Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor, eu am inceput munca, timpul imi este mai limitat...deja va simt lipsa mult de tot...dar asta este!

Urez din tot sufletul "la multi ani" si multa sanatate! pentru totii puiutii sarbatoriti de la ultima mea vizita si promit sa nu mai citesc asa pe diagonala cum am facut in seara asta dar sunt franta de oboseala.

Ioana, m-am gandit mult la tine!Felicitarile mele pentru puiul Nicolas!Sa creasca mare si sa fie mancacios ca si Alesio!!! si refacere rapida!

Mihaela(roandre) ia uite cum a crescut putza bei!!!Felicitari si la voi pentru baietelul din burtic!Acu aveti pereche!Ce poate fi mai frumos???Sarcina usoara in continuare si sa creasca bebe mic acolo linistit la tine in burtica!Cum stai cu greturile??au trecut?

Fetele cu puiutii la cresa, ma gandesc si la voi!Imi pare rau ca nu am cate un mesaj personalizat pentru fiecare...vreau doar sa va spun sa aveti curaj si sa fiti tolerante cu puiutii ca sigur se vor acomoda!
Acum daca as privi in urma imi pot aduce aminte ca prin asa ceva am trecut si noi...si imi aduc aminte ca efectiv ma durea gura cat repetam "Mami trebuie sa plece la servici, Stefan trebuie sa mearga la cresa la copii, la Craciu si la Dori" Mami nu te lasa acolo, dupa toti copii vin mamicile lor, nici un copil nu ramane la cresa, dupa ce faci nani, papi un pic, te mai joci un pic si mami vine repede dupa tine!" si multe altele...va rog sa ma credeti ca intr-o zi repetam chestia asta si de 10 ori, la un moment dat ma punea Stefan sa zic, si sa zic...si sa zic...ceva de genul"mai zi-mi mami!" si io ziceam...cum ca nici un copil nu ramane...ca bla si bla...aaa si ce ii mai spuneam eu la Stefan: pe strada deobicei daca trece vreo mamica cu copil Stefan musai sa-mi arate din carut "mami, uite baietelul!sau fetitza, dupa caz Ei bine eu ii spuneam "da, uite, vezi si baietelul vine de la cresa cu mamica lui!Vezi?toti copii merg la cresa, toate mamicile trebuie sa mearga la servici!si taticii!" daca vedeam o casa in constructie, sau oameni in general care munceau...ii aratam, uite, oamenii astia sunt la serviciu, si copilasii lor sunt la cresa, si imediat se duc dupa ei" aaa si inca una: piticii lui Alba ca zapada!no...aia se duc zilnic la serviciu, si ce e mai interesant, ca vin acasa cand vine seara si uite asa...cu multe povesti si exemple concrete a priceput, acum nu mai avem nici o problema!Si jocul "de-a cresa" ne-a ajutat enorm de mult!
Imi aduc aminte ca citisem undeva, nu stiu unde cum ca astia micii nu au notiunea timpului, daca eu il las undeva singur si plec el nu poate constientiza ca vin dupa el, i se pare ca am plecat de tot...asa ca am incercat sa-l invat pe Stefan ce inseamna ca vine seara, dimineatza, ce inseamna"maine" "luni" si binenteles "sambata si duminica"Si in momentul in care a inteles si putea singur sa-mi spuna de la el ce va face "maine" sau azi sau diseara...a inteles si cum este treaba cu cresa.Ar mai fi multe sa va spun, dar vaiiii ce m-am lungit...
Cine stie cand mai am timp asa ca mi-am facut plinul acum
Va si va urez o seara placuta, we placut si sa auzim de bine!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Sorin Alexandru, Elisa Nicola, Iulia Maria si Ilinca Teodora sa fiti sanatosi si mereu fericiti!

Va multumesc din suflet fetelor, Ana sfaturile tale is foarte bune, si am sa incerc sa petrec mai mult timp cu zana "construind cateva lucrusoare frumoase" . Si noi ne jucam cu plastilina, ii plac literele si cifrele mult, noi ne tot uitam prin carti, coloram, pictam, chestii din astea...
Stefan e o minune, mai mult nu pot spune, iar tu trebuie sa ai multa rabdare de a invat asa repede toate! Felicitarile mele!

Acum vrea nani, asa ca ma conformez sa nu-i stric planul :)

Sanziana foarte frumos din partea Marinei sa se indragosteasca acuma :). Si eu "m-am indragostit" la 3 ani, si am fugit dupa EL de la gradinita... nu prea e de ras, dar ai mei au avut o spaima de tras...

Ok gata, va ... sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI SORIN ALEXANDRU! si ...sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii in viata,sanatate multa!

LA MULTI ANI ELISA si IULIA!

ANA multi si felicitari pt munca,bafta!... si Stefanelul!

SANZIANA Marinei si felicitari pt primul iubit....frumoase poze!

LORENA gazoiul tau,tare simpatic trebuie sa fie cum povesteste......al meu inca nu face propozitii asa lungi,mai mult de 2 cuvinte nu leaga...dar turuie toata ziua si mor de dragul lui..imi inchipui ce-o fi la voi si in franceza si in romana

BOZO bataiusul...hahaha...m-am amuzat,asa era si al meu...of,greu am scapat de aces obicei dar am scapat...asa ca stai linistita ca trece...dar nu mai da in el nici cum,asa am facut si eu pana mi-am dat seama ca si el dadea in copii cand nu-i convenea ceva...eu il pedepseam,il luam de la joaca sau de unde era si il asezam pe banca sau undeva unde numai se uita si nu avea voie pt 5-10 minute sa se joace...chiar daca plange tine-l acolo si explica-i incontinuu ca nu e frumos sa dea in copii si e pedepsit ...eu il intrebam daca a inteles si daca se va juca frumos...el imi zicea dupa cateva ture din astea,da"mumos"...adica se joaca frumos...acum e ok,il las singur si numai bate copii...inainte eram terorizata ca ii capacea rau,tot dupa el eram...dar sa vezi ca daca da vreunul in el sau il impinge sta,sta calm se uita...iar daca celalalt copil continua il impinge si el...ei,acum nu-i mai zic nimic,ca doar no sa stea sa ia bataie,nu?...sper ca te-am ajutat macar un pic si am fost destul de coerenta

pe toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele trecute!!!
LA MULTI ANI ILINCA TEODORA!
sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Multumim din suflet pentru urari!

si La multi ani! pentru Sorin, Elisa si Iulia! pentru ieri! sa fiti sanatosi.

Dormea dimineata cand am plecat, am pupacit-o nitel in somn abia astept sa vina dupa masa sa o vad din nou.

O sa-i urez si eu aici La multi ani! sufletului meu Ilinca, ingerului meu, dragostei mele, frumoasa care mi-a schimbat tot sensul vietii!

va pup si va imbratisez, chiar daca numai virtual.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI FERICITI
ALEX, ELISA, IULIA-MARIA SI ILINCA!!!!

Sa fiti sanatosi cu totii dragi pitici si sa aveti parte numai de lucruri bune in anul care vine!

Eu am cam disparut.. am citit tot ce ati scris si va multumesc din tot sufletelul nostru pt laude si incurajari. Dar am aparut sa confirmam "sindromul celei de-a 4a zi de cresa". hehe, ce, noi era sa scapam de raceala si de oroarea de cresa? Neeeee... Am avut noapte alba, plansete, nas plin de much, nasol, azi o tin acasa spre binele copilasilor...Imi tot spune ca "Mama nu pleca todata (inc-o data) la titziuuu" cum plec la baie sau in alta parte mi-o striga s anu uit sa n-o las singura. Cand am schmbat=o d epampers dimineata imi psunea speriata "mamiii nu pune bugii, nu megem a dinitza". Clar.
Ieri cand am fost s-o iau vorbea singura de 40 min cu jucariile in timp ce la 12.30 ceilalti copii erau in pat, se luaseara doamnele cu mainile de cap. Cica mancase tot, asta e adevarat ca mananca mai bine de cand cu cresa. Acum ma gandesc dupa aproape 2 sapt de stat la tara cum o reactiona la intoarcere,. o vom lua de la capat.

Mai nici eu nu va zic personalizat dar am citit de fetite indragostite si de baietei batausi si va pup dulceeee de tot pe toti
Andreea bafta ! Ana a spus foarte frumos tot ce a spus. Ana spor la servicu!!!!
Ionella cred ca e prin nordul tarii...

Va doresc tuturor o zi buna si imi scuzati repezeala....va pup !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

La multi ani! Ilinca Theodora si multa fericire parintilor tai sa se bucure de tine!

Multumim pentru urari si va tinem la curent cu evolutia idilei!

Andora, sa stii ca si eu am avut emotii cu intoarcerea la gradinita a Marinei. Dupa 6 zile de gradinita a stat 6 zile acasa cu o indigestie (adica a stat pe la Brasov cu bunica). In prima saptamana de gradinita plangea in fiecare dimineata si se agata de mine. Acum, de cand s-a intors (adica de 2 zile) nici macar nu a mai plans dimineata!

Cred ca in perioada de "concediu medical" i s-a facut dor de copii, asa ca intr-un fel a fost incantata sa se intoarca, desi daca o intrebam de gradinita zicea NU!

Important e ca a reusit sa isi faca si o prietena acolo. Ieri, dupa gradinita s-au jucat o gramada impreuna in parc si la plecare de abia am convins-o sa plece spunandu-i ca se vor vedea a doua zi la gradinita! Azi cand am ajuns nu a avut rabdare nici sa ii scot ghetele ca a si fugit la copii! Sper sa o tina!

Lorena vrem amanunte despre idila Miron - Anna! Poate il convingi sa nu mai planga dimineata daca ii spui ca se duce la Anna.

Andreea, m-ai convins. O sa incep deja sa o educ pe Marina ca nu merita sa fuga dupa barbati, nici macar de la gradinita! Nu de alta, dar nu as vrea sa trag si eu o spaima ca parintii tai.

Crismir ma bucur ca ti-au placut pozele. Cand i le-am aratat bunicii, prima remarca a fost: "Doamne, dar cum i-ai pus basca aia ca arata ca naiba!"

Elyana, am uitat sa iti spun ca m-a impresionat foarte tare poza cu bebelusii din burtica! Parca nu-mi vine sa cred ca e live! pentru cei mici pentru restul familiei.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

La multi ani Ilinca!!

Multumesc fetelor pentru incurajari. Crismir, da, ai fost coerenta si imi place cum ai procedat. Asa o sa fac si eu, sper sa mearga.

Ieri am fost la sedintza, bineintels ca la un moment dat s-a ridicat o mamica si a zis ca vrea si ea sa vada al cui e copilul care i-a muscat baietzelul IN HALUL ALA, de se vedea toata gura pe mana lui. Am intrat in pamant... dupa sendintza mi-am cerut scuze, i-am explcat ca noi nu ne batem acasa si pana la urma si-a cerut si ea scuze pentru ca nu a stiut cat de mic e Tudor. A zis ca e normal la varsta lui, dar ea a crezut ca e un copil de 3-4 ani.

Acum in fiecare dimineatza cand ma duc sa il duc, apare cate un copil care imi spune ce i-a facut Tudor, de cate ori si de unde l-a muscat samd . Oricum ieri dupa sedintza nu l-am mai dus in parc, am plecat cu el pe bulevard la plimbare, prin magazine, a fost super, ne-am inteles f bine, ne-am jucat de v-ati ascunselea printre haine. Cateva zile il tin departe de parc, ca prea iese scandal de fiecare data.

Alta... l-a muscat la gradi ceva... o insecta. Toate noaptea nu a dormit de mancarime, s-a scarpinat si a plns. E muscat si pe fata, pe urechi, pe manutze, i s-au umflat degetutzele. I-am luat azi o crema de la farmacie, sper sa il calmeze.

Sanziana, m-a distrat mica indragostita.

Andora, sanatate printzesei.

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea: Sorin Alexandru, Elisa Nicola, Ilinca Teodora!

Va multumesc mult de tot Uneori nici mie nu-mi vine sa cred... asa ca ma mai uit o tura la poza... asta pana o creste burta suficient...

Eu am am ceva probleme cu burtica... bb-ii sunt bine, dar placenta e jos... si trebuie sa stau cat mai mult in pat, fara efort... Sa iau pastilutele si sa astept cuminte sa se ridice... Sper sa reusesc... cu terorista mica... sper sa fie intelegatoare si sa ma lase sa stau linistita... cateva ore cat o sa fim singurele...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lorena eu am o nelamurire.... azi e ziua ta?Am vazut la "evenim. comunitatii" un subiect dedicat tie, dar in lista aceasta nu e asa...

Bozo vai ce puiut plin de personalitate ai.... tare momentul cand mamica aceea a vrut sa te vada... hai curaj ca intr-o luna trece si perioada asta . Deocamdata sanatate si bafta la tratament, dar oare ce insecta sa fi fost?
Sanziana m-ai incurajat cu ce spui despre Marina, desi gogoasa mea o sa faca sigur figuri.... vedem noi... Iar cu prietenii - eu acolo n-am vazut pana acum vreo fetita, in schimb Gogo e fata dasteapta si si-s bagat pile la baiatul uneia din doamne, el a fost cel care a asteptat-o alaltaieri si a adus-o de manuta la plecare....
Ma duc ca ma duc la fonfaila

Elyanne acum am vazut postul tau, fa doamna bine si stai intinsa cat mai la orizontala sa le dai putere bebeilor sa urce mai sus nitel .. hihi astept sa ne povestesti cand vei simti miscari de 2 in 1... sanatate multa si o surioara cuminte

Mergi la inceput