Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
Mada spune:
de ieri vreau sa scriu
aissa ce-i cu voi? sunteti bine, ai inceput serviciul?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
cristia spune:
La Multi Ani Andrei, Amelia, Filip!
La Multi ani cu intarziere pentru Ilinca, Vlad, Maria, Alexandra!
Scuze ca ma trezesc tarziu - nu am mai apucat sa va citesc din cauze de gripa si stat acasa si aglomeratie la sv.
Felicitari Kittie si Pufy! Am vazut pozele lui Nicolas si e un bb super frumos si reusit! Bravo!
Cristiana, Andrei (29Sep04) si
21+
kiss spune:
LA MULTI ANI !!! pt:
Andrei
Amelia
Filip
la toate
mami de pui
(23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
Mada spune:
buna seara
am intrat sa va spun ca am vorbit cu sotul Ramonei putin pe mess si mi-a spus ca au un baiat!
atat tot! am sa o sun eu pe Ramona maine si va dau mai multe detalii!
Felcitari!
noapte buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
tyaa spune:
Mada, am fost afara azi de doua ori, mulumim de intrebare. Nasul nu ii mai curge deloc dar muci mai sunt ca i se infunda nasul si vorbeste mai ciudat.
Poate voi scapati fara muci. Acum seara am fost pe langa bloc si mai toti copiii erau cu muci. Asta e.......dar e geu sa ma obisnuiesc ca noi rar am avut probleme din astea. Azi am cumparat ulei de catina, ati mai dat careva la copii? I-am dat deja 5 picaturi, scrie pe prosepect ca se da la copiii peste 1 an, 5 pic/3ori pe zi timp de o luna de 3 ori pe an. Sper sa foloseasca la ceva........
VA pupam
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! din tot sufletul pentru Andrei, Filip si Amelia! Lilia, sa-ti traiasca printesa, sa va ajute Dumnezeu sa treceti de toate greutatile si sa va bucurati de fetita!

Ramona felicitari! si sa-ti traiasca mandretea de baiat, sa fie sanatos si cuminte!
si sanatate tuturor!
andora spune:
Intram si noi scurtissim sa uram
LA MULTI ANISORI
TUTUROR SARBATORITILOR!!!!!!!

Si felicitari RAMONA PENTRU FLACAUASUL CEL VOINIC!!!!!!!!!
Cu scuzele necesare ne luam ramas bun momentan, plecam la socrellina la strans via si borumbu'. In rest, stiri" Gogo inca plamge la cresa cand o las sau cand ma vede ca o iau, e ok cu "cochiii", cerem insistent carne la fiecare masa, olita pauza. Asta ar fi. A, plus mucisorii care persista... ca altfel am fi exceptia exceptiilor.
. PLus maselele bombate care nu mai sparg odata si nu ne lasa sa dormim noaptea 
Va doresc bafta maaare la pregatirile de unnta acolo unde e cazul si sarbatoriri minunate puiutilor unici si superbi pe care i-am vazut crescand de cand erau mogaldete mititele... Va pupm dulce de tot de mii de ori si ne retragem rusinos la treburi in loc sa stam la sarbatorit
cu voi....
Pupic paaaaaaaaaaa 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
danyce spune:
Amelia, Andrei si Filip, La multi ani!Sa aveti parte de sanatate, dragoste si numai clipe minunate alaturi de parintii vostri!Amelia, abia o asteptam pe mami sa ne spuna ca alergi

Ioana, ce-ti mai fac flacaii?Tu te simti mai bine?
Ramona, felicitari pt baietelul vostru!Te asteptam cu poze si cu povestea nasterii.
Naty, insanatosire grabnica si mult succes cu pregatirile de nunta!Sunt sigura ca va fi minunat.
Mada, m-am amuzat bine de d-ra nudista
.
Geo, chiar asa, cum zice Mada, ce-ti mai fac d-ra si voinicul?
De ei nu ne mai spui nimic?
Ana, si tu esti super busy cu munca, asa-i?
Aissa, asteptam vesti despre acomodarea Alexandrei cu socrella.Banuiesc ca ai reinceput serviciul.Daca da, cum ti se pare sa combini si casa si jobul?La mine rezultatul e ...ca sunt zombie in fiecare zi, dar nu ma las.Mai accept si orice proiectel de tradus pe langa job
si traduc doar noaptea cand doarme Alma.Recuperez duminica...cand dorm pana la 14
.
Hai ca fug si eu la nani, dar nu inainte sa va
pe toate.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
Cu scuze de intarziere uram si noi LA MULTI ANI copilasilor din zilele trecute!
LA MULTI ANI ANDREI,AMELIA si FILIP!
si multe
,va dorim tot binele din lume,sa fiti fericiti si sanatosi,sa va bucurati mereu parinti!
fetelor scumpelor cu puiuti dragalasi,sanatate la cei bolnaviori si acomodare rapida la cei care merg la gradii!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
bozo spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! SA cresteti mari si destepti (ca frumosi sunteti) si sa va bucurati parintii!!
Naty, sanatate multa si distractie frumoasa. Patrice si tie la fel. Trebuie sa va simtiti minunat, nimic sa nu va strice ziua!
Azi mi-am dus odoru' la 8 la gradi, ca au miercurea mic dejun comun asigurat de educatoare din banii nostri (in mod normal daca parintii au job pot sa ii duca de la 7 dimineata si micul dejun e de la 8 a 9 cu ce ii trimit parintii de acasa), DAr eu prefer sa mancam impreuna dimineatza. Asadar am ajuns cu el la 8 si un pic, si a inceput sa scartaie. Opa, zic eu, am stricat programul, sper sa nu revina urletele. La a doua incercare insa s-a asezat la masa si mi-a facut pa cu gura plina, f multumit. Ieri nici macar nu m-a pupat cand l-am dus la gradi,noroc ca a recuperat cand l-am luat
.
In rest tuseste rau si e groaznic de mucios. Doamne, cat o mai tine, parca vad ca toata iarca va fi asa...
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura