Salam de biscuiti
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by ralu
fetelor, imi lasa gura apa....
asta era desertul meu preferat cand eram mica!
Va pup!
Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)
Si al meu, ralu.
Sper sa imi iasa, ca pare usor tare de facut. asta ca sa mai fac si alta data, ca si asa regimul nu tine cu mine.Oana si Seb

(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
catutza spune:
Gata , am facut si a iesit suuuper bun !!! Va multumesc de retete, am facut pana la urma reteta Sheherezadei , cu mici modificari :am pus 700gr de biscuiti petit beurre si un pachet de margarina de prajituri (parca 250gr are). Dar a iesit foarte -foarte bun. Mi-a placut si cum sa taiat.
Oana , eu zaharul l-am pus tos, nu pudra si sa topit.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
oana cretu spune:
Nu mai am rabdare.
Al meu consort cica nu vrea nici rahat, nici stafide, nici nuci, asa ca o sa il fac simplu. Merci de raspuns catutza! Cat l-ai lasat la frigider, poate maine seara mananc, desi il fac dupa masa?:(
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Carmen_Marieta spune:
nu am mai intrat demult la bucatarie, dar acum am o
de de toate ...... mama-mama cred ca maine pun in practica!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Sorina-Alexa spune:
Fetelor,saru' mana pentru retete..eu sunt lesinata dupa salamul de biscuti,dar pana acum am tot cumparat,in week-end ma incumet si eu sa fac sa vedem ce mi-o iesi.
ralu spune:
Oana-daca te apuci sa-l faci,ma apuc si eu(poate in seara asta). Regimul il incep de luni![]()
oana cretu spune:
Gata, le-am terminat (ca a iesit unul mic si unul mare:D). Printre copt de vinetel, fiert de fasole verde, am reusit sa le termin. Astept sa se raceasca sa le bag la frigider. Le-am facut simple, cum a comandat sotul, sunt curioasa ce a iesit. Si sa va zic ca a muncit si el, cum nu avem robot, biscuitii i-am dat pe razatare, eu jumate si el restul.:)
Ralu, te-ai apucat?:D
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Gata, l-am gustat, nu am avut rabdare sa se intareasca ca lumea.
BUN RAU!!!!!! Merci fetelor! Si am uitat sa pun si rom, dar nu se simte. Si in loc de cacao, am pus ciocolata pudra, ca nu am gasit cacao la magazinul la care am fost azi, si nu m-am mai dus in alta parte. Am zis ca de acum nu mai fac prajituri, ci salam cu biscuiti.:)
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Androix spune:
L-am facut si eu, dar nu stiu ce am gresit ca mi-a iesit asa o chestie sfaramicioasa. I-am pus de toate cele dar cred ca de la biscuiti se trage ca are un gust cam dubios, adik nu ma da pe spate. Am facut cu biscuiti popular. Sa vedem dupa ce s-o raci ce si cum, dar gustul nu se poate schimba zic eu...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
oana cretu spune:
Androix, si eu cred ca de la biscuiti, ca de la altceva nu vad sa fie, daca ai respectat compozitia. Vezi totusi dupa ce se raceste si daca nu iti place incearca si cu biscuiti petit beurre data viitoare.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST