Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
tyaa spune:
Mada, inca numai muci avem, din aia limpezi, fara febra, fata e vesela, mananca, are chef de joaca dar ochii ii sunt destul de rosii si saraca isi intinde toti mucii pe fata:). O scot maine daca o sa observ imbunatatiri. Asa de rau imi pare pt ca e un timp f frumos, e soare, cald, nu bate vantul, puteam sa ne plimbam linistite. Eu nici chef nu am sa mananc cand e bolnava, fie si numai cu muci.
Va pupam.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
georgiana.david spune:
Ellen La multi Ani Alexandrei! Va pupam si va dorim tot ce-i mai bun pe lume!
De asemeni La Multi Ani si sarbatoritilor de maine,Andrei, Amelia si Filip!
Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! David Erik, Maria, Nicoleta-Cristina si Alexandra
sa fiti sanatosi, bucurosi, curajosi si cuminti!
si sanatate!
kiss spune:
Multumim frumos de tot, Bozo, Andreea si Doru, Danyce, Herra, Frosa, Naty pt urari!!! Adevarul e ca mai emotionant a fost pt noi parintii, iar pt pui, doar curios!

LA MULTI ANI!

pt Maria,David Erik, Nicoleta-Cristina si Alexandra
Tyaa, incearca si cu produse de la firma italiana ABOCA (cred ca asa se numeste), care are produse speciale destinate copiilor, pe baza de miere, laptisor de matca, propolis!
Kittie, felicitari si putere sa treci peste eventualele greutati!!
la toate
mami de pui
(23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
anielas spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritzilor de zilele trecute!!!!
LA MULTI ANI!!!
Andrei 
Amelia 
Filip 
sa cresteti mari si sanatosi
Am vazut absolut toate pozele noi...superbi ingerashi mai avem
Ioana-am vazut gogolinul mic si scumpic...e superb..sunteti o familie cu adevarat implinita..
tuturor si unul special pentru Alesio pentru ca e cumintzel si-l iubeste mult pe Nicholas
Andora-
ca ai intrebat de noi...firma si-a mutat sediul asa ca nu am avut net iar acasa nu am timp de stat la calculator decat ff rar..we asta ne pregatim si noi de nunta cumnatzelului..chiar am emotii
. Sanatate multa Ucai..sa treaca repede
Eliana-ioi super poza cu sambureii
Naty-sper sa reusim sa mai vb pana vineri..dc nu iti tin pumnii sa iasa totul asa cum visezi tu
. Multa sanatate! Si nu uita..poze multeeee
Ana_a-mereu ma uimeste Shan ..e scumpic foc
Multa sanatate tuturor piticilor si mamicilor bolnavioare
Cred ca ceva se intampla...si eu am avut-o pe Ina cu febra mare..iar...si nu stiu de la ce...gatul nu era ff roshu..nu tushea, poftade mancare da...ce-i drept au spart toti caninii o data...dar parca prea are febra 39.8 pentru canini..si revenea asa in pusee
Va pupic
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mama lui Licurici spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi ne pregatim de cresa....de luni incepem. Initial voiam sa-l dau pentru o perioada pe program scurt sa vad cum sta treaba ...dar apoi mi-am zis sa o facem ...lata, asa ca il dau de la 8 la 16.30. mananca, doarme....Sunt f stresata pe motiv de viroze si alte cele...
Mamicile care au dat copii mai de mult la cresa le-ati mai facut ceva...in plus fata de vaccinul anti hepatita A? auzeam pe cineva de un vaccin pentru cresterea imunitatii??@!!!
Naty spune:
LA MULTI ANI!
ANDREI,
AMELIA,
FILIP
Eu sunt tare necajita cu raceala asta, sper sa ne treaca pana duminica ca nu am nici un chef sa fiu mireasa cu nasul permanent in batista si fata umflata! 

Si Ioana a inceput sa si tuseasca, offff
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
La multi ani! Andrei, Amelia si Sofia
Sa fiti sanatosi si cuminti, numai bine va doresc!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
frosa spune:

ANDREI , AMELIA si SOFIA
A inceput perioada racelilor, eu am inceput sa le dau Imunobaby, sper sa foloseasca la ceva.
Naty petrecere frumoasa, cu siguranta o sa fii o mireasa super, racita sau nu ce mai conteaza asta este doar un mic detaliu :)
Mada spune:
buna din nouNaty, chiar asa cu muci sau fara tot vei fi o miresa super. Ia si tu ceva ca tratament soc 2 zile cu 3 paracetamol/zi, picaturi de nas si daca si tusesti ia bromhexim picaturi sau pastile. Mai ai timp sa te faci bine. sanatate multa!
Eu am fost tot asa racita coapta la nunta noastra,tuseam de se zguduiau si boxele 
Urmatoarea saptamana o avem pe Patrice miresica, nu?
Cristiana bine ai revenit! Ce face Andreiu? si burtica?Ai aflat ce e bebe 2?
Tya cu e Elisa? ai scos-o pana la urma afara?
ILinca e bine inca n-are muci,dar cred ca nu mai dureaza mult.
A ramas cu un obicei decand era cald si la noi sus la ultimul etaj e cald, sa stea absolut dezbracata in casa, aseara dupa baie i-am pus o pijama cu totul din aia de bebe mic, cu picioare si cu maneca lunga, se inchide cu fermoar. Daca n-a frecat fermoarul ala si cred ca s-a dezbracat de 20 de ori pana a adormit.
Dimineata eram la baie, ea dormea, cand la un mom dat se deschide usa(m-am si speriat) si apare miss Univers in kurul gol 

razand mami baieee, avea pijamaua intr-o mana si scutecul in alta.
Plus ca seara e mai rece in casa, sambata coborase termometrul la 21 de grade, mie una mi-e frig la temp aia.
Geo, ce fac copiii, Ioana cum e cu scoala? tu ai inceput serviciul?
va pup
fetele din Bucuresti lucrati saptamana asta, cu summitul, noi stam acasa dar recuperam 3 sambete
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca