Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Acum, asa cum v-am promis
, prima poza a bebeilor
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Teodor Mihai!
Ramona, bafta luni! Pupici lui Lori si te asteptam cu vesti!
Danina, haioasa Diana. Te aseptam cu poze!
Raluca, tu pe unde mai esti?! Gata nunta? Patrice, parca si voi erati in pregatiri...
Edit: Eliana! super! Suntem convinse acum
Te pup
si o sarcina usoara in continuare!
Andreea, nu asta voiam sa reflecte ce scriu eu aici... sa te sperii. Ca si eu am auzit atatea povesti. Dar, stii bine, ca fiecare copil reactioneaza in felul lui la despartirea de parinti/ mama in principiu si adaptarea la gradi.
Si la noi tot la fel a fost... plansete, urlate de cum intram pe usa si pana ies io inapoi. Dupa aia gata. Am avut niste hartii de dus la directoare si cand am trecut inapoi era deja la joaca, isi lasase motanul din brate si uitase deja de mine.
Da mina, asa e, e mai altfel la noi. Dar vezi tu, nici fiu-meu nu se lipeste de nimeni. Afara cand ii scot el sta singur cu "bicii" a lui si "nu bebe" cand se apropie vreun copil de el. Rar se joaca cu ceilalti. Au insa orele lor predefinite in care trebuie sa coopereze si coopereaza f bine, imi spun tantiile. Bine e ca sunt 5 in grupa si se poate ocupa de fiecare in parte. Nu stiu, e greu oricum ar fi... si pe mine ma doare sa-mi spuna educatoarea ca si azi a stat deoparte, pentru ca tot asa eram si eu. Eu nici nu dormeam la camin (bine, eram mai marisoara).
M-am intins si nu era cazul.
Cert e ca oricum ar fi e greu si sigur vor trebui sa se obisnuiasca.
Eu de luni incep scoala. O sa-l iau in jur de 6 seara. I-am explicat si-i explic mereu ca asa trebuie si intelege, nu intelege, n-avem ce face. V-a ajunge sa priceapa ca cel mai bine e intre copii, nu acasa dupa fundul mama-si.
Va pup!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
mina spune:
La multi Ani Teodor Mihai!
..cu gradinita asta uit de toate...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
loreema24 spune:
Felicitari Elyanne, daca nu mai intru pe aici sunt in urma de tot,sarcina usoara si multa putere si rabdare.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
iulyp spune:
Felicitari Elyane pt. gemanuti. Sa ai parte de sarcina si nastere super usoara.
Lorema acum am citit o postare de-a ta de prin iulie(ca acolo ramasesem la un moment dat cu citeala salvata in favorite) ca te-ai casatorit civil in iunie. Felicitari si casa de piatra. La fel urez si fetelor care am cam dedus io din cititelea pe sarite ca fac nunta. Inca odata felicitari din toata inima, casa de piatra si multa multa fericire.
aaaaaaaaaa si era sa uit felicitari si lu' pufymic pt. Nicolas, sa creasca mare sanatos si frumos ca si fratiorul lui, iar la mamica refacere rapida.
Fetele care au facut cezariana mai tineti minte cand se da unda verde la abdomene ca mare nevoie am de ele sa scap de burtoi.

danina spune:
Elyanne cw frumosi sunt e superb ce am vazut. Multa sanatate gagalicilor si tie sa fie o sarcina usoara.
Danyce esti un bun psiholog mai invat si eu ce ar trebui sa ii mai zic lu' Didi ca chiar ca nu se mai opreste. Pe ea nu o pot lua de langa copii si chiar imi zice ca vrea si ea la gradi.
Lorema nastere frumoasa si asteptam pe bb, imi inchipui la Lori asteapta cel mai mult.
Mina te inteleg si e trist sa il vezi plangand si Didi face la fel de cand a inceput sa inteleaga ca o sa plecam toata ziua si ramane cu bona. Imi zice cu lacrimi sa nu plec, sa fac nani cu ea si ca Didi e cuminte, face teaba, numai sa nu plec sau sa o iau la vici sa atepte clenti imi vine sa o pap si uneori mai plec plangand asa mila imi e de ea. Insa e si vulpita uneori daca i se da ceva alternative bune mai merge sa o pacalesc. Asa ca sper ca si Mateisa se acomodeze si sa nu mai planga dupa tine.
A si inca ceva cica noi ne refugiem din Bucuresti cand v-a fi cu francofonia asta ca sotul a zis ca e mai bine cine stie ce se mai intampla initial am ras de nu mai puteam dupa care nu mi s-a mai parut asa amuzant si ne refugiem la bunici
si asa pregatim ziua fetelor a Dienutzei si verisoarei ca e diferenta de 4 zile marog si un an.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
danina spune:
La Multi Ani sarbatoritului de astazi Teodor Mihai sanatate si bucurie.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
iulyp spune:
Haideti ca am mai reusit sa mai citesc opagina. Deci la ceaflai trebe sa felicit pe Roandre pt. baietel si sa-i urez Leremei nastere usoara si rapida pt. luni pe 25 si maiales refacere rapida.
V-am spus eu mai demult ca si Nik merge la crese, si eu am trecut prin ce povestiti voi cuurlete si racnete dimineata care au trecut si au mai revenit din cand in cand. Ajunsese asta vara cand era sotu in concediu si o intreba dimineata unde vrea sa mearga la plaje sau la 'chese" ea sa aleaga "chesea" pt. ca la cateva zile sa urle ca nu mai vrea de loc la "chese"
. Mai nou de vineri de pe 15 cand s-au reorganizat grupele a fugit din grupa ei in alta de unde nu aumai putut sa o scoata ca urla rau de tot. Oare ce o fi atras- pe ea acolo? Inca n-am aflat, cert e ca ieridimineata incepuse sa urle ca de ce mai stau in casa sa mai manance si bb cand ea vrea sa ajunga cat mai repede la crese.
Multa bafta in continuare la acomdare micutilor.
andora spune:
LA MULTI ANI TEODOR MIHAI!!!!!!!

Wow Elyanne, alea de jos sunt capusoarele? 
Sa fie sanatosi amandoi si tu puternica! 
Lorena sa dea Domnul sa se obisnuiasca cu totii cat mai repede, bafta mare de tot de luni incolo!!!
Mina... nervi de otel fumeie si capul sus! Cum adik dispare rabdarea, acum ca romu' la mal? Hai ca Vizi va renunta la proteste cand va vedea ca nu se poate ce vrea el 

Ionella tu ce mai faci nu mergi la Alexut? Stiu io de ce 
Naty, Ania si celelalte fete care nu mai scrieti, pe unde umblati domnule? ![]()
Danina sa mor de ras nu alta cu sotiorul tau cel grijuliu, da' sa stii ca are omul dreptate, poate de aia si al meu insista atat sa plecam la socrella pe 26
. E cam mare adunatura de capete importante ![]()
Iulyp, ce faci vii si nu ne zici nimic de copilasi?
Lasa burtoiul ca ala se duce.. eu nu stiu sa te sfatuiesc ![]()
Noi n-am plans nici azi decat..cand m-a vazut ca am venit s-o iau, doamna zice ca de emotie, tocmai mancase si mirosea toata a ciorbita, o schimbase de bluzita, facuse de 2 ori in 4 ore kk
si a adus-o afara din clasa chiar baiatul care o intampinase dimineata, se tineau de mana.
Cu doamnele n-am avut timp sa vb ca incepusera vreo 3 sa planga... oricat m-am ascuns pe hol tot m-a vazut baietelul plangarici de ieri si a crezut ca=l iau acasa
. Gogo mi-a povestit ce-au facut, "mami, tanti bete Laluca, a batze, Laluca a pus tanti doale butica, aide ta pele laluca a pus tanti", "Laluca a papat nitza, plegea cochilu'".Traducere cica o iubeste tanti pe Uca fiindca a tinut-o in brate
si a schimbat-o cand i-a zis ca o doare burtica si a mancat carnita si un copil plangea. Mai multe n-am scos decat ca s-a jucat cu masinute.
Sa vedem maine. Deja ne-a zis ca in zilele francofoniei nu se face cresa, ma intreb daca lucam si nu eram bugetari ce faceam. Noroc
ca suntem .
Va pup ca m-am intins ca placinta si-mi fierbe ciorba de numa'.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan