Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
danina spune:
LA MULTI ANI SI EU CU INTARZIERI PT TOTI PUIUTII CARE SI-AU SERBAT ZILELE DE NASTERE SA FITI IUBITI SI FERICITI.
Eu intru mai rarut ca suntem cu trebi toata ziulica. Sunt nasica iar si de botez si cununie fratele ne-a facut o surpriza si ne-a adus un baietel pe nume Tudor-Stefan care e un dulce asa ca pomaine e botezul la Iasi. Sunt cam gata cu cumparaturile pt botez si am emotii ca mama nu si-a vazut inca nepotelul aterizeaza abia maine seara sper sa termine cu bocitul ca ma terorizat de atata bucurie.
Dia e si ea racita are rosu in gat si suntem pe homeopatie sper sa se rezolve cat mai repede sa nu avem probleme cu drumul spre Iasi.
In rest vorbim ca oamenii mari imi raspunde ca si cum m-ar intelege si e tare sireata face diferenta ff bine intre lucrurile bune si rele numai ca ce nu e voie face si invers. Ce sa mai am crescut si vad o mare diferenta. Toata lumea imi spune ca e ff alintata si ca ar trebui din cand in cand cate o corectie e drept ca ma mai enervez pe ea dar sa o bat ca o nebuna nu ma lasa sufletul cred ca as boci o luna.
Ramona felicitari pt voinic si refacere rapida.
Pufy ma bucur ca sunteti bine si pupici de la noi.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Mennan, Daria Ioana si cumnatelului meu, Stefan
sa fiti sanatosi, cuminti, si mereu bucurosi!

Sanatate la toti copilasii bolnaviori, sa se faca repede bine!
Andora drum bun, spor la treaba, iar eu, cel putin, astept poze ![]()

si sanatate!
pufymic spune:

la multi ani
sarbatoritilor de azi si celor din ultimele zile!
Ramona felicitari pentru baietel!
Eu nu mai apuc sa intru ca nu ma simt prea bine....am facut ieri noapte si toata ziua febra(38,5), asa ca acum sunt in plin tratament injectabil cu ampicilina(si doareeeeeee!
)!
Bebeloii sunt cuminti, Nicolas papa si doarme iar Alesio vorbeste non-stop.....iar de 2 zile a inceput sa ma intrebe: "mama ce e "steaua"? Mama ce e "magazinul"???? Ma zapaceste.....acum trebuie sa-i explic ce e aia si cealalta....
!
Pupici!
Ioana
de
Nicolas (17.09.2006)&
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
kiss spune:

LA MULTI ANI!

Mennan
si
Daria Ioana
sanatate multa puilor bolnavi si
la toata lumea
mami de pui
(23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de saptamana asta! Eu intru mai rar de acum...
Am un program infernal si zau ca abia reusesc sa le impac pe toate! Seara cad lata! Sper sa-mi intru in mana ca e cam aiurea.
Fiu-meu tot mai plange cand il las la "popii" insa ii trece repede. Il iau mai tarziu, dupa 5 jumate, ca sa mai pot face una-alta pe acasa.
La noi s-a rezolvat cu mucii. S-a dres in we. Pupici la toti bolnaviorii. Se pare ca sunt mai afectati cand intra in colectivitate.
In rest nu mai avem vesti.
Va pup pe toate si pe toti!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgiana.david spune:
Aveti mare dreptate ca nu v-am mai povestit de multisor de mandretiile mele dar cum mai toata vara au fost plecati nu am avut amanunte fierbinti ca voi care i-ati avut tot timpul langa voi. E drept ca mi-au lipsit enorm dar in acelasi timp m-am bucurat ca au stat la aer curat si le-a mers foarte bine. Acum suntem acasa, Ioana a incept scoala si deja are cateva zile libere (e super incantata) iar Damian face numa' prostioare (nu exagerate, specifice varstei). Multumesc lui Dzeu noi nu am fost raciti si nici alte probleme de sanatate nu avem. Problema mare este ca luni incep serviciul si mi s-a dus cheful rau de tot dupa atata timp de stat acasa, mai ales ca intre timp ai mei s-au mutat cu sediul si o sa fac o excursie in fiecare zi pana la serviciu si inapoi, eu stau langa Stadionul Lia Manoliu iar serviciul este pe Valea Cascadelor.
Naty capul sus ca mai ai putin pana la nunta! Bafta!!!! Patrice si tie la fel!!!!
Mennan, Daria Ioana, Lia Maria, Ioana LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!!
georgiana.david spune:
Era sa uit
Ramona Felicitari!!!!Asteptam detalii!
In al doilea link am cateva poze mai noute
nature spune:
Alo- alo, sunteti pe receptie? Aici e o noua doamna ( devenita doamna pe 26 septembrie).Marti am avut cununia civila, am avut noroc de vreme buna si de soare, Ilinca era adormita si a vrut numai la mami in brate, as aca am si semnat cu ea in brate, ne-am si pupat oficial tot asa...de, daca ne-a trebuit intai copil!!!! :))))
Sunt de cateva zile in concediu, alerg si intre 2 drumuri mai raspund si mail-urilor de la birou, asa ca timp nu prea am avut lately.
Eu va pup si promit ca dupa nunta de sambata sa pun si cateva poze.
Naty, sa te faci bine pana duminica si iti doresc sa ai parte de o nunta asa cum mi-o doresc pe a mea, sa fii fericita si sa stralucesti!
Pufy, acum caut pozele cu Nicolas! Sa-ti traasca toti trei baietii.
Bozo si celorlate care s-au mai gandit la mine :
Geo, bafta la serviciu, saa-ti iei preventiv si niste vitamine sau niste extraveral. Glumesc, dar nu 100%, sa stii ca mie mi-a fost grea revenirea la birou, ma simteam vinovata ca nu stau cu Ilinca si plangeam pe la colturi sa nu ma vada nimeni. Asa ca iti tin pumnii:))
Nu in ultimul rand LA MULTI ANI pt Amelia si pt toti ceilalti pitici care au mai implinit un anisor in ultima saptamana!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
cristia spune:
buna fetele!
La Multi Ani Ioana si Lia!
Felicitari Ramonei ptr baiet!!
Felicitari doamna Patrice ptr cununie!
Danina: si eu l-am tratat pe Andrei tot cu homeopate; au dat rezultate.
Andora: drum bun si vezi sa culegi cu spor! Cred ca Gogo o sa fie fruntasa!![]()
Mai fete am doua intrebari la voi:
1) ce mai mananca cupii vostrii? (in special seara). Eu trec, mai nou, prin mari dileme existentiale cand vine vorba de mancarea flacaului meu.
2) Ce cadouri le-ati luat de ziua lor? Iarasi sunt in pana de idei...De vreo saptamana nu stie decat cadou in sus si cadou in jos.Cand ii zic ca vine maia (bunica) la el de ziua lui ma intreaba : "ti (si) aduce cadou?" Materialist omu...
Va pup tare,
Cristiana, Andrei (29Sep04) si
21+
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI Ioana si Lia Maria! 
oooo Felicitari doamna nature!
Cat mai multi ani fericiti impreuna!
Ramonaaaa, felicitari pentru baietel! Te asteptam cu vesti/ poze, alea alea!
Cristiana, fiu-meu de vreo cateva zile nu mai vrea sa manance seara mare lucru. De obicei spune el ce vrea: nanana (carne), pati (paste), apti (lapte= iaurt)... si ii mai dau suplimentar ce mancam noi da' si aia daca vrea... Noroc ca mai bea inca bibe cu laptic si cereale seara inainte de nani...
Cat priveste cadoul noi i-am luat (si dat) un sevalet cu 2 fete. Pe o parte are tabla alba (i-am luat si niste carioci care se sterg cu buretele) si cealalta e neagra pentru creta. Ii place f mult sa scrie si chiar a fost o surpriza. Bine, mai e o saptamana pana la ziua lui, deci mai putem gasi si altceva ![]()
O zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2