Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 29
mina spune:
Hehe demult nu am mai reusit sa scriu, incerc sa citesc din urma,sper sa si reusesc
In primul rand La multi ani tuturor piticilor sarbatoriti, sa cresteti mari frumosi si sanatosi langa parintii vostri.
Pufy, Loreema, felicitari pentru printisorii vostri!
felicitari si casa de piatra Naty si Patrice!
Noi suntem bine, Matei saptamana trecuta s-a luptat cu o viroza made in gradinita, de aia cu muci si tuse expectoranta, din fericire am invins-o numa cu tratament homeopatic, fara antibiotice. Acuma s-a intors la gradi unde tot urla si respinge orice colaborare cu alti copii, sper ca macar sa nu o luam de la capat cu raceala ca daca iar il tin acasa cateva zile se duce speranta de acomodare si renunt la ideea gradinitei.
Azi am fost si la prima sedinta cu parintii din viata noastra, nu prea placuta experienta, eu ingrijorata fiind de greutatile acomodarii, bine ca doamnele de acolo au o atitudine normala si au pus in discutie subiectele de interes fara a pune accent pe barbaria fiului meu (care ieri a urlat peste poate fiindca era mizerie pe jos si nu venea nimeni sa mature.....)
In rest ce sa zic, numai progrese, face la olita (desi inca nu m-au tinut nervii sa il las fara scutec, singura data cand am facut-o s-a lasat cu plansete infioratoare cand s-a vazut murdar), vorbeste din ce in ce mai mult si este rasfatat peste poate (si aici nu imi pot asuma vreun copyright ca e al bunicii din dotare).
Eu f ocupata in toamna asta cu 3 evenimente unul dupa altul, sper sa le termin in conditii optime si sa ma pot bucura de o perioada mai lejera pana la sarbatori....vrabia mihai viteazu..stiti vorba aia...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
LiliaToma spune:
La multi ani, Adela!Multe bucurii de la bobocelul vostru scump. Sper ca Andrei va creste mare si va intelege ce parinti minunati are si se va mandri cu tine ca mama pentru ca o meriti pe deplin!(scuze pentru un pic de intarziere)
La multi ani, SusulinaSa ai parte de la viata numai de clipe frumoase, sa fii mereu fericita ca in ziua in care ai nascut-o pe Alexandra Ioana
La multi ani, Naty si Andora pentru ca astazi aniversati inca un an de cand sunteti mamici! Va mai amintiti?Retraiti ziua aia speciala? Sa traiasca Alexandra Ioana si Raluca Marina, sa aiba o copilarie linistita si fericita!
Si pentru Alexia Anca La multi ani si toti sanatosi, speram ca ea impreuna cu familia ei sunt bine.
Pupici la toata lumea
Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
anielas spune:
LA MULT ANI!!!!
UCA
si NANUSHICA
sa cresteti mari si cuminti
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

danina spune:
LA MULTI ANI pt printesele de astazi Raluca- Maria, Ioana -Alexandra si Alexia- Anca sa fiti sanatoase si frumoase cum sunteti acum in aceasta zi minunata, ziua in care v-ati bucurat parintii cu chipul vostru de ingerasi.
La multi ani pt mamica Susulina multe flori si bucurie sa ai parte de ziua ta.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
ana_a spune:
La multi ani Uca si Ioana sa cresteti mari si frumoase!!!!

La multi ani pentru mamicile Adela si susulina!multa sanatate!!
mina, chiar azi ma gandeam la vizigot cum o mai duce cu acomodarea
Bine ca ati scapat de viroza, asa e cu gradinita...nici Stefan nu le scapa, inca mai avem muci razleti si tuse seara din cand in cand dar le dregem cu tratamente naturiste deocamdata.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Vlad, Andrea Bianca , Alexia Anca, Raluca (UCA) si Ioana (Nanusha)

multa multa sanatate si din partea noastra, o copilarie frumoasa alaturi de toti cei dragi, bucurie, curaj si frumusete!
La Multi Ani! Adela si Susulina sa va dea Dumnezeu numai soare in vietile voastre si sa va bucurati de ale voastre minuni! 
si sanatate!
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!
Alesio Andrei, Andrea Bianca, Vlad, Ioana Alexandra, Alexia Anca si Raluca Maria
Cristina, Anneoprea, Adela si Susulina, LA MULTI ANI si voua!
Fetele, avem poze de la ziua iedului! Le puteti vedea de aici.
O zi buna!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani