Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani piticuti

la multi ani mamici

eu is la munca acum- si ma incearca un somn.

si eu as fi paranoica- cu cate povesti auzi aici despre furat copii.Eu am baby sitter acum- ca noi nu avem nevoie decat part time si e mai ieftin decat day care/gradinita, da nu-s prea multumita. Ca de cand am inceput munca, Lia mai tot timpul are cate o problema -tot felul de iritatii, plus ca atunci cand lucrez pana tarziu-ma intorc acasa la 9pm si astia mici tot flamanzi sunt.Ma gandesc ca si fata ei e cam slabuta si anemica si poate nu se pricepe sa-i hraneasca. altfel am incredere ca o cunoastem de ceva timp si stiu ca astia mici o plac, nu ii bate, nu fuge cu ei, nu ii lasa de capul lor pe strada, prin curte...dar nu stiu ce sa fac.Sa o tin, sa o schimb? nu pot sa o platesc prea mult-si ma gandesc sa nu dau peste cineva care e si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

La multi ani! Miron Radu si Omar sa cresteti mari si fericiti!

La multi ani si tuturor celorlalti copii din perioada asta!

Multumim frumos de urarile pentru Marina. Din pacate saptamana asta am facut o laringita urata. Duminica noaptea am fost cu ea la spital sa ii aspire mucozitatile de pe gat ca se ineca si se sufoca. Acum e mai bine cu gatul si nasul dar a ascultat-o doctorita si a spus ca se cam aude ceva la plaman, asa ca mai sta o saptamana acasa. Saptamana asta am stat si eu cu ea in concediu de ingrijire a copilului bolnav, dar saptamana viitoare ramane cu bunica. Uf! Sper sa fie bine.

Asa ca a trebuit sa anulam tortul comandat pentru gradinita si nu am prea serbat.
Mai ales ca ma luase si pe mine laringita putin si pe verisor viroza si pe bunica a luat-o acum... Nu stiu ce viroza e asta, dar vad ca i-a luat pe toti la rand degenerand fie digestiv, fie cu laringita si tuse din piept. Sper sa treaca repede.

Am pus si niste poze de duminica cu tortul de la Brasov (ca de ziua ei ar fi trebuit sa fim la Bucuresti dar n-am ajuns).

Gata, ne-am plans destul. Dar e prima oara cand e bolnava asa de rau, pana acum am avut noroc.

La multi ani inca o data tuturor si sa fiti fericiti!

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Miron Radu si Omar La multi Ani si multa sanatate!

Tristan iti dorim si tie multi ani fericiti cu sanatate si numai bucurii!

Alexandru Andrei si sara Ioana de asemeni multi pupici de la noi si multe bucurii!!!

La serviciu este ok doar ca vin acasa asa de obosita ca nu-mi mai trebuie nimic dar sper sa-mi treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Miron Radu, Omar, Tristan, Alexandru Andrei si Sara Ioana va doresc din tot sufletul bucurie in suflete, putere de a trece prin greutatile vietii si multa sanatate!

Lilia m-am uitat la toate pozele voastre si vreau sa-ti zic ca inca am lacrimi in ochi. Nu stiu daca ma crezi, dar pur si simplu am plans de... bucurie cred. E foarte frumoasa Amelia, si creste mare si sanatoasa! Sa va dea Dumnezeu numai bine

Danyce si Laura am trait si eu cu voi starile prin care ati trecut, fiti foarte atente la tot ce se intampla, rugati-va Celui de Sus sa fie bine. Eu nici nu vreau sa ma gandesc la ce as face eu... Atentie, asta e tot...

Anamari eu zic sa o mai tii, mai ales ca o cunosti. Poti sa-i zici ceea ce simti tu ca e mai bine pentru copiii tai, sa le dea mai mult de mancare, sau orice altceva... bafta :)

Va multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase, la adresa Nataliei... Toti copiii sunt minunati, sa nu fie de deochi, si, cred ca fiind inca in starea creata de pozele Ameliei, sunt foarte bucuroasa ca va cunosc pe toate si am vazut copiii de cand au fost mititei...

Va si va doresc sanatate si lumina~!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI TRISTAN! multi si tot binele din lume ti-l dorim!....si mai zi mamicii tale sa ne scrie cate ceva de voi si

LA MULTI ANI si pt ALEXANDRU!sanatate multa,multa si viata sa-ti ofere numai bucurii drag puiut,iar bunul Dumnezeu sa te aiba mereu in paza..putere multa Ana si sa-ti traiasca puiutul scump!

LA MULTI ANI SARA! si multe

Fetelor dar de ce nu puneti poze cu piticii si la albumul de 2 ani?...hai ca HERRA la facut draguta si vad ca numai cu LOREEMA sunt poze

Azi am vazut poze si cu printesa Amelia si Doamne ce dulce e,sa va traiasca Lia...mare s-a facut,si las ca va merge ea pana la urma,vorba ta,sanatoasa sa fie!....si ce tort draguta ati avut

A,era sa uit,avem si noi poze noi de la delfinariu si inca cateva daca aveti chef sa va uitati!!!!

la toti si sanatate multa la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!
Tristan
Alexandru Andrei
Sara Ioana

Mirela-v-am vazut pozele de la delfinariu...tare mult imi plac pozele voastre...mai ales cand va vad asa fericiti

Poze in albumul de 2 anishori o sa punem negresit..mai avem putin ..pana atunci am mai pus prin alte albume din semnatura

Danyce-te inteleg perfect cu grija si teama..am patit-o si eu acum cateva zile...eram doar eu si Ina..intuneriic afara...noi incarcate si cu rucsac si carucior.si un tip se tinea dupa noi...cum inainta mergea si el..ma intorcea se intorcea...si tot asa..nu stiam cum sa o iau pe Ina mai repede..sa ajungem acasa..acasa eram singure...asa ca tare m-am stresat..

Anamari-si eu sunt de parferea Andreei..sa o pastrati..mai ales dc o cunosti si ai incredere...ca poate chestia cu papa se rezolva..eventual lasa-i portiutzele gata facute pt pitici..pt un timp

Lilia-m-ati topit voi cat de mari v-ati facut si scumpici foc

Geo-iti recomand niste vitamine ceva..eu am inceput sa iau Magne cu B6 ca nu mai faceam fatza starii de oboseala..si deja ma simt mai bine.

Laura-ioi..prin ce emotii ai trecut..bin ca s-a terminat cu bine...e adevarat ca la varsta asta piticii nostri nu percep asa cum trebuie pericolul..si oricat le-am spune nu realizeaza...asa ca tb sa fim ff atente.

Noi plecam azi la Valcea..sa o lasam acolo pe Ina pt 2 saptamani (ca nu are cine sa stea cu ea aici).o sa ma topesc de dorul ei ..normal..dar nu vem ce face

VA PUPIC si va doresc un WE minunat

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">[b]Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, multumesc mult pentru toate complimentele la adresa Ameliei. Bineinteles ca "mi-au crscut urechile" de atatea laude. Ca altfel, stiam si eu ca am cel mai frumos copil ( cum e fiecare copil, pentru mama lui, nu?)
Ne-am mai uitat si noi la cateva poze. M-am uitat cu Amelia ca altfel nu ma lasa sa stau la pc " mama, nu mai sta a calcatonu( ceva de genul asta)

Am vazut pozele cu Robert la Zoo si la Delfinariu. Bineinteles ca Amelia nu avea rabdare sa se uite la poze unde nu era si "baietzeu Obet" si imi tot zicea " mai depate" Pozele sunt minunate, m-am uitat cu drag. Pupici lui Robert si sper ca i-a trecu deja burtica

La fel a reactionat si cand ma uitam la pozele cu Alma. A comentat orice poza de-a Almei in dormitor( super dormitorul) si la piscina. Unde era mami de Alma singura( in piscina), Amelia striga " unde-i Ama, unde e?"
Am ras cum iese si intra Alma in piscina.

Inutza s-a facut o domnisoara mare si tare frumoasa. Acolo Amelia a remarcat in primul rand papusa de la picioarele Inei si pe urma, s-a uitat si la poze. Desi are o groaza de papusi( ultima data am numara vreo 12 cu tot cu alea micute, tot e fascinata cand vede una noua.
Si mi-a spus ca " Ina nu mai fatze nani, fatze patul", s-a gandit ea ca tocmai s-a trezit.
Ce greu e cand nu ai cu cine sa o lasi. Sa inteleg ca nu esti pro cresa?
Eu as da-o pe Amelia la cresa, dar inca nu are voie cica.. Mai asteptam. Am renuntat la un job destul de bun pentru ca nu avea cine sta cu ea. Bunica de aici ar fi trebuit sa renunte la serviciu, eu sa i-l platesc si atunci nu mai avea rost sa ies la serviciu ca ramaneam cu nimic.. Si mi-a parut asa rau, ca era ceva destul de atragator.. Dar" tot ce se face, se face spre bine" asta e motto-ul meu.

Sanziana, ai zis ceva de niste poze.. unde le puteam vedea? Sa va insatositi cat mai repede.

Cea mai tare faza a fost la pozele cu Stefan, la jocuri. S-a uitat tacuta, si asculta cum ii comentam eu, intai jocul cu pompierii si pe urma cel cu cresa. Aproape de sfarsit mi-a zis " mezem acuma a Stefan? vei(vrei) si tu sa te joci?". Iar dupa asta toata ziua mi-a zis sa ii pun pozele cu "autobusul lu Stefan"Acuma tr sa achizitionam si noi un mijloc de transport mai mare
M-a intrebat o prietena, mami de baiat de unde ai mocheta? ca i-ar place si ei pentru baietel.

Anamari, eu cred ca daca e o persoana in care aveti incredere si e vorba decat de faza cu mancarea, ar trebui sa vorbesti serios cu ea. Sa o rogi sa noteze tot ce mananca copiii eventual, sa ii dai indicatii stricte cum si cu ce sa ii hraneasca..
Noi avem maaaaari probleme cu mancarea. Stiu ce inseamna sa nu vrea copilul sa manance. Pursisimplu nu vrea si gata. Si nu mai e la varsta cand ii pot da ceva cu forta. Si pacalita cam rar se lasa. Uneori sunt chiar disperata.. Dar bine ca e vioaie, desi slabanoaga rau.

Laura imi inchipui ce spaima ati tras. Bine ca totul s-a terminat cu bine.

Amelia evolueaza tot mai mult ( privitor la mers) . Incet-incet am inceput sa mergem cu hamul, desi mereu ne spune" nu cu ih!amul( aici in loc sa expire, trage aer cand il zice pe "h" si ii iese"ih"
Ortopedul ne-a recomandat premergatorul si mai facem si in el unele exercitii. Tin sa sa mentionez ca el ne-a specificat ca nu recomanda la alti copii premergatorul, dar pentru ca Amelia a fost supravegheata de la 2 luni jumatate de el si stie care e situatia, crede ca in cazul el, ar putea doar sa o ajute( sa se sprijine singura in picioare) si e sigur ca nu are cum sa ii faca rau.
Toamna asta ar trebui sa mai aiba o operatie sa ii scoata placutele. Ma gandesc cu emotie la acel moment, in primul rand pentru ea, ca e ft speriata de tot ce tine de spital. Pana atunci, de marti cand v-a primi din Moldova o gentuta de doctor cu trusa completa, vom face educatie ca sa nu ii mai fie asa frica.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

TRISTAN, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE PARINTI!Sa ai parte numai de bucurii in viata si, mai inaine de toate, de o copilarie minunata!

Lilia, pup-o pe Amelia scumpa.Imi pare bine ca incepe sa mearga.Va tinem cu totii pumnii sa treceti cu bine si de ultimul hop, sa te alerge Amelia cat mai repede prin parcuri.Merci de aprecierile legate de poze!Sunt facute acum vreo 2 luni, iar de atunci sunt mai mereu in criza de timp si nu mai reusesc nici sa fac si nici sa pun poze in album.Cel tarziu dupa ziua Almei o sa pun si pozici recente cu noi.
Geo, scorul meu pana azi e de cca 4 kg in minus, putin mai mult de fapt.Inca n-am ajuns la greutatea dorita, dar sunt pe drumul cel bun.Sper sa ma mentin in urmatoarele 2 sapt si apoi mai tin o tura.
Fetelor, merci ca v-ati gandit la noi in ultimele zile!Am vorbit la cresa si mi-au promis educatoarele ca vor avea super mare grija ca strainii sa nu intre in cladire si ca Alma sau alti copilasi sa nu plece cu alte persoane decat parintii lor acasa.Culmea e ca pana sa le trag eu semanalul de alarma,nimeni nu s-a sesizat ca pot intra strainii acolo.Curtea in care se joaca copii e inchisa, adica garduletul e inchis bine, insa in partea cealalta, pe unde se intra de fapt in cladire, intrarea principala deci, usa poate fi accesata in principiu de oricine si educatoarele nu vad cine iese sau intra daca sunt la grupe.Ieri am avut surpriza sa vad ca numai cine suna la usa era lasat sa intre, deci usa era inchisa, iar cei care sunau erau parinti.Asadar se poate. Cat despre gecuta, ziceam eu ca lipsa ei in sine nu ma deranjeaza, oricum i-am luat ieri alta cum ziceam...ei bine, disparitia si negasirea ei m-a pus pe mine pe ganduri, asta a declansat spaimele si obsesia copiilor rapiti de care vorbeam zilele trecute.
Nu mai stiu sa ma exprim, am impresia. Am scris in viteza ca ma grabesc sa ii fac tortul "motocicleta" socrului.Inca habar n-am cum o sa iasa la capitolul aspect, stiu doar ca va fi o adaptare a deja celebrei prajituri "Brownie Cappuccino" de pe forum.Nu pun poze numai daca iese cam cum sper eu sa iasa

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! Cu buna ziua la toata lumea!

Miron Radu, Tristan, Omar, Sara Ioana, Alexanru Andrei, La multi multi ani!!!Multa sanatate si numai bucurii!!!Sa cresteti mari si voinici!!!

Lilia, ma bucur mult ca am auzit vesti de la voi!Amelia e o dulce si sa stii ca mi-au dat lacrimile in timp ce ma uitam la pozele voastre...mi-am adus aminte de mesajul in care ne spuneai ca nu mai are ghips...astept cu drag un mesaj in care sa ne spui ca alearga prin casa si sunt sigura ca va veni si acel moment cat de curand.Daca medicul va recomandat premergatorul atunci ar trebui sa-l folositi cu incredere!
Mocheta cu soselele si cu toate cele am luat-o de la un magazin de mochete, se vinde la metru, are 4 m pe latime si in lungime cat vrei tu de lunga.Stefan e foarte incantat binenteles doar ca pe mine ma cam deruteaza ca de multe ori nu vad jucariile de pe jos din cauza culorilor stridente
E tare dulce Amelia cum se uita la poze si observa toate detaliile de la noi!

danyce, cred si eu ca ai tras o spaima...nebuni sunt peste tot!Vreau sa-ti spun ca eu vreo cateva zile la rand facand cumparaturile intr-un super-market ma tot bateam de un individ care nu stiu cum facea ca mereu era langa caruciorul meu incercand sa intre in vorba cu Stefan...o vreme am evitat sa mai merg la acel magazin...

Laura, imi inchipui prin ce spaima ai trecut...si eu am patit ceva asemanator, cum noi stam la curte daca Stefan deschide poarta iese direct in strada...si acu cateva luni bune eram convinsi ca nu ajunge la clanta de la poarta, pana intr-o zi cand a gasit solutia sa se catzere pe o piatra mai mare si in cateva secunde era in strada...de atunci tinem poarta incuiata.

anamari, si eu zic sa pastrati bona in schimb poti purta o discutie cu ea, sa o intrebi mereu cat si ce mananca copii, cum decurge ora meselor, poate au nevoie si ei de acomodare si nu le place sa manance cu ea, poate se rezolva in timp dupa ce se inteleg mai bine

eu zilele astea mi-am adus aminte de davina si bebe Deanna ca nu am mai auzit de mult vesti de la ele oare ce mai fac?

pupici si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

EEEE, va multumim de urari fetelor! nu ne-ati uitat!

De petrecut am petrecut cu colegii lui la gradi. Am scapat de tambalau acasa.

Au facut tort la ora de bucatarie si l-au mancat toti dupa-masa. Eu m-am dus cu o punga de bomboane Kinder si a fost bataie pe ele.

A primit de la colegi un dosar frumos desenat plin cu desene. Fiecare cu numele pe el. Frumos din partea lor.

Avem si poze, dar nu am apucat sa le descarc. Promit ca apar cu ele curand.

I-am luat si noi tort pentru acasa, cu "Cars", ce altceva?! A fost foarte incantat!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele acestea! Evan, Andreas, Omar, Sara Ioana, Alexandru Andrei!

Va pupam si we placut!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput