Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

La multi ani cu intarziere pentru toti sarbatoritii de pana acum!

....ca avem si o scuza am nascut duminica seara(17/09/2006)....ca n-a avut goanga chef sa vina pe lume programat, asa ca a venit cand a vrut el!
De alaltaieri suntem acasa!Sunt atat de fericita ca am ajuns la celalalt gongolin ca muream de dorul lui.....cat am stat in spital am tot plans de dorul lui Alesio...

Nicolas e bine, s-a nascut mai mititel(dar in limitele normale) adica 3200 gr si 50 cm, l-am vazut si i-am pupat un piciorus imediat ce l-au scos din burtica(am cerut sa-mi faca rahianestezie si a fost ffff bine)!
L-am pus la san de marti de la ora 12 si de atunci numai laptic de la mine papa....
Eu sunt ok, putin obosita dupa operatie, ma mai doare inca uterul(cum se contracta-mai ales cand alaptez) si incizia, iar sanii ma omoara la propriu.....Pamela Anderson e pepsi pe langa ce sani am eu acum....!
Am lapte mult, ffff mult chiar, si il alaptez la cerere....dar tot plini sunt si ma doooooor!Si am si ragade(ca sa fie tacamul complet!)
Dar sunt bucuroasa ca papa bine si sper ca in scurt timp sa-mi revin si eu la normal....

Alesio e un inger de copil, cuminte si scump din cale afara!A fost tare cumintel si cat am fost in spital, iar acum de cand am venit acasa il adora pe fratiorul lui si-l pupa non-stop cand il prinde, pe manute si pe piciorute...!Sunt fericita!
Ah, a fost tare bucuros ca a primit cadou de la Nicolas...si ii place mult!

Avem si poze cu Nicolas in albumul de la semnatura!

Pupici!

Ioana de Nicolas& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Vlad, Thais si Eric!

Wow, Ioana! super! Ma bucur ca ne dai vesti asa repede! E un scump Nicolas si cred ca Alesio e foarte incantat de fratior! Refacere rapida si cat mai mult laptic pentru pui.

Pupici la toate si la toti!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

eeeeeeeeeee, multumim, Lorena!! uite, asteptam si noi sa se scoale sarbatoritu, adica Eric, ca salivam linga tort ...

pina una-alta, LA MULTI ANI! pt Vlad si Thais, din partea noastra...deh, au inceput si zilele de nastere ale puilor nostrii

la toate, si nu ne uitati...doar cu scrisu e mai greu

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

LA MULTI ANI, Vlad, Thais si Eric!!

Pufy, sa iti traiasca baietii si sa fie sanatosi! M-am emotionat de tot.

Weekend placut tuturor.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

felicitari Ioana. succes in continuare!

azi la 12,07 a nascut si Kittie. sunt ok si ea si bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wow!Felicitari Kittie!Sa iti traiasca bebelusul!(Nina e baietel? Multimim de veste!)

Multumesc fetelor de urari....!

Pupici!

Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Vlad, Eric si Thais sa fiti sanatosi si ai vostri parinti sa se bucure in continuare de voi!

Pufy sunt minunati copiii tai, iar tu arati foarte foarte bine, se cunoaste ca esti fericita. Sa va dea Dumnezeu putere si incredere si sa fiti o familie fericita

Kittie felicitari! Sa te bucuri si tu de amandoi copilasii tai si sa fiti sanatosi!

P.S. Adevarul adevarat e ca tare mi-as dori si eu un al doilea bebelus, dar Doru zice sa mai asteptam... asa ca na... singura nu pot sa-l fac... astept :)

Va doresc o zi buna! si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor !!!

Felicitari Kittie, un bb sanatos, mancacios si cuminte si tie refecere rapida!

Pufy , felicitari, ai 2 printisori scumpi foc , sa fie sanatosi si fericiti toata viata, iar tie putere si rabdare ca-ti revii cu asa comori imediat !

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Maria, Nicoleta si David!

Hopa! Super Kittie! Sper ca a fost ok nasterea si ca totul e cum vreti voi. Nina, sa ne mai tii la curent cu evolutia lor! E baiat sau fata?! Detalii!!!

Ramona, tu pe cand?!

si la toata lumea!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Felicitari pt Kittie (da, baietel e, asta se stia mai demult), bine ai revenit inapoi IOana, sa fiti sanatosi si fericiti!

Noi ne confruntam cu prima raceala de gradi, nimic grav numa muci si tuse, adica fix ce nu a avut in viata lui...nu prea stie ce i se intampla cand tuseste iar cand ii curg mucii se oripileaza infiorator, numa cu servetele la nasu lui stau. Imi pare rau numa ca tre sa facem pauza vro doo zile in conditiile in care vineri a fost prima zi in care parea ca s-ar acomoda.

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput