Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 25
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Evan si Andreas
multa sanatate, bucurie, lumina si curaj!
si sanatate!
danina spune:
Va salut si eu nu prea am mai avut asa timp sa va citesc si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI Piticilor sarbatoriti.
Dia e de o sapt la Piatra la bunici si e racita rau, am schimbat al doilea antibiotic si tot nu e ok ba colac peste pupaza iar a facut azi febra 38 de eram sa plecam acum pe noapte spre ea insa au reusit si iau mai scazut din ea. Chiar nu stiu de ce e asa de rau si nu-i mai trece de 2 sapt. La 5 dim plecam spre ea si eu o sa raman cu ea acolo pana la nunta fratelui meu unde voi fi nasica.
Ana ma bucur ca voi sunteti mai bine speram ca si noi vom fi bocesc non stop pana ajung la ea.
Geo e bine ca se inteleg ai scapat de o grija cu acomodarea succes in continuare.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
danyce spune:
Danina, sanatate Dienutei!
Herra, nu am recuperat hainuta.Maine ma duc sa-i cumpar alta.Dar de fapt nu lipsa gecutei e problema mea acum, ci faptul ca a disparut din cresa, ideea ca un personaj din exterior a avut acces la ea.Era agatata pe cuier si era scris numele complet al Almei pe eticheta.Si cum nu eram eu paranoia destul la capitolul "siguranta copilului", dupa ce ca a disparut geaca in conditii misterioase, ieri m-a intrebat o negresa, pe care n-am vazut-o in viata mea (iar la cresa chiar nu am vazut pana acum vreun copil negru, deci nu pot zic ca madame era vreo mamica)"ce va face copilul?".I-am raspuns "f. bine.Multumesc".La care ea:"Da, chiar asa?"- cu un aer foarte mirat.Nu a zis nici "buna ziua", nici "la revedere", a trecut ca o furtuna pe langa mine.Mai incolo aveam sa o revad in autobuz in drum spre servici (nici in autobuz nu o mai vazusem pana atunci).Cand m-am dat eu jos, s-a dat si ea si s-a dus la statia de autobuz de pe partea cealalta, pt a lua autobuzul cu acelasi nr, dar care circula in sens invers (de ce?sa se intoarca).S-a mai uitat si lung la mine.
Cred ca intamplarea asta e o coincidenta sau o ciudatenie, ce o fi, insa obsesia ca in cresa pot intra persoane straine, plus intrebarea si, mai ales, reactia la raspuns a negresei...m-au pus serios pe ganduri, atat de serios ca azi le-am cerut educatoarelor sa nu o lase pe Alma niciodata singura pe holuri si, mai mult, sa nu o lase sa plece niciodata cu altcineva acasa decat cu tatal ei (asta in caz ca cineva ar avea ideea de a inventa poezii de genul "am venit dupa Alma Veuger, sunt trimis/a de mama sau tatal ei").Am zis ca am devenit paranoia
, dar stiti cum se zice:"paza buna trece primejdia rea".
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
MARINA LA MULTI ANI papusa draga si scumpa!...ce faceti voi Sinziana,cum ati petrecut?
si tot binele din lume va doresc!
LA MULTI ANI TUTOR SARBATORITILOR DIN ZILELE TRECUTE!
LA MULTI ANI SI PT MIRON RADU!sa traiesti pui scump,sa cresti mare,sanatos si mereu sa-i bucuri pe ai tai parinti!
...LORENA sa-ti traiasca puiutul
si
!
Am vazut si eu poze,foarte frumoase toate
puiutilo:NATHALIE,TUDOR,STEFANEL,DAMIAN
DANIELA nasol cu gradinita Almei...ma uimesti cu ce povestesti...
...ai mare grija ca atat de multe se pot intampla si chiar periculos ca se poate intra asa in gradinite,oricine,hmmmmmm...va
si multa bafta la cumparat gecuta noua
...a,si nu cred ca esti paranoica...si eu as fi la fel,brrrrrrrr!
Noi ne chinuim cu o diaree urata,de 3 zile si o ciupercuta facuta de la diaree la fundulet,cred ca a luat un virus,asa ca maine mergem la doctor
![]()
la toata lumea si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
danyce spune:
Mirela, sa stii ca nu am fost deloc nemultumita de cresa pana la disparitia hainutei.Alma invata multe acolo si ii place tare mult.In plus, vocabularul i se imbogateste pe zi ce trece...la capitolul activitati chiar nu am ce comenta.Si nici vis-à-vis de strainii care intra in cresa nu am dovezi palpabile....decat disparitia hainutei si faptul ca nici un parinte nu a adus-o inapoi si ca toti neaga ca ar fi vazut-o, plus momentul disparitiei hainutei...adica dimineata, cand toti copiii sunt deja in cresa.Prefer sa fiu eu totusi paranoica decat sa fie altfel
.Merci ca te gandesti la noi, Mirela!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
LiliaToma spune:
Nici nu tin minte de cand nu am scris. Multumesc pentru felicitarile la adresa Ameliei( v-am scris de atunci? parca nu...)
Am sarbatorit si noi la bunici ca au spatiu mai mult. Au fost si cativa copii. Amelia nu a parut asa incantata atunci, dar de atunci in fiecare zi, vrea sa vada de cel putin 5 ori, filmuletul cu momentul cand i se canta" La multi ani". Nu o intereseaza nimic nici inainte nici dupa, numai cantecul.
Am pus in sfarsit niste poze noi in cateva albume( cate putine in fiecare).
Asa ca daca aveti chef puteti intra sa vedeti cum a fost
la bunici
cum a fost la maresi cum am petrecutla doi ani
Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Revin, ca sa spun din tot sufletul:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acuma. Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi.
Pentru Miron Radu, La multi ani pentru ziua de azi! Sa aduci parintilor numai bucurii. Sa ne povestiti cum a sarbatorit el de ziua lui "la popii"
La multi ani si pentru Omar!
Multa sanatate, Herra si Anneoprea
Mirela, Danina si Ana multa sanatate puiutilor vostri.
Patricia multa sanatate bunicii tale si Casa de piatra
Danyce m-a cam socat povestea cu disparitia hainutei. Sper totusi sa se gaseasca... Cat despre negresa, poate a fost o coincidenta, zic eu.. Daca avea in gand, Doamne fereste, ceva urat, nu mergea cu tine cu acelas autobus si nu iti arata ca se intoarce deomnstrativ inapoi![]()
Ramona, felicitari pentru David si pentru cum ai povestit. Tare emotionant. Pupici Loremei.
Geo, ma bucur ca bona e pe "gustul" copiilor. Cum merge adaptarea la serviciu?
Aissa si eu astept cu nerabdare sa ne spui cu cine sta Ale, cum se descurca ea si cum te descurci tu departe de ea fiind la serviciu?
Mada, lasa ca o sa vorbeasca ea. Toate la timpul lui.
Amelia e intr-adevar foarte vorbareata, toata ziua trancaneste si vorbim de toate. Dar cum nu le poti avea pe toate, in schimb ea inca nu merge. Asa ca unii copii au progrese intr-un domeniu, altii in altul. Dar pana la urma conteaza sa fie sanatosi.
Am vazut si poze. Muulte si superbe. Imi aduc aminte acuma de ultimele, cu Damian care a avut un tort superb, cu Stefan plin de acuarela, cu Nathalie care e o fetita superba! mi-au placut multe pozele cu ea si.. nu mai stiu cu cine.. poate imi amintesc si mai revin...
Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
cristia spune:
La Multi Ani Miron Radu si Omar!Lorena sa petreceti bine si sa dati la public poze frumoase
Lilia ce ma bucur ca ai scris! Ce frumoasa s-a facut Amelia! Domnisoara ce mai!
Cum la fel de frumoase sunt - taman am vazut poze - Nathalie si Alma!
Vedeti ca mama de baiat fiind ma uit intai la poze cu fete
ca sa-l plasez bine pe fi-miu
eu nu am pus poze ca-s lenesa dar sper sa o fac odata si odata.
PUP!
Cristiana cu Andrei (29Sep) si
22+
anielas spune:
Saluty dragelor!
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de zilele trecute..mamici
si pitici
LA MULTI ANI!!! MIRON RADU si OMAR
Noi suntem bine..Ina tot mai vorbareatza..sta acum cu o matusha care are f f multa rabdare cu ea…asa ca saptamana trecuta m-am trezit ca stie (noi un vers ea unul ) Catzelush cu parul cret si poezia cu Piticul atat de pic
.
In WE am fost la nunta cumnatzelului..super frumos..poze avem AICI
Am vazut si eu toate pozele noi cu Nathalie, Dami, Tudor , Shan si Amelia
ingerashi scumpici.
Aaa…si mai avem cateva poze de aseara cu somnorici incepand de AICI
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

bozo spune:
La multi ani, Miron Radu!! Lorena sa iti traiasca Tzutzu!
Am vazut si noi toate pozele. Frumusei si frumusele, ptiu, ptiu...![]()
Pufy, ce fac puii tai? Te ajuta cineva sau esti mai mult singura cu ei?
Danyce, ai grija ca sunt multi nebuni pe lumea asta... Pe mine m-a üus pe ganduri povestea. Pe Alma sigur nu o lasa sa plece cu altcineva acasa, pe mine m-au pus aici sa declar in scris cine are voie sa il ia acasa in afara de parinti. DAca intreaba altcineva, sigur nu il lasa. Mi-e de oameni bolnavi si fara suflet imi e frica, ca se intampla atatea nenorociri. Eu sunt suparata ca de multe ori am gasit usa gradinitei deschisa si copii se joaca in curte. Multi parinti (INCONSTIENTI) o lasa deschisa, si daca o secunda nu sunt atente educatoarele si pleaca unul mic pe strada.... moama ce groaza am, de cate ori nu am facut scandal cu usa aia.
Tudor a fost bolnavior, tuseste rau, rau. L-am tinut acasa pana ieri si vad ca azi a plans cand l-am lasat la gradi. Sper sa nu inceapa iar cu jalea, ca ma termina.
Acum cateva zile cand am iesit din casa, Tudor a vazut niste prienteni pe partea celalata a strazii. M-am intors o secunda sa iau carutul, bine ca nu am dus gestul pana la capat, ca atunci cand m-am uitat din nou la Tudor era deja in strada, depasea masina care era parcata acolo, si se avanta in continuare la fetita prietenilor pe partea celalata a strazii.
. AM CREZUT CA MOR!! Intr-o 2 secunde pana l-am prins (in timp ce urlaaaaaaam la el sa se opreasca), stiu doar ca m-am rugat asa de tare sa ma asculte, sa nu vina vreo masina(abia trecuse una), sa nuuuuuu, sa nuuuuu...... Oofff, o secunsa iti poate schimba viatza. Stiu doar ca ore intregi am tremurat si i-am multumit lui Dumnezeu ca nu a lasat sa se intample nimic rau. 2 zile nu am fost om. Si nu sunt deloc o mamica neatenta, din contra. mare grija cand copilul zareste pe altcineva pe partea cealalta a strazii!! Tudor de obicei se opreste la strada, ma asteapta si imi da mana!! Of....
Pupici tuturor.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura