Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am revenit ca m-am zapacit si am uitat sa spun
LA multi ani, Tristan, Omar, Sara Ioana, Alexanru Andrei
Pupici

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALESIO!...sa traiesti pui mic si drag,sa ai parte numai de fericire in viata,sa te bucuri de fratiorul tau si sa-i faci mereu mandrii pe parinti!...IOANA sa-ti traiasca frumusetea de baiat!...si ceilalti doi pe langa voi

ANIA la tine ,asa deci ti-au placut pozele...multumim de aprecieri!...si voua tot binele din lume!...am vazut si poze cu voi,minunate,frumoasa fetita ai,totdeauna mi-a placut de ea,e dulce foc

LILIA si voua,Doamne ce dulce a fost gaza ta cum se uita ea la poze,am ras copios...tare mititica,ce observatii face!

la toata lumea si un weekend placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

LA multi ani copilasilor carte se sarbatoresc zilele astea
Miron Radu, Tristan, Omar, Sara Ioana, Alexandru Andrei, Evan si Alesio Andrei

Sa fiti sanatosi si cuminti si parintii numai bucurii sa aiba de la voi!

Ili inca doarme, seara se cam culca tarziu, mie nu imi vine sa o las sa planga si uite asa joi se facuse 11 seara si ea tot nu dormea.
Anamari eu zic sa nu schimbi bona, cine cine peste cine dai, Le dai tu sa pape cand ajungi si asta eeu nu sunt multumita deloc cum manaca Ilinca cu soacra mea, dar ce sa fac? mereu la 5 cand o iau e flamanda, ea prefera sa o scoata afara sa ne astepte pe noi decat sa-i dea sa mananace, ma rog ca iar ma enervez.
Amelia esti frumoasa si sa fii sanatoasa puiule! Lilia va tinem pumnii si ne rugam cand va fi operatia!

Danyce pupici Almei, e o o scumpa ca de obicei.
Mami de Tristan, ce faceti?
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Alesio! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Probabil cel mai frumos cadou pentru tine a fost venirea pe lume a fartiorului tau. Sa avei amandoi o copilarie frumoasa, sa fiti apropiati unul de altul, si sa fiti mandri de parintii vostri.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

LA MULTI ANI Tristan, Alexandru Andrei,Sara Ioana!! SA CRESTETI MARI, SANATORI FRUMOSI!LA MULTI ANI ALESIO!!! SA FII MEREU O BUCURIE PENTTRU PARINTII TAI,ALATURI DE NICOLAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

La multi ani pentru ieri pentru Alexandru Andrei si pentru Tristan! Ana Miti si Ralucule sa va traiasca flacaii si sa va bucurati de ei!!

Alesio, la multi ani!! Sa fi sanatos si cuminte si sa ai grija de Nicolas! Pufy .

Lilia, frumoasa si isteatza foc e Amelia! Multa sanatate si multi pupici si de la noi!!

Am fugit, ca nu suporta sa ma vada la calculator. Atata urla ca nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI ALESIO! Sa fi cuminte si sa-ti asculti parintii, sa-ti iubesti fratiorul si sa o ajuti pe mami sa aiba grija de el!

anielas si eu iau de la Nutrilite,un complex de 11 vitamine si 8 minerale si ma simt super, sunt plina de energie, ma simt chiar mult mai ok decat cand stateam acasa. Singurul disconfort este ca stau mult timp plecata de acasa.

La Multi Ani si pentru Andreea Bianca si Vlad! Maine nu stiu daca am timp sa intru si vroiam sa ma asigur ca felicit puiutii!

Danyce bafta in continuare! Si eu m-am apucat de inca o tura acum 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI ALESIO!!! Multa sanatate si numai bucurii, sa fi fericit si sa ai grija de Nicolas!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Va multumesc fetelor din suflet de urari si va doresc si voua tot binele din lume alaturi de copilasii vostri scumpi!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alesio, La multi ani!!Sa ai parte de o copilarie fericita alaturi de parinti si fratior!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput