Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Pozele pe care le-am promis Enjoy! :)

La Multi Ani! Herra Multa multa sanatate si bucurie!

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele acestea!

Damian, Alexia Maria, Maria Romana, Adrian,
Victor Cristian, Kaori
si nu in ultimul rand Marinei!

Noi nu mai avem vesti... eu cu scoala, fiu-meu cu "popiii" lui...

Azi, ca am un pic de vreme, ma voi uita la pozele puse de voi in ultimul timp.

Va pupam pe toate si pe toti!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim de urari fetelor!

Scuze ca intru cu intarziere dar de ieri am inceput serviciul , inca incerc sa ma acomodez.

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor nascuti zilele acestea. Sanatate, fericire si mult noroc!

Casa de piatra pentru Patrice si Raluca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Cu buna seara la toata lumea!

Alexia-Maria, Maria-Ramona, Adrian, Victor-Cristian, Kaori, Marina La multi ani multa sanatate si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

herra, La multi ani!!!!

Noi suntem bine, si cu gatuletul e mai bine, pare sa-i fi trecut dar trebuie sa luam tot tratamentul, in rest Stefan e un speculant si jumatate, inca nu face la wc desi ar putea si cam stie cum sta treaba, la teorie sta foarte bine...ba se mai cearta si cu mine ca daca il intreaba tati unde a facut azi kk el spune foarte senin ca la wc cu mami
In rest...e cam bataus...si nu stiu de ce pentru ca eu nu l-am lovit pana acum deloc, cred ca la cresa a invatat, si il cam pocneste pe amicul Toni care desi e mai maricel se sperie si plange...ii ia jucariile, il impinge, toate sunt ale lui...si de 2 zile am plecat de la Toni doar cu scandal si urlete ca a vrut sa-i ia o masinuta...dar daca vine Toni la el il cam pune la respect...nu-i da jucariile decat dupa ce ma targuiesc eu cu el...si il are pe "NUUU" in brate!Dar la modul ala ca la orice intrebare raspunde categoric "NU" dupa care se mai poate razgandi daca reusesc sa-l conving ca ar fi super daca ar zice si "DA"
Mi-a mazgalit/murdarit mai toti peretii din casa cu aquarela/creioane/pix-uri.La pix-uri nu mai are acces, dar nu stiu cum se face ca mai tot timpul gaseste cate unul...cei drept il buzunareste pe tati in haina Mare noroc ca am ascultat de tati si nu am investit bani inca in peretii caseiIn bucatarie si-a pus manutele cu aquarela pe pereti si pana m-am prins eu ca e cam liniste...deja imi arata ca "uite mami, ce am facut???".Activitatile din ultima vreme sunt plastelina, aquarela, si carticelele si mai nou e innebunit sa-i spun povesti/poezii/mici versuri, si are o memorie fantastica, ieri i-am zis 2 versuri ce mi le spunea aissa pe MS cu "hai la groapa de furnici/e aici ba nu-i aici/hopaaa" si azi cum a ajuns acasa de la cresa ma si luat cu
- mami, hai cu furnicile!
eu am facut pe prostul si am intrebat care furnici...
si mi-a spus toata poezioara cap/coada
a invatat si alunelul-alunelul, daca eu zic un vers el il zice pe urmatorul si tot asa.

Geo, acomodare placuta la munca!!!

Cam astea ar fi, va urez o seara placuta in continuare si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am pus zilele astea si cateva poze noi, le puteti vedea cam de pe aici

Andreea, ce mare si frumoasa sa facut Nathalie!!! fata frumoasa!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani tuturor piticilor sarbatoriti in ultimele zile!
Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, La multi ani, Herra!Sa fii mereu fericita langa pui si sot!Sa ai parte de multe impliniri pe toate planurile!
Andreea, Geo, Lilia, Ana, Lorena, Bozo,m-am uiat ieri seara la pozicile piticilor si nu pot sa nu remarc ce mult au crescut si ce scumpi sunt.Eu am cam uitat sa pun poze de vreo 2 luni.E drept ca nici nu prea am facut, insa promit sa recuperez.
Eu-s furioasa pe faptul ca i-a disparut Almei la cresa o geaca de iarna nou-nouta.Culmea e ca ieri i-am scris si numele complet pe eticheta tocmai pt a evita asta.Ma duc imediat sa fac putina gura. Nu prea-mi vine a crede ca a fost furata.Prefer sa cred ca vreun tatic habauc nu a stiut ce haina avea fetita sa si a dus-o din greseala acasa.
Gata, noi fugim, insa nu inainte de a fa dori o zi buna!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru urari!

LA MULTI ANI Evan si Anne Mari - sunteti nascuti in aceeasi zi, ce frumos!

Danyce, poate apare hainuta, totusi...sau poate vezi o alta fetita venind cu ea la gradi!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele

La multi ani! tuturor copiiilor care si-au sarbatorit ziua de nastere, sanatate multa si numai bine va dorecs!

am vazut pozici si eu cu Dami, Nathalie mai inca de vazut ale lui Shan vorbaretul :)

eu la serv, Ilinca acasa cu nazbatii si nevorbitoare ca sa ma streseze bine
Cristina (aissa) cum e la serviciu? Ale pana la urma cu cine sta?
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

buna fetele!
La Multi ani pentru Victor Cristian, Kaori, Marina si Evan! Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!

bafta la sv Geo si Aissa!

Sunt pe fuga, sper sa va poze maine
Va pup,

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ce sa va spun? Acomodarea nu-i usoara dar asta e....Ce ma bucura foarte tare este faptul ca Dami se intelege minunat cu bona si Ioana la fel deci din punctul acesta de vedere sunt o fericita.

Evan si Andreas La Multi Ani si mult soare pe drumul vietii voastre!

Mergi la inceput