Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

bozo, crede-ma ca de vreo 3 ori mi-am propus dupa ce am venit de la medic cu tratamentul de antibiotic in plasa sa nu i-l dau, si dupa 3 zile imi facea 40,6 de numai eu stiu cum reuseam sa scad temperatura cu felii de cartofi pe burtica si in sosetute si tot felul de alte chestii dastea chit ca lua tot la 8 ore alternand din 4 in 4 ore 2 feluri de antitermic si ma tinea asa in suspans inca vreo 3 zile...si culmea, desi am patit o data, a doua oara din nou m-am ambitionat si nu i-am dat antibiotic decat dupa 3 zile de febra si a 3-a oara la fel...ei bine de data asta vineri cand m-am dus la cresa si l-am pupat am zis ca are febra, doamnele de acolo au ras de mine ca doar no fi bolnav ca e vesel si zglobiu....am ajuns acasa tot gandindu-ma ca sunt eu prea paranoica si m-am tot indemnat sa nu-i pun termometrul ca e ok copilul...dar seara nu am mai rezistat si avea deja 39,6...ei bine...dar de acum eu sunt la munca, nu are cine sa mi-l ingrijeasca acasa asa ca nu am mai stat pe ganduri si i-am dat antibioticul asta afurisit, nu am mai asteptat inca 3 zile pentru ca stiu exact ce urmeaza, vineri avea deja puncte albe de puroi in gat....offf.Acuma este bine, nu mai are febra.
Am sa continui cu Imunogrip si incerc sa fac tot posibilul sa mergem la un medic homeopat.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim de urari dragele mele. Am reusit sa pun si cateva pozici de la party-ul de aseara, nu multe dar o sa mai vina si altele. Le puteti vedea aici http://family.webshots.com/album/554489046EnSuQP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Multumim de urari dragele mele. Am reusit sa pun si cateva pozici de la party-ul de aseara, nu multe dar o sa mai vina si altele. Le puteti vedea aici http://family.webshots.com/album/554489046EnSuQP

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

http://community.webshots.com/user/cristidavid70

o petrecere pe cinste!
Si ce tort frumos are sarbatoritul....

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

georgiana
sa traisca flacaul :)

ana

sanatate. si noua tot augumentin ne-a dat si si-a facut efectul pana la urmaa....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Damian Multa multa sanatate, bucurie si curaj!

Ma uit la poze fetele!

Am sa pun si eu mai incolo, abia s-a terminat party-ul si am o gramada de strans :D

Va . Sanatate si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI si de la noi pt DAMIAN! si tot binele din lume...sa-ti traiasca pui GEORGI...ce poze frumoase am vazut...si tortul minunat,tu l-ai facut?!

BOZO si pozele voastre sunt faine,si puiul scump cred ca e tare smecheras,are o figura haioasa in cateva poze,m-am distrat ceva privindu-l

ANDREEA mai asteptam poze de la voi

LA MULTI ANI ALEXIA!..sa cresti mare ,la fel de frumoasa,sa ai parte de multa sanatate si bucurii... si pt mamica ta draga MCM,sa-ti traiasca printesa!!!

La multi ani si pt MARIA si ADRIAN.... si numai bine!!!

fetelor,pe maine !

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

LA MULTI ANI Ale,Sarah, Viviana, Damian, Alexia Maria, Maria Romana, Adrian
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti!

Am vazut poze de copii frumosi Tudor, Nathalie si Damian!

Patrice: imi pare rau pentru bunica ta; sper ca acum este mai bine!

Ana-a: nu te pot ajuta cu info despre antibiotic...Imi pare rau!

Bine ai venit LauraNicole!

Ramona: sa-ti traiasca baietelul, e un bebelus tare reusit! Si ce frumos l-a primit Lori!
Tu nu ai stiut pana la nastere sexul bebelusului?

Noi am avut petrecere reusita in familie; Andrei a fost fericit non-stop ca-i petrecere de ziua lui; a dansat si s-a indopat de salam de sibiu - eu nu i-am data pana atunci c-aveam si eu pandaliile mele legate de mezeluri.Bine ca nu i s-a facut rau.
Si a mai depasit o bariera:a mancat ciocolata.Nu stiu dc v-am mai spus: eu declarasem toate ciocolatile ca fiind mancare de pisici....Si vrajeala a tinut pana Sambata cand a primit un pachet de Milka Milkinis; l-a gasit in punga de cadou, mi-a aratat ca a primit mancare pentru pisici; eu, relaxata fiind ca copilu stie lectia, nu am stat cu ochii pe el.Cateva minute mai tarziu ma batea pe umar sa-mi zica ca "Andei mancat mancae pitici (pisici) ti (si) e buna, buna!! (deja degustata treia ciocolatica). Eu nu i-am dat pana acum intrucat m-am gandit ca are timp destul sa se indoape cand va merge la gradi.

Va pup si petrecere frumoasa sarbatoritilor de azi!

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 22+

Mergi la inceput

La Multi Ani! Alexia Maria, Maria Romana si Adrian sa va dea Dumnezeu bucurie, o copilarie frumoasa si multa sanatate!

Diseara(la mine) pun pozicile :)

si sanatate!

Mergi la inceput

Eee... mai sunt 10 minute si e 12 noaptea, deci 3 octombrie asa ca urez si la copilasii de pe 3 octombrie:

La Multi Ani! fericiti pentru Marina, Kaori si Victor Cristian sanatate, bucurie, curaj si tot ce-i mai frumos pe lume!

, sanatate si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

HERRA!Multa sanatate si tot ce iti doresti!

La multi ani si piticilor sarbatoriti azi, precum si celor sarbatoriti zilele trecute(si mii de scuze pentru felicitarile intarziate....dar acum suntem mai ocupati)!

Noi suntem ok, crestem...cu totii!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput