Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Alesio iti dorim si noi multa multa sanatate, bucurie, curaj, putere si sa o iubesti mult mult pe mami! Pufy

Noi azi am fost plecati in natura... a fost super :)

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani Alesio!

La multi ani Tristan!
La multi ani Andrei

Lilia
isi va da si Amelia drumul la mers-nu-ti fa griji. e o scumpa

Andreea

dulce e si Natalie.

acu cu bona-de fapt cred ca ce ma deranjeaza e ca ea imi tot spune ca ei mananca bine - si pe mine ma mira ca o stiu cat de dificila e Lia la mancare (Liam stiu ca mananca orice de la oricine, mancare sa fie, si inca mai e flamand de o portie). Si apoi ajung acasa si Lia mananca un castron cu mine...asa ca nu stiu ce sa mai cred.Plus ca orice i-as zice, ea tot ca ea face... Ma sunt si altele, marunte dar stresante(imi lasa casa cu fundul in sus mai mereu, se uita la TV in timp ce Alex ii pazeste pe copii - asta nu-i un obicei, inca, s-a intamplat doar de cateva ori)...Dar n-am ce-i face ca o platesc sub pretul pietei si nu imi permit sa-i dau mai mult ca altfel nu-mi ramane mie suficient din salariu. Avantajul ei e ca isi poate aduce fetita cu ea(un an si jumatate) sau ii ia pe ai mei la ea -cum doreste. De mancat mananca din frigiderul meu toti- dar asta doar doua zile pe saptamana, cand lucrez pana tarziu. Altfel pe bebei ii hraneste de pranz sotul(el pleaca la 3)- iar eu le fac cina ca ajung pe la 5.30-6 acasa.

Nah, acu' ma plang si eu la voi-ca n-am la altcineva...

Pana la urma gasesc eu o mamica care vrea sa stea cu puii ei si mai face un banut avand grija si de ai mei-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!! ALESIO!!!
sa cresti mare si sanatos

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cu mare intarziere uram si noi LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE PANA ACUM
si in mod special

LA MULTI ANI
ALESIO,
ANDREEA BIANCA SI VLAD

SA FIE TOTI PUIUTII SANATOSI, NOROCOSI, IUBITI SI SA AIBA UN ANISOR SI O VIATA FRUMOASA

Am venit si noi de la tara, a fost vreme super pana joi si de atunci ploua si parca nu am chef de nimic, maine incep seviciul si merge si Uca iar la cresa, o sa ducem si acolo un trotulet, poate-i facem revenirea mai usoara daca e sarbatorita...
Am citit din fuga ultimele 2 paginute si m-am uitat la cateva pozici cu Amelia scumpa rau pe care o pup in mod special fiindca stiu ca a fost mai curajoasa ca oricine , cu Stefanutu' cel viteaz, cu Alesio si fratiorul lui LEIT , cu Inushu' dulce de-mimvine s-o pap si cu mai ei in rochite frumoase de tot, cu Nathalie domnisoara mare si frumoasa, cu delfinii Mirelei , cu Dami ochiosul si Ioana dansatoarea , va pup pe toti si va doresc tot ec e mai bun in lume.
Va pup si fug la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

M-am intors si eu la birou dupa asa zisa sapt de miere, in care bunica mea a fost din ce in ce mai rau, in care am avut un deces in familie si in care Ilinca a avut febra 39....Sunt rupta de oboseala emotionala si fizica.

Nunta a fost frumoasa ( Geo, merci de mesaj), dar pusa sub semnul tristetii din cauza bunicii.O sa pun si niste poze, sa vedeti ce ingeras de fata am.

Pufy, inca o data la multi ani pt Alesio, Lilia, am vazut pozele cu Amelia - sa va traiasca!

Va pup si mai citesc din urma sa vad ve ati mai facut, daca ati fost cuminti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!
ADELA SI CLAUDIA
sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutzii vostri si de toti cei dragi voua

LA MULT ANI!!! Andreea si Vlad

Nature-imi pare rau ca ai asa necazuri...asteptam cu drag pozele cu ingerashul tau

Andora-bine ati revenit si tinem pumnii ca ziua de maine sa decurga bine

Lilia-m-ai terminat cu Amelia cea scumpica si comentariile ei

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pufy, acum am vazut pozele cu Nicolas! Mi-au dat lacrimile la alea in care sunt amandoi baietii tai in pat! Sa-ti traiasca!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutari si de la mine....si La multi ani Alesio si tuturor celorlalti sarbatoriti!

Am inceput munca de saptamana trecuta...e binisor. Eu sincer ma odihnesc aici, mi-e dor de pisoi dar ea nu pare sa imi simta lipsa. Cu bunica sta foarte bine, nu plange, cu mancarea nu prea insista soacra-mea pe principiul ca daca ii e foame cere, lucru care nu i se aplica lui Ale sub nici o forma. Noroc ca numai 2 zile e nevoie de ea la masa (de fapt saptamana asta doar 1 zi va sta cu ea pana vin eu, in rest o va schimba sotul meu devreme), altfel imi faceam mai multe griji.
Din pacate de acasa nu pot scrie mult ca nu ma "suporta" Ale la calculator, iar la serviciu am monitorul la 30 de cm de sefa si e imposibil sa stau pe net. Azi imi fac de cap ca lipseste sefa, altfel.... Asa ca dau si eu pe la voi mai rar si nu sunt la curent cu nimic din ce discutati.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim din suflet tuturor de urari!
Avem si poze de la eveniment in albumul de pe yahoo....si nu numai!

Andreea si Vlad

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La multi ani Alesio,Tristan,Andrei,Sara si Miron Radu sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata lunga alaturi de parintii vostri.
Ioana am vazut doi ingeri superbi doamne ce frumosi sunt amandoi felicitari din toata inima pt cei doi pitici.

Laura bine ca nu s-a intamplat nimic stiu cum e sa tragi o asemenea sperietura fiindca caprita mea are obiceiul sa se traga din mana.

Anamari si bona mea cand o intebi aaaa de na mancat Diana un castron plin si cand vad castronul in chiuveta pe jumatate si o intreb ....pai a mancat destul. Imi vine sa o jumulesc putin dar acum nu mai imi fac probleme am reusit sa o conving pe matusa mea sa stea cu pitica la Piatra la aer curat sa o platesc fiinca ea are o mica afacere care ii ocupa doar o sambata si are ea grija de ea. Asa ca o sa fac naveta o perioada pana cand vrem sa ne mutam de tot ca ne-am saturat de Bucuresti. Lasam afacerea aici insa o sa o conducem de la distanta o perioada dar stiti cum e cand pisica nu-i acasa....
Oricum incepem altceva sa vedem daca merge...

Sanziana e o viroza stupida ca nici lui Dia nu-i mai trece odata tot cu muci multi si tuse, asa ca va dorim sanatate multa sa aveti grija de voi.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput