Salam de biscuiti
Raspunsuri - Pagina 3
catutza spune:
Eu l-am facut aseara pe la 22,30, dupa ce am facut baita fetei si a adormit -adica pe la 24,20 l-am gustat si mi-a placut. Dar azi a fost si mai bun ![]()
Andreea , si eu faceam pana acum cu biscuiti populari, dar de la un timp nu-mi mai plac, apoi am pierdut si reteta...asa ca acum cand am facut rost de alta am facut cu petit beurre, am luat din cora ca stiu ca au vanzare si nu zac pe raft mult ca sa se intareasca. Lasa ca poate maine e mai bun, sau poate nu e vina biscuitilor, poate ca nu ai respectat cantitatile sau poate nu ai mai adaugat lapte de aceea poate ca ti se pare sfaramicios.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Androix spune:
Deci pana la urma s-a inchegat, poate fi taiat si e bun si la gust. Se pare ca trebuie sa fie rece ca sa fie cel mai gustos.
Oricum cred ca greseala mea a fost ca am facut biscuitii cu robotul si au ramas destul de marisori, cred ca de-asta nu s-a inchegat bine de la inceput.
Concluzia e ca e bun. Singura problema acum este ca mi-a iesit mult si o sa ma fac 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
oana cretu spune:
Eee, asa, Androix, ai vazut ca e bun?:) Uite, am pus si eu poze cu al meu, la rugamintile unor fete de pe forum, vi le arat si voua, poate fac pofta si la alte fete si fac si ele.
(ralu?): salam de biscuiti Am uitat sa zic ca data viitoare nu il mai pun in folie de aluminiu ca s-a lipit de el si ma treceau transpiratiile de pofta pana dezlipeam aluminiul.
O sa il pun in plastic.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Elenalove27 spune:
oana

...o sa fac si eu salam zilele astea cand am timp...

Elena
28+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Androix
L-am facut si eu, dar nu stiu ce am gresit ca mi-a iesit asa o chestie sfaramicioasa. I-am pus de toate cele dar cred ca de la biscuiti se trage ca are un gust cam dubios, adik nu ma da pe spate. Am facut cu biscuiti popular. Sa vedem dupa ce s-o raci ce si cum, dar gustul nu se poate schimba zic eu...
Andreea mamica luiFilip Stefan
Asa mi-a iesit si mie
si parca as mai incerca totusi o data .Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Oana , pacat ca nu pot sa-mi iau o felie , si noroc ca nu-s
. Arata delicios. Mai incerc intr-o zi.
Noi 2 singurei
Androix spune:
SI cand s-a racit tot nu s-a legat? Al meu e asa si asa, oricum poate fi taiat. Data viitoare o sa insist mai mult la biscuitii aia.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
oana cretu spune:
Elena, scuze ca ti-am facut pofta. Acum sa ii faci si tu lui bebe mic din burtica.:)
Irlandeza, ti-as trimite si doua ca mai am (inca
).
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Elenalove27 spune:
am facut si eu reteta lui sheherezada

...doar ca a iesit cam zaharos si nu stiu de ce ...dar nu ma supar ,imi place mult
slam de biscuiti a' la sheherezada![]()
Elena
28+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
oana cretu spune:
Elena, arata bine rau.
Mai ales poza aia cu scumpetea unde tine farfuria e...
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE