Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

la multi ani! Teodor Mihai!

andora, ce vorbeste copila ta, eu cred ca nici acum nu sunt in stare sa fac fraze asa lungi pupici curajoasei

fetele veniti sau nu la baby expo, incepe maine
mai spuneti-mi ce manaca seara copiii
Eliana mai mai ce bebelasi ai tu la caldurica acolo sa va traisca!

eu plec spre casa acum va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Teodor Mihai

Fetelor... vin si eu sa cer niste sfaturi

1. Fata mea nu mai doarme deloc la amiaza, cum vede ca o pun in pat, indiferent cu ce motiv, incepe sa tipe si sa se agite. Adoarme seara pe la 9, dupa ce se trezeste dimineata la 8.

2. Aproape in fiecare seara se trezeste plangand, urland, si nu te poti intelege deloc cu ea, nu vrea apa, nu vrea ceai... nimic, si daca incearca cineva sa o ia in brate urla!

3. Nu se mai dezlipeste de mine, oriunde se duce, zice: Adeea(Andreea) nu pleca!! sau "Mama une eti?" chiar daca sunt langa ea. Asa si noaptea asta, ma striga intr-una, si eu tot incercam sa-i zic ca sunt langa ea.

4. Mamici care inca mai stati acasa, cum va mai ocupati timpul cu copiii? Sa va zic programul nostru:
La 8 trezirea, mancarea numai la calculator, uitandu-se la Shrek, ca altfel nu mananca DELOC pana la 2... apoi la 10,11 iesim afara, si stam 2 ore, apoi cica ar trebui sa doarma, dar cum ziceam in ultimele 3 zile sa zic asa nu doarme la amiaza. Asa ca ori ne jucam, ori ne mai uitam la "Diego" (Ice Age) si apoi se face 4 cand vine sora-mea acasa de la scoala si mai stam toate 3, apoi se face 6 cand vine Doru... si mai iesim o data afara, mancarea, si somn... Adevarul e ca nu stiu cum sa mai schimb programul ca sa fie si ea mai linistita.

So? ce parere aveti? mai mult ma intereseaza chestia cu urletele noaptea. Dar urla si 15 minute in continuu, tare, foarte tare... am intrebat-o daca viseaza ceva, dar zice nu... si ca nu o doare nimic, nici nu stiu ce sa cred.

Va multumesc ca ati ascultat...

Elyana sa se faca mare bebelusii, si sa ai o sarcina usoara!

Ramona ne gandim la tine

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

E 2 si fata mea doarme! S-ar putea sa aiba legatura cu mancarea... de obicei nu-i dau sa manance chiar inainte de ora de culcare, dar acum am zis sa incerc, si nu au trecut 10 minute de cand a mancat si a adormit . Sper sa fie asta cauza si sa se rezolve si diseara!

Va ! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA pe burtic,frumoasa foc poza!...sa ai parte de o nastere usoara si pana atunci de sarcina usoara

LA MULTI ANI TEODOR MIHAI!

ANDREEA lui GOGO pt ca e fetita cuminte si ascultatoare si ii place la gradii..sper sa o tina asa si peste cateva sasptamani cand realizeaza ei cu adevarat ccare e faza dulce!

MINA si LORENA pui vostrii si bafta la acomodat!

Mai fetelor asa e cu copii,unii se acomodeaza fara probleme altii niciodata...nu vreaus a va speriu,dar va zic din propie experienta,la noi in familie,eu nu am plans nici o zi cand m-au dat ai mei la cresa,si aveam vreo 2 anisori,am fost la 8 ore,fara nici o problema...iar fratele meu a urlat o luna de zile,niciodata nu l-au putut duce la cresa,nu s-a putut acomoda...abia la 5 ani a facut gradii la 4 ore cu greu(de aceea bunica mea,Dumnezeu sa o odihneasca, a trebuit sa-si lase serviciul)...asa ca...diferiti sunt copiii!...bafta la toata lumea!

ANDREEA cred ca e o perioada aiurea,va trece...poate ii e foame mititicei...al meu asa a facut intr-o perioada noaptea cand mi-am dat seama ca nu era suficient numai lapte si i-am bagat si cereale(i le scosesem eu mai demult).. puiuta si numai bine va doresc!

si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Ajutoooooor... s-a acomodat el, dar de cateva zile bate tot ce prinde. E mult mai rau ca inainte, pana si in parc se repede la copii si de 4 ani si trozneste cat cuprinde. Acum stiu ca de multe ori e si joaca (vrea sa se joace de-a tranta cum se joca vreo 2 pustani mai mari cu el) dar de multe ori nu e joaca. Ieri l-a pedepsit educatoarea sa stea pe banca. Azi nici nu am intrat bine in gradi si a si troznit vreo 2 .. fetite . In parc mi-e rusine deja, am inceput sa il pocnesc peste manutze, dar vad ca deja inchide ochii si se sperie cand ma vede ca vin spre el nervoasa. Oooooffff. Educatoarea zice ca e doar o faza, ca dupa ce o sa vorbeasca nu mai pocneste, ca nu trebuie sub nici o forma sa dau in el, mai bine sa il aiu de acolo. Parintii din parc spun ca sunt prea moale cu el, ca trebuie sa il altoiesc pentru ca nu stie de respect. Nu cred... mai bine il iau de acolo si plec la plimbare dar nu mai ridic mana la el. Sunt tare amarata, mi-e mila si de copii pe care ii pocneste, majoritatea fetite care vin sa il pupe dimineatza.

Andreea si Doru, si Tudor ma striga peste tot, daca se trezeste noapte si nu ma simte imediat langa el plange si ma striga. Cu somnuil la pranz, intotdeauna a dormit f bine imediat dupa ce a mancat, iar la gradi dupa masa ii schimba si ii baga in pat, si doarme imediat, chiar fata bibu de apa. Asa ca incearca asa daca ai vazut ca merge.

Elyanne, super poza!!

Andora, si Tudor mai plange cand ma duc sa il iau, de dor parca, isi da seama cat de mult a stat fara mine. De fat scartie nitzel si vine in brate.

Azi avem sedinta cu parintii. Mi-e rusine deja... mama lu batausu'...

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Sorin, Elisa si Iulia!

Asteptam vesti despre voi!

Bozo, fruntea sus la sedinta! Nu cred ca o sa te mustruluiasca. E o reactie ca oricare alta a copiilor... batausului mic!

Mada, va pregatiti intens de distractie maine?!Sau asteptati week-end-ul?!

Andreea, super ca vrea Gogo la copii. Si fiu-meu a fost mai cooperant azi si n-a mai plans asa. Uf! I-am promis insa ca ma duc sa-l iau cu masina... sa te tii!

Ieri mi-a povestit si el, la fel ca Gogo, tot felul! Anna, e o "amoreza" a lui. Cum apare fiu-meu hop si Anna. Si ieri am dedus ca i-ar fi luat fetita ciorapii! Tadam! Si tanti educatoarea (denumita "tati") ar fi zis ca sunt sosetele lui Miron. Textul a fost cam asa: "Anna, attends, Miiinooo shose!" (chaussettes)

Cand il intreb cum ii spun cucoanele la copii el zice Miiinooo, cu toate ca cu noi vorbeste despre el cu Tzutzu. Sau la sosete el le zice "ipipii" de la ciorapei, nici decum "shose"... Ce-o fi in capul lui...

Va pup, o zi buna la toate!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

LA MULTI ANI, Sorin, Elisa si Iulia!

N-am apucat sa citesc decat pagina asta, dar promit sa revin.

Fiica-mea e indragostita! Credeam ca voi spune aceasta propozitie peste multi, multi ani... Ei bine nu. Nu are nici 2 ani si deja s-a indragostit!
Impricinatul e un coleg de gradinita cu vreo 2 ani mai mare cu care nici macar nu e colega de grupa. Doar ca la inceput, cand inca nu venisera toti copiii si nici toate educatoarele nu erau grupe stabilite asa ca se mai amestecau. De cum l-a vazut i-a invatat si numele: Luca!

Astazi Marina s-a intors la gradinita dupa 6 zile de chiul din cauza unei indigestii. In tot acest timp cand o intrebam de gradinita spunea NU! Copiii da... Dar daca pomeneam numele lui Luca imediat ii inflorea un zambet pe buze. Pustiul e blond tuns ca pe oala (cum era si fratele meu in anii 70) si trebuie sa recunosc, foarte dragut.

In alta zi, cand se jucau in parc dupa gradinita (adica ii scosesera pe toti in parc, iar parintii ii luau de acolo) Luca se juca cu un soldat de jucarie de la gradinita. Cand au venit parintii lui si l-au luat, l-a lasat pe banca. Marina nu l-a vazut cand a plecat pentru ca intre timp venisem si eu si se uita la mine. Dar dupa aceea, cand a vazut ca a disparut Luca, a luat soldatul de pe banca si a inceput sa se plimbe cu el prin tot parcul strigand "Luca! Luca!". Probabil in mintea ei soldatul ii apartinea lui Luca si spera sa il gaseasca sa i-l dea. Mi-a fost foarte greu sa o conving ca soldatul e de la gradinita si ca trebuie sa il lase pe banca.

Sper sincer sa mai aiba ocazia sa se intalneasca cu Luca, chiar daca acum s-au definitivat grupele.

Si mai sper sa reusesc sa ii prind pe amandoi in vreo poza de sfarsit de an sau de serbare ca sa ii pot arata mai tarziu fiica-mi care a fost prima ei dragoste!

Bozo, nu te ingrijora, o sa ii treaca. Si fiica-mea e destul de bataioasa. Dupa ce a vizitat prima data gradinita la inscriere si a stat doar vreo doua ore, cand s-a suparat pe varul ei l-a apucat cu mainile de par si a vrut sa ii dea un sut in cap! Intre timp i-a trecut. Acum in schimb ceea ce a invatat foarte bine de la gradinita e sa spuna "a mea". Totul e "a mea". Si a devenit muuult mai feminina. E foarte incantata de rochita si o cere tot timpul ca sa danseze!

Bravo Miiinooo al Lorenei pentru propozitii!

Am mai adaugat cateva poze cu Marina in albumul "Brasov vara/ete/summer 2006"

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Haha Sânziana. Nu puteam sa nu intervin!

Acum inteleg si eu ce e cu Anna a lu' "Miiinoooo". Asa sunt fetele mai indraznete! Da, stiu ca aveam si eu un amorez. Dar nu mai stiu care pe care... cert e ca si io eram de acord daca el ma tinea de mana.

Ca-mi mai amintesc un urat episod cand i-am dat unuia un pumn in nas ca ma tragea de motzul de la caciula... haha! ca sa vezi Bozo de unde sare... scatoalca.

M-am amuzat teribil. Si de aventurile piticilor nostri si de amintirile mele.

Scuzati luatul pe aratura...

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Eliana: Doamne ce frumos se vad doi bebei in burtica mamei!!! burtik!
Mina: hai ca n-o dura chiar doua spatamani supararea lu' Teiu!
Andora: viitorul suna bine! Uca pare sa fiel in elementul ei la gradi si-ti doresc sa fie tot asa!
Sanziana: avangardista fata mai ai!! Tine-ne la curent cu idila! Deci gheata fiind sparta, teoretic, pot sa ma astept ca fi-miu sa-mi vina cu vreo zanutza de mana la usa
Andreea (si Doru): Andrei al meu (nascut in aceeasi zi cu Nathalie) face fix la fel: sta numai cu ochii pe mine; ma duc cu greu si la baie daca sunt doar eu cu el acasa.Il conving sa ma lase sa plec la servici dimineata numai daca-i zic ca ma duc la treaba ("a tiaba") ca sa aduc bani sa-i pot cumpara painica si carti si jucarii.Daca stau cumva acasa (cum am facut zilele trecute fiindca am fost bolnava) o goneste pe bona.Noaptea a avut reprize de plans in continuu (adica in fiecare noapte, cam 15 minute) pana l-am luat in pat cu mine.Inainte de sarcina il luam putin in brate si-l puneam la loc in patutul lui cand se linistea.Acum nu-l mai pot tine in brate si am stricat buna regula a dormitului copilului in patutului lui .

Pun si eu niste poze de la mare - nu mai pot incarca altele si pace (am pb cu net-ul de la sv), asta ca sa va faceti o imagine de cum mai aratam (unii dintre noi)

http://community.webshots.com/user/crivaid
la toata lumea pitici si mamici
Cristiana, Andrei (29Sep06) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

La Multi Ani! Teodor Mihai

Fetelor... vin si eu sa cer niste sfaturi

1. Fata mea nu mai doarme deloc la amiaza, cum vede ca o pun in pat, indiferent cu ce motiv, incepe sa tipe si sa se agite. Adoarme seara pe la 9, dupa ce se trezeste dimineata la 8.

2. Aproape in fiecare seara se trezeste plangand, urland, si nu te poti intelege deloc cu ea, nu vrea apa, nu vrea ceai... nimic, si daca incearca cineva sa o ia in brate urla!

3. Nu se mai dezlipeste de mine, oriunde se duce, zice: Adeea(Andreea) nu pleca!! sau "Mama une eti?" chiar daca sunt langa ea. Asa si noaptea asta, ma striga intr-una, si eu tot incercam sa-i zic ca sunt langa ea.

4. Mamici care inca mai stati acasa, cum va mai ocupati timpul cu copiii? Sa va zic programul nostru:
La 8 trezirea, mancarea numai la calculator, uitandu-se la Shrek, ca altfel nu mananca DELOC pana la 2... apoi la 10,11 iesim afara, si stam 2 ore, apoi cica ar trebui sa doarma, dar cum ziceam in ultimele 3 zile sa zic asa nu doarme la amiaza. Asa ca ori ne jucam, ori ne mai uitam la "Diego" (Ice Age) si apoi se face 4 cand vine sora-mea acasa de la scoala si mai stam toate 3, apoi se face 6 cand vine Doru... si mai iesim o data afara, mancarea, si somn... Adevarul e ca nu stiu cum sa mai schimb programul ca sa fie si ea mai linistita.

So? ce parere aveti? mai mult ma intereseaza chestia cu urletele noaptea. Dar urla si 15 minute in continuu, tare, foarte tare... am intrebat-o daca viseaza ceva, dar zice nu... si ca nu o doare nimic, nici nu stiu ce sa cred.

Va multumesc ca ati ascultat...

Elyana sa se faca mare bebelusii, si sa ai o sarcina usoara!

Ramona ne gandim la tine

Sanatate multa tuturor!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Andreea, parca ai fi povestit de Stefan de acu vreo 2 luni.
Cu somnul l-am rezolvat cu "mos Ene pe la gene" care vine si gadila genele si aduce vise frumoase", bine...nu stiu, la un moment dat a inceput sa doarma, cred ca nu manca suficient la amiaza si ii era foame, sau mai aveam o problemutza, daca nu facea kk de dimineatza si nici pe la 12-1 atunci era clar ca nu adormea decat dupa 3.30 dupa ce facea kk...

Cu urlatul noaptea...ei bine...si eu ma speriasem o buna bucata de vreme, cum zici tu...tzipete de spaima parca, eu aveam impresia ca visa urat, mai apoi mi-a aratat el pe perete ca reflecta prin jaluzele o dungulitza de lumina si se pare ca se speria de ea...dar nu stiu exact se poate sa fi fost maselutele nr2 care s-au format in gingii...nu stiu, presupun evident, dar cum au venit urletele au si plecat, ce pot sa-ti spun este ca nu suporta sa-l iau in brate, practic il trezeam, il deranjam...si binenteles ca eu din instinct il luam in brate, el se zbatea sa-l pun "in pututzu meu!!!" si pana la urma cand incepea sa tzipe asa era suficient sa-i spun "gata, ai visat urat, mami e aici cu tine, linistestete, a trecut!!" ii spuneam mai mult in soapta si il mangaiam cat imi permitea desi nici sa-l ating nu ma lasa....a trecut!

Cu activitatile din cursul zilei eu zic ca e ok , poti compara cu ceea ce faceam noi cand eram acasa amandoi.
Dimineatza trezirea pe la 7-8, papa ceva mic dejun apoi afara...devreme...eu beau cafeaua, Stefan se joaca in curte, are diverse jocuri care prefera sa le faca singur spre bucuria mea. pe la 10-11 intram in casa si ne jucam cu caramizile, cu garajul, cu ferma...cu diverse jocuri care le-am inventat noi, mai nou cu plastelina, Daca am treaba prin bucatarie il las sa se uite la Ice Age sau alte desene animate, mai nou la pitici(Alba ca Zapada) Apoi papa, nani, din nou un pic de joaca sau desene, le alternam, eu incerc sa-l tzin cat mai mult ocupat cu jucariile dar nu-mi iese intodeauna, are zile si zile...depinde de cheful lui, seara mai ieseam un pic afara, acum de cand e mai rece seara am inversat, iesim pana la 7 si ne jucam de la 7 la 9.
Bine...aici ar fi multe de zis, mai nou avem un joc de-a constructorii, Stefan cara caramizile cu 2 camioane si eu le descarc si fac un bloc suntem tot o treaba si tare ne mai place.

edit ca sa-ti spun ca si cu dezlipitul o sa-i treaca....Stefan deja cum prinde momentul cum inchide usa de la camera incet sa-si faca de lucru "singul!!" si nu are rost sa-ti mai spun ce face...ca binenteles exact ce nu-i dau voie, si a avut si el perioada aia de era disperat...plus de asta nimeni inafara de mine nu-i putea intra in voie nici macar tati, ei bine...de cand il duce tati la cresa...sunt adevarati prieteni
Sper ca ti-am fost de folos!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput