Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
mina spune:
Cand a fost Nana sa il ia ieri si azi acasa s-a potrivit in sala de primire-iesire cu un alt baietel care era receptionat de mami lui.
IERI:
Baietelu: tanti, tu esti nana lui bebelush?
Nana: da eu sunt!
Baietelu: sa stii ca el a strigat-o pe mamica lui azi toata ziua si a plans dupa ea!
Nana: ..... (ramane fara replica)
Mama Baietelului: Dar tu cum ai facut dragu mamii un an intreg?
Cand mi s-a povestit mi s-au inmuiat planetarele...chiar un an....
AZI
Baietelu: tanti azi ai venit mai devreme sa il iei pe bebelush...
Nana: da, ca am mers mai repede.
Baietelu: auzi tanti, sa stii ca azi bebelush a fost mai cuminte, nu a mai plans dupa mamica lui asa mult ca ieri.
Deci constatarea mea ca progresam e atestata si de marturiile martorilor.
Lorena, pai voi stati bine ca la noi se cam prelungeste tristetea.
Andora, fruntea sus, sa speram ca nu plange cand se prinde ca e pe bune mersul zilnic acolo...ca la noi atunci a inceput distractia.
Va pup.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andora spune:
Lorena si Mina, bai nene cand citesc ce patiti imi piere bucuria si fac fluturi la stomacel.... sa veem cat tine minuna cu entuziasmul, poate-om fi noi Gica contra sa confirmam regula
.
Bafta si Mina asteptam martorul la boxa maine.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
danina spune:
Pufy sa va traiasca printisorul sanatate si mult noroc ii doresc. Asteptam cu nerabdare sa ne spui cum a fost si iti doresc sa te refaci bine si repede ca sa revii in forta cu nazbatii ale cavalerilor. 
Mihaela Wow sa fii fericita ca ai pereche ce poate fi mai frumos. Iti doresc sarcina usoara si sanatate la bb si Alexiei de care chiar nu ne-ai mai spus nimic si ne e dor de ea..
Noi am revenit din plimbareli unde a fost superb mi-au placut locurile am vizitat si noi salina care e la Tg Ocna m-a impresionat fff mult. Pitica ce sa mai numai nazbatii a facut de zicea nasa ei ca o priponim adica sa o punem in lant ca nu se mai oprea. In salina s-a apucat sa linga peretii de nu o mai putem lua de acolo eu turbam si ceilalti radeu de nu mai puteau de imi venea sa ii omor pana la urma am gasit niste de legane de am facut-o sa uite.
O sa pun si pozici cand ajung acasa .
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
andora spune:
haha Danina lasa fata sa linga sare dom;le, inseamna ca are copilu' nevoie si voi nu si nu.... hai ca va pup m-ai facut sa rad 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
danyce spune:
Andora, pupa d-ra cuminte
. Hai sa te incurajez
:poate seamana cu Alma si nu o sa mai vrea sa vina acasa cand te duci sa o iei.Alma nu mai plange deloc, de fapt doar de vreo 2-3 ori a miorlait si ea putin, de fiecare data numai cateva minutele si doar atunci cand insista educatoarea sa-si ia ramas bun de la mine.De fapt abia atunci realizeaza Alma ca eu chiar plec.Ea asociaza gestul asta cu plecarea cuiva pe termen mai lung si cred ca o inspaimanta ideea de a nu ma avea langa ea prea curand.Nu stiu cat de coerenta-s in explicatii ca iar am ajuns pe la 7 acasica.
Si nu stiu daca am mai zis, dar de cand e la cresa/gradi, mai sta si ea putin locului si are mai multa rabdare sa deseneze sau sa rasfoiasca o carticica, sa cante la clape.Inainte era ca o furtuna
.Ei, si acum e tot smechera si zvapaiata, dar incepe sa aiba apucaturi de copil ordonat care-si pune lucrurile la loc dupa ce le imprastie.
Mina, succes si tie si vizigotului!Tie sa nu te mai stresezi atata ca plange, iar lui sa nu mai planga,sa se obisnuiasca.
Eu am un ritual cu Alma:in fiecare seara cand o duc la nani, dupa baita si dupa ce ne jucam/fugarim putin, o iau in brate si ii vorbesc cat pot de lin, ii spun cat de mult o iubesc, ii explic de ce trebuie sa doarma, de ce merge la cresa, ca mami si tati o iubesc nespus si nu inceteaza sa se gandeasca la ea toata ziua.Ea ma asculta atent si imi zambeste, ma cuprinde cu bratele pe dupa gat, ne pupacim si ii spun "ingerasul".Adoarme linistita.Dimineata ma trezesc eu mai intai, ma spal, ma imbrac, machiez, fac cafeaua, pregatesc micul dejun si ma duc sa o imbrac (sau se duce sotul) ca ea se ridica singura din patut pt ca ii aprind lumina imediat dupa ce ma trezesc eu (de cand ma trezesc pana e gata si micul dejun dureaza mai bine de 30 min, cam 40 de fapt, iar ea are tp destul sa se trezeasca de la lumina si zgomotele din casa).La masa ii explic iar frumos ca mergem la copilasi, de fapt incerc sa fac totul sa para ceva frumos, ca un joc, incepem de acasa sa cantam amandoua si continuam in parc (cred ca suntem deja renumite pt trilurile noaste, mai ales pt "In padurea cu alune" de la ora 7 dimineata
).Acolo fac pe dracu'n sapte sa mai raman putintel, ma joc si eu cu ea sa nu aiba impresia ca o predau brusc, ii spun ca se joaca mai departe cu copilasii ca mami e prea mare
(la varsta, ca la inaltime ma ajunge ea peste vreo 10 ani), eu ma sustrag frumusel.Pe la 5 apare tati al ei si o ia, dar nu inainte de a o mai lasa se se dea cateva ture pe tobogan.Ii promite ca o duce dupa cina pe la toboganele din parc si se tine si de promisiune de cele mai multe ori.Mda, cam asa procedam noi si vad ca d-rei ii place.
Mihaela, felicitari pt "tititza" Robert
!
Danina, m-a amuzat si pe mine povestioara ta.Pai cred ca era tare comica Didiuta, parca mi-o inchipui.Si mi te inchipui si pe tine furioasa
pt ca si eu as fi reactionat la fel.Lasa, sanatoasa sa fie!Prostioarele cred ca abia de acum incep![]()
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anamari spune:
intru si eu rapid sa spun la multi ani sarbatoritilor din ultimele doua saptamani....
ce frumos, danyce. si putin trist acum ca am inceput munca.Eu sunt poate norocoasa ca sotul meu lucreaza in tura a doua de la 4 la 12, asa ca de dimineata eu si cu alex ne strecuram tiptil din casa in timp ce ei inca dorm. eu nu i-am dat la day care pentru ca nanica e part time (de la 3 cand pleaca sotul la 6 cand ma intorc eu) si e mai ieftina decat day care.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
loreema24 spune:
Salutare fetelor, am aflat si eu de PUFY si am intrat sa o felicit in primul rand !!!
Sa fie sanatos si mancacios puiutul si tie refacere rapida.
Eu nu am nascut inca, luni(pe 25) e programata cezariana,asa ca AMR= 5 zile, si gata, vine bb !!!
Binenteles ca abia asteptam,mai ales sa vedem cum reactioneaza Lori.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
andora spune:
Wow, Ramona, bebe snatos si refacere rapida de tot iti dorim! 
Danyce multumesc mult de ce ai scris, chiar m-ai mai incurajat. Frumos ritualul vostru, seara seamana cu al nostru dar la noi dimineata e problematica... dupa ce ma scol eu si pregatesc totul, la fel ca tine aprind lumina cum ma scol dar pe d-soara nu o dranjeaza cu nimic de la somn. E mai greu cu drumul, ieri am fost pe jos si am constatat ca nu e asa indicat fiindca am facut febra musculara la mana dreapta. Ba in brate ba pe jos, am facut 30 de minute. Azi am luat tramvaiul 2 statii si apoi alta statie pe jos, cred ca-mi fac abonament dar tot e trambalare in fine....
Asadar raport vorba Minei::: nu a plans deloc nici azi, doar pe drum mi-a zis "mami nu pleca a titziu" si mi-a zis ca ea nu ramane acolo singura
, dupa care i-am spus ca gradinita e pentru copii si serviciul pt oameni mari, acolo nu primesc parinti ci doar copii, fiindca jucariile sunt pt copii si toti copiii stau acolo frumos impreuna cu doamna pana ii iau parintii (ha, cate repetitii). Acolo a intampinat-o un baietel zambitor (dupa ce de pe toate holurile cresei se auzeau bocte sfasietoare care o cam intimidasera) si a fermecat-o de tot, am trimis-o sa caute jucariile inauntru si asta a fost. Am uitat, cand s-a trezit azi si i-am zis ca o asteapta copiii sa se joace mi-a zis ca 'da, uca mege a dinitza, a chit-chit si mac-mac". Acolo am aflat ca intr-adevar e un chit si un mac prin zona.
Sa vedem cum va fi azi.
De Nicolas nimic inca? ![]()
Hai ca m-am luat cu vorba si am la treaba.... va pupic pe toate!!!!!!!
Mina CUM FU?
Ajutor pt Dan
mina spune:
Iete cum sa fie, la fel ca ieri, urlete si inclestat de gatu meu, aruncat de gatu Doamnei, spus pa (pe fond de plans), mers la fereastra si facut pa - tot plans - si trantit jaluzeaua la loc peste geam. Am sunat adineauri, nimic nou, tot nu se lipeste de nici un copil, nu accepta sa fie atras in nici o activitate, lipit de Doamna sau de ingrijitoare. Parca incep sa imi scada rabdarea si entuziasmul desi parca-parca am detectat azi dimineata ceva imbunatatiri (a inceput sa planga abia in gradi, nu pe alee....). Uf, sper sa ne incadram (macar) in termenul de 2 sapt de urlete si sa se acomodeze curand.
va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

La Multi Ani! Francesca Elena!
Sanatate si bucurie!