Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
tyaa spune:
Fetelor multumim pt urari, vad ca nu ne-ati uitat.
Cu intarziere uram si noi sarabtoritilor de ieri si nu numai "LA MULTI ANI!"
Ieri am chefuit putin.......a fost fain, copiii s-au distrat.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
tyaa spune:
Aici cateva poze.... http://www.el-serv.com/elisa/index.html
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Ilinca!
Andreea, nu e mai ziua mea! Cred ca a avut fata un "dinte" impotriva mea
Ca de azi dimineata nu mai contenesc telefoanele, mesajele... In august a fost! Ei, mai bine mai tarziu decat niciodata! Bine ca nu e de "condoleante" ca era mai grav.
Asa, "lamultanii" ii primesc cu draga inima oricand!
Si fiu-meu e mucios! Asa e la copii, doamna! mi s-a zis... trec virusii de la unii la altii, se inmultesc, se omoara intre ei... Pupici Gogosicii!
Sânzi, asa l-am facut sa se duca azi la gradi pe Mino... "hai ca e si Anna" el: "Anna?!" facea pe smecheru'. Desigur ca a uitat de mine cand a vazut-o pe Anna...
si nici nu a mai plans! Uf!
Eliana, pai ai grija de tine! Stai cat mai cumintica! O sa inteleaga ea Elena! Pupici multi!
Aoleu Bozo! Pai ce naiba insecta fu aia?! Le luam la pumnii pe cucoane! Sper sa treaca repede!
O zi buna, un we deosebit si pe curand!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
Haha Lorena,am vazut eu ca=n august da' am zis ca a gresit cineva listuta, am intrat si la frantuzei sa vaz cu ochi mei da au ba, acum tot iti zic sa fii sanatoasa
si tu si Mino cu a lui Anna
. Pe mine ma oftica tranta cu care se lasa pusul picaturlor sau pompatul de much. Plus nesomnul noaptea
bagam vitamina C si Nurofen sa vaza ei virusii razbel 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
bozo spune:
Lorena, nu cred ca e altceva decat un tzantzar, mama lui... Dar l-a umplut de blende si i s-au umflat degetelele ca niste carnaciori. Vad ca i-a calmat mancarimea crema aia nitel, ca toata noaptea si-a frecat manutzele de patura.
Fetele cu gradi, tin sa va anunt ca de 3 luni, de cand cu gradi, Tudor e MEREU mucios si mai mereu cu tuse, cu episoade mai grele de tuse o data la 2-3 sapatamani. Isi dau intr-adevar de la unul la altl si dureaza ceva pana se imunizeaza. M-am obisnuit, eu care sunt panicoasa rau, durerea mea e ca nu reusesc sa ajung cu el la bazin...de cand ma tot gandesc si razgandesc.
Pufyyyyyy, asteptam vesti, sper ca te-ai intors deja acasa.
Pupici, ies cu puiu in parc, sper sa nu se mai lase cu tranta.. desi sigur sper degeaba.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
anamari spune:
La multi ani -Ilinca
la multi ani copii.
va imbratisez pe toti de la munca aici.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
ana_a spune:
La multi ani Sorin Alexandru, Elisa Nicola, Ilinca Teodora!
sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ILINCA!
si multe 

de la noi...sa cresti mare si frumosa,sa fii fericita draga papusa si sa-i bucuri mereu pe parinti!...sa-ti traiasca puiuta MADA
Sanatate la puiutii bolnavi:GOGO,TUDOR,MINO![]()

la toata lumea si un weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
ana_a spune:
salut!
am sters postarile mele de aseara pentru ca m-am hotarat in final sa deschid un topic nouaici
si sa auzim de bine!
we placut la toata lumea!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
andora spune:
Wow, Ana ce frumooooos! Am citit rapidulet ca sunt cu treaba prin zona, pup Shanu' vorbaret hihihi.... si pana la urma te-am vazut cand ai taiat pestele ala? 
Va multumim mult de urarile de sanatate, dupa o zi de stat in casa si doftoriceli nasul e mult mai bine, copilul e cu chef de joaca si totul e spre imbunatatire, acum ma intrb cand om lucra ce fac cu ea? Ca de imunizat nu cred ca se imunizeaza prea curand 
Boz, ptiu, am inceput sa vad cum e cu raceala, ea caer n-a avut dcat 3 raceli la viata ei acum sper sa nu faca saptamanal. Desi iaca vine iarna 
Fug la fripturica si praji, hai ca va pup pe TOATE si anatate mare puiutilor.... Ramona tre' sa nasca luni, ii tin pumnii
.... Ania, Naty, fetelor unde umblati?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan