Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Wow!
Ioana, felicitari tie si muuulta sanatate si noroc noului tau pufulet!

Va pupam pe toti si spunem la multi ani puilor care au implinit 2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Inca o data felicitari Ioana! M-am emotionat foarte tare citind mesajul tau si uitandu-ma la poze. Bebe Nicolas e un dulce.

Felicitari Kittie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioanasi bebe Nicolas, bine ati venit acasa!Recuperare rapida, Ioana!Nicolas e un dulce.Si mi s-a parut mie sau seamana putin cu Alesio?
Kittie, sa-ti traisca bebelusul!Felicitari ca ai mai adus o minune pe lume!
La multi ani Alexandra, fetita de Ellen,sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu fericita alaturi de ai tai parinti.
Mada, La multi ani fericiti scumpei tale Ilinca si mea culpa ca nu am dat pe aici la momentul potrivit!
La fel, La multi ani tuturor piticilor serbati in ultimele zile!
Tya, am vazut pozicile cu minunea pe nume Elisa.E o scumpa si jumatate.Mi se pare mie sau seamana cu surioara ei mai mare?
Ramona(Loreema), iti tinem pumnii stransi sa fie totul bine azi si abia asteptam vestea nasterii puiutului tau!
Geo, ma apuc iar de dieta ta si sper sa dau randament mai mare, sa fiu mai cumintica
Acuma va pupacim pe toate-n grup si ne pregatim de cresa.Revenim diseara poate.O zi buna!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumim pentru urari!

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

IOANA si NICOLAS - bun venit acasa!
sper sa se regleze lactatia cat mai repede!

RAMONA - ma gandesc la tine astazi - poate deja iti tii puiul nr. 2 in brate!
am vazut-o si pe Loreema in albumul de 2 ani de pe prima pagina - ce mare s-a facut!
restul lumii nu pune poze acolo?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, scuze pentru intarziere.

Pufy, Alesio seamana cu taicasu bucatica rupta dar cel mic am senzatia ca seamana cu tine.

Am reusit sa pun cateva poze de la ziua lui Razvanel in albumul "2 ani".

O zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna ziua!
Ne-am uitat si noi la poze Pufy, sa fiti sanatosi si mult succes.
De fapt noi citim in fiecare zi despre voi doar ca nu prea avem cescrie. Vad ca sunt multi copilasi cu muci. Ei de azi si noi, curg ca la izvor in rest nimic inca........speram sa scapam numai cu asta. Ii pun vibrocil in nas si atat.
Voi ii scoateti afara cand le curge tare nasul, daca e timp frumos?
Danyce, da , seamana bine cu sora mai mare doar ochii sunt ca ai mei si barbita, in rest..........Am citit despre job-ul tau si ca te descurci excelent, mult succes si sa promovezi repede.
Nu stiu ce s-a intamplat cu Elisa ca de o luna si jumatate tot felul de probleme avem. Am inceput cu afte si febra mare, apoi muci, apoi puroi in gat, acum iar muci si atat grija am avut........Nu stiu unde e buba si ce sa fac sa ii cresc imunitatea, ma gandeam la catina si miere (am citi subiectele despre imunitate). Dar totusi oare de ce i-a slabit asa imunitatea, ea a racit f rara inainte si forme usoare.
Noi va uram tuturor bolnaviorilor insanatosire grabnica iar celor sanatosi sa nu va prinda raceala.
Loreema a nascut oare?
Va pupam.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!
Nu am citi nimic, nu am timp .

Noi ne pregatim de nunta, mai avem o gramada de facut si asa putin timp ....
Colac peste pupaza Ioana e cobza de racita, de 2 nopti nu dormim de loc si astazi vad ca m-a pocnit si pe mine, ma doare in gat de mor.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Ioana, felicitari!

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Felicitari si pentru Kittie!

Andora ti-a zis sotul ca ne-am intalnit? Din pacate nu am putut sa te asteptam ca eram in graba mare, ne astepta Nanusha acasa. Am vazut-o si pe Gogo, ce mare e!

Nana mea acum zice ca o cheama "Oana", mami e "Uca" si tati e "Dandandan" (adicatelea Octavian).

poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Alexandra!

Multumesc inca odata fetelor care ne-au felicitat.

Frosa mai dar marele blond e de belea frumos foc, care sa nu mai zic ca e punkist...

Multa sanatate muciosilor sa le treaca repede repede.

Pufy, sa va traisca minunatia a 2 a, a familiei Puf , sanatosi sa fiti sa va bucurati de ei 1000 de ani! Tare frumos e numele! mie mie se pare ca tot cu taticul seamana

Kittie sa va traiasca sa fie sanatos.
Ramona azi ar fi trebuit sa nasca, am vorbti un pic cu ea saptamana trecuta, cred ca deja a nascut.
Mami de licurici mai spune-ne si noua cate ceva de Davidutu

Tya, daca nu are febra o poti scoate mai ales ca s-a mai incalzit un pic, mucii... da-i incolo ca or sa tot fie.
o sa pun si eu poze diseara in albumul de 2 ani
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput