Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 31
anielas spune:
Neatza!
AM vazut poze noi cu Nani-o scumpete...dar asteptam si poze de la mami de la nunta..NATY-bine ati revenit din sapt de miere
L-am vazut si pe Shan..super fericit la locul de joaca si cu tractorul..asa sa faci mami...sa-i cumperi baiatului tractor..dar eu zic ca e mai bun modelul cu pedale..ca munceste si el sa se deplaseze si doarme mai bine![]()
Asteptam si pozele lui Gogo de la petrecere
NATURE-si eu sunt in dilema cu meniul pentru petrecere...in WE am zis ca-l pun la punct ca sa incepem aprovizionarea..asa ca astept idei.
Va pupic..o zi frumoasa tuturor
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Naty spune:
Geo, 
Aniela merci. Inca nu am descarcat pozele de la nunta.
Le-am pus insa pe cele de la Viena, daca aveti chef sa le vedeti sunt in link-ul de la semnatura.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andora spune:
Va multumesc tuturor pentru uraruile care de care mai frumoase, noi suntem unul hais unul cea adik eu la munca, Uca la cresa plange si tati pe drumuri ba o ia ba o lasa, uram
LA MULTI ANI SARBATORITILOR acestor zile!!!!!!!1
Si va pupam ca am mai de lucru nitel... va pup dulce!!!!!!!!!!!!!!1
FELICITARI NATYYYYYYYYYYY!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Naty spune:
Felicitari anneoprea pentru bebe mic!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anneoprea spune:
Fetelor – multumim pentru urari, sinteti niste dragute! Chiar daca scriu cu intirziere, de citit va citesc cit de des pot!
Evan a primit cadou de 2ani – o periuta de dinti, pe care momentan o foloseste cu placere!
Si de citeva zile mai are un fratior – asa ca intreaga familie este tare prinsa in activitati specifice bebelusului.
Cind l-am adus acasa pe cel mic de la maternitate, Evan a primit si el un bebelus de jucarie (asa citisem prin carti ca e bine sa procedezi…) Doar ca saracu copil n-a mai inteles care-i cel de la mama din burtica, si care-i cel de la magazin a fost tare bulversat in prima zi, ii era teama de amindoi, mai ales atunci cind plingeau!
Altfel, tot se chinuie sa-i stirneasca reactii fratiorului, la baie ma ajuta si-l spala pe picioare pe cel mic…Mai remarca diverse obiecte care i-au apartinut si acum au trecut in posesia bebelusului, si-i tare nedumerit ale cui sint de fapt…Ieri comenta : Bebelusu plinge, nu mai vrea lapte, vrea ciorba!
Deocamdata ne acomodam in noua formula…speram sa gasim cit mai curind echilibrul (momentan punctual critic este masa –cind o vor amindoi in acelasi timp)
Multam inca o data pentru urarile voastre – numai bine si voua si copiilor- m-am uitat pe albumele voastre un pic si-s tare frumoase!
Felicitari pufymic pentru bebe - sa fie sanatos si cu noroc in viata!
lorena_andreianu spune:
Anneoprea, super veste! Sa va traiasca bebe. Sa inteleg ca e tot baietel. Multa succes! Te mai asteptam cu vesti!
Raluca, v-am vazut pozele! Cat mai multi ani fericiti impreuna! Parca ai fost o printesa. Iar pozele de la iesirea din biserica mi se par super. Cu lumina aceea aramie. Superb!
Kittie, LA MULTI ANI pentru maine "broscutzului" mare (de acum)! Te asteptam cu vesti. Cum e cu 2?!
Pe la noi nu mai dai?! 
Noi nu mai avem vesti. Fiu-meu de 2 zile imi vine muscat de la gradi. Sper ca nu e Tudor al tau, Bozo!
A prins drag o fata de el si cum il prinde il capseaza! Ieri a venit muscat de mana, azi la baza gatului... e serioasa fata! Io in locul maica-sii as sta cu ochii pe ea. ![]()
Va pup!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
anamari spune:
La multi ani copii, La multi ani mamici
annefelicitari pentru bebelus.
se va obisnui e normal sa fie putin confuz la inceput. Oricum fratiorul e mult mai interesant ca jucaria....
Lia mea si-a luat in serios rolul de sora mai mare. Acum cand isi baga nasul Liam pe unde nu-i fierbe oala il dojeneste sora lui mai mare.
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI BADICE!
si tot binele din lume!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anielas spune:
LA MULT ANI ! BADICE
Anne-felicitari pt bb mic
Naty-m-au terminat pozele de la nunta..ai fost minunata...dar la poza cand ati iesit din biserica si v-a intampinat Nanushica si cea in care esti tu cu ea cu cu tatal tau m-am topit toata
Andora-sper sa se readapteze repede Uca cu gradi..sa nu mai planga
Va pupic
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat