasa mea de botez cu ei.Ei sunt incantati peste masura ca o sa o vada pe Alma iar, abia dupa un an de zile.Sper ca de la anul sa ne vedem mai des.
Va pup rapid pe toate in grup organizat, vorba Minei, si ma duc sa fac rapidulet o ciorbica pana nu vad stele verzi de la oboseala

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Multumesc mult de tot fetelor pentru urari si "La multi ani!" din tot sufletul le doresc si eu tuturor sarbatoritilor de zilele acestea, deopotriva mamici sau puiuti draguti.Eu am un program super incarcat, nici n-am mai avut timp sa mai citesc macar pe forum, sper ca toate sunteti bine.
Alex a inceput sa mai vorbeasca si ea cate ceva, iar azi a fost pentru prima data cand n-a mai plans cand am plecat la scoala si a ramas cu tati.Mi-a zis"pa-pa" si gata.Sunt foarte curioasa daca maine cand o veni bona se intampla la fel, ca incepusem sa ma iau de ganduri.Vroiam sa schimb bona ca tare mai plange cand o vede.Iar bona zice ca dupa ce plec eu se potoleste si se inteleg bine.V-am lasat, pa, ca n-am culcat inca copilul!

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

avem si noi cateva poze noi, sper sa mearga linkul, le puteti vizualiza de aici cu tractorul verisoarei noastre Meme (Mihaela).A fost super incantat ca merge singur cu tractorul...mai ca ne-a convins sa-i luam si noi unul in primavara

Pupici multi si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani Uca si Ioana!

Naty, bine ai revenit!

Am si eu o intrebare: cam ce va ganditi sa pregatiti ( sau ati pregatit) de papa pt petrecerea piticilor?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Buna!

Loreema m-a emotionat tare povestea ta despre nasterea lui bb.

Danyce si eu as fi panicata in locul tau, chiar mi se pare aiurea sa intre straini in cresa. Si povestea cu negresa e ciudata.

Laura iti inteleg perfect spaima; am patit si eu o data ceva asemanator, eram in masina si soacra-mea a tinut mortis sa o tina ea in brate pe Ioana si cand am oprit, in loc sa se dea jos cu ea a lasat-o singura in drum (pe partea cu strada, nu cu trotoarul) si Ioana a tasnit si a traversat singura. Pur si simplu mi s-a facut negru in fata ochilor, am alergat dupa ea si am luat-o in brate si dupa aia m-am asezat pe jos in strada ca nu mai puteam sa ma misc.
Copiii sunt imprevizibili ...

poze si mai noi

Mergi la inceput

Am vazut cateva pozici cu frumoasa Nathalie, cu Amelia cea dragalasa si Inush, foarte draguta domnisoara de onoare!

Si am pus si eu cateva poze de la serbarea Ioanei de ieri aici

poze si mai noi
nanusha la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Cu intarziere si scuze uram si noi LA MULTI ANI RALUCA ,IOANA si ALEXIA!sa cresteti mari si sa aveti parte de tot binele din lume! si

Am vazut poze multe,frumoase...ce copii mari si frumsoi foc!

Noi suntem pe fuga,sper ca in weekend sa am mai mult timp de povesti!

pe toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput