Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
andutzy spune:
monule, e clar un lucru: retete universale nu exista!
Dragoselu a dormit mereu in patutul lui, insa la noi in camera, mai exact patutul lipit de patul mare(are patut de fash, din ala tarc). De multe ori pana adormim noi se mai trezeste si plange ca nu ne vede, dar daca venim repede langa el si il mangaiem, adoarme imediat la loc. Il mai apuca uneori si noaptea si daca nu mai vrea sa adoarma il iau cu noi in pat pana vine Mos Ene si atunci il asez iar la el in patut deoarece si eu si sotul trebuie sa dormim cu grija pentru a face loc tornadei, care nici in somn nu sta pe loc
. Pana acum o luna si jumatate insa el nu adormea neleganat, de aceea a si dormit in partea de sus a patutului, insa cand am revenit de la munte am pus o saltelutza in pat si l-am lasat la nivelul de jos si a fost nevoit sa adoarma neleganat si chiar nu a fost o problema, atata timp cat are suzeta si suntem langa el pana adoarme. Asa cum zice si Margott, si Dragoselu tot numai la somn are nevoie de suzica si asa a fost dintotdeauna.
Margott, pe aceasta cale multumesc si pentru poze, mi-a parut tare rau pt tine la intalnire ca nu aveai si tu pe pitic cu tine de manutza, imi era teama sa nu te simti stinghera...
In seara asta m-am intalnit cu sotul meu in Romana si pana acolo am mers cu Dragos cu autobuzul(chiar am fugit dupa el cu copilu in brate) si acum ma doare burta in dreptul operatiei. Daca o fi de rau? 
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Denisa, cu ham ai incercat? Dragosu asa a luat-o singurel, dupa cateva zile de ham, in care vedea ca desi se dezechilibreaza, nu pateste nimic. Si pentru ca imi faceam timp de mers cu hamul doar afara, acum doar afara merge in picioare, in casa destul de putin si doar cu mari insistente de la noi...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
monu-eu zic ca este bine sa o inveti sa doarma singura. Dar cum au zis si fetele, stai langa ea pana adoarme ca su fie doua schimbari deodata. Noi nu am dormit niciodata cu Maya in pat. Ea doarme singura in patutul ei, iar de la 2 luni si singura in camera ei. Mi-a fost frica sa nu se schimbe lucrurile in concediu, cand a dormit cu noi in camera (dar tot in pat separat), dar nu s-au schimbat. Si acum ne-au chemat la sfarsitul lunii niste prieteni la ei in alt stat, si cum au 2 copiii putin mai mari decat Maya mi-au promis ca-mi dau patut pentru ea. Altfel nu m-as fi dus. Nepoata mea are 6 ani si doarme si acum cu parintii si mie mi se pare faorte aiurea chestia asta.
Eu stau cu maya pana adoarme, chiar daca uneori inseamna si 2 ore si este destul de nasol ca vrea sa fie mangaiata si la patul ei nu se lasa o parte in jos, asa ca stau spanzurata cu o mana ca sa o pot mangaia. Nu as putea sa o adorm in alt pat si sa o mut. Faceam asta pana la 10 luni, dupa care nu a mai mers pentru ca se trezea cum o puneam in pat. Dar am mare noroc ca Maya doarme foarte bine si rar se trezeste noaptea. Atunci cand se mai trezeste si miorlaie nu ma duc la ea (ma duceam inainte si nu mai dormea 2 ore) si de obicei adoarme singura la loc.
Mercedes-am vazut pozele cu voi. Si mie mi s-a parut inaltuta bine Bianca, iar tu arati excelent (daca esti cea care o tinea pe Bianca in brate intr-o poza la masa cu mai multi copii).
Olga-eu cred ca iti va prinde bine iesirea asta la iarna. Mie mi-e groaza ca vine iarna si trebuie sa gasesc distractii noi. Deja avem probleme ca se intuneca prea repede si a doua iesire afara este cam scurta. Iar chestia cu luatul jucariilor altor copii toti o fac. Maya cum vede vreun copil cu o jucarie ii trebuie si ei musai exact jucaria aia. In zadar ii explic ca se joaca altcineva cu ea in momentul ala. Eu chiar vreau sa ma inscriu in asa ceva, poate mai imi fac si eu vreo prietena si Mayei cred ca ii va prinde bine socializarea pentru ca pe aici parcurile sunt cam goale si nu prea vede multi copii.
denisa-Cristian merge in 4 labe? Pentru ca am inteles ca daca merg asa atunci nu prea au motivatie sa mearga in picioare caci ajung mult mai bine in 4 labe acolo unde vor sa ajunga. La noi problema era ca Maya nu a mers niciodata in 4 labe.
Hai ca va las ca am de gatit. O seara frumoasa in continuare.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Sunt un pic suparata pentru ca brusc Alexia a devenit kk-cioasa si miroase tare urat. I-am dat Hidrasec un pliculet. Sa vedem cum va fi ziua de maine.

18+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Buna seara
... am intrat sa salut, timp n-am ca am prea multe de gindit si descilcit cu afacereala mea. 
Monu cu Isabella e greu, ca doarme precum iepurele, cind s-o iau in bratze se trezeste si urla, asha ca mai bine o las sa urle in patutz si adoarme.
Laura si eu eram bucuroasa ca Isa se simtzea si minca bine, dar a 8-a zi in Romania, a fost prima a dezastrului vacantzei noastre, plus restul... ![]()
Olga M noi am avut ghinion, virusul era in zona, asha ca au trecut pe voma si diaree, totzi din familia mea, inclus vecinii, unii e adevarat ca au inceput cu vreo citeva zile inaintea noastra.

Danelutza spune:
tot eu... ![]()
Laura si a mea are momente de urlaaa, dar n-o pot prinde cu camera sau sa-i fac poze, ca-mi zimbeste automat, si mai si stringe tare ochii cind urla ca sa-i curga lacrimile. Joaca teatru de ma omoara, nu alta. Si Isa e experta in scos ciorapii si dupa aia tzipa ca nu-i poate pune la loc.
... pentru tunsulica
Tdi multzumesc, soatza se simte mai bine, mai greu e cu shlefuitul cornitzelor. Cind o asez in patutz, e ceva gen Delia, urla si zgiltziie patul de mai-mai sa-l rupa.
La articolul cazaturi, sintem experte in sensul bun, adica unde a cazut o data, a doua oara se fereste. Julituri n-a avut decit una la genunchi, si-un cucui in frunte ca a intrat in usha de la frigider.
La multi ani sotzului tau, sa traitzi, sa va iubitzi, si sa-mbatrinitzi fericitzi
Elisor asta asha-i cit am asteptat sa vin in Romania, si gustul ramas e groaznic de amar, sper totusi sa termin intr-o zi, iar de afaceri nu mai vreau sa stiu nimic.
Florentina la mine-i problema ca a dormit pina pe 31 august doar in patutzul ei, iar cele doua saptamini in pat cu mine, au distrus toata munculitza mea de 14 luni. Acum tot in patutz o culc, cu noi nu se pune problema sa doarma, ca daca se intoarce tat'su o face piftie. Asha ca, mai un urlat, mai un tzipat, noaptea a revenit la normal, doar cu un urlet, iar ziua am s-o culc in pat cu mine la prinz.

Danelutza spune:
Elisor eu ii cumpar suzete care nu sint mai mari decit gurguiul de la tzitzuca, asta din cauza ca trage tare la masea si nici n-am vrut sa o obisnuiesc cu suzete prea mari.
Olga T si eu sint de acord cu nasterea naturala, ca prea m-am chinuit dupa cezariana. Toate erau vesele, zburdau, ma refer la mamici, doar eu ma mishcam in reluare.
Monu daca kk are culoarea mushtarului, e virusul cu pricina, care l-a avut si Isabella. Vecina mea din Romania, facuse si ecograf copilului, nu i-au gasit nimic. Trece in 3-4 zile, asha a fost la noi, doar ca a mea nu minca, pentru ca prima zi vomase de vreo 5 ori.

elisor spune:
LA MULTI ANI SIMONA!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Nu mai zici nimic?
Eli mami lui Andreas si Bianca
loreen spune:
Buna dimineatza...
Aveti o viteza de ma ametiti...vreau sa tin pasul cu voi dar nu-mi iese nimic...am clacat ieri in bascalie si tot nu am terminat...am facut bagajul Deliei si m-am speriat cum am reusit sa umplu o geanta mare de voiaj...mai mult ca sigu rnu voi folosi nici jumatate din haine...dar sa fie...ca doar cara masina nu eu...
Azi teoretic trebuie sa termin tot,eventual si o curatenie mica sa ramana casa curata in cazul in care vine cineva in lipsa noastra
...insa ma arde-o lene ruda cu putoarea...
Florentina sa stii ca nici eu la adoua sarcina nu am mai avut chef de ambalajul meu...ma duceam nemachiata la birou,parul il strangeam intr-un clasic elastic,parfumul nu il mai suportam si foloseam numai deodorant...si situatia a durat pana am inceput serviciul...parca imi era nu stiu cum sa mai ies din casa ca la piata...si uite asa incet incet mi-a revenit pofta de cochetareala...
E frumoasa starea de graviditate,insa nu intotdeauna e ca la carte...eu una am perceput-o acuma ca pe o stare de boala,de handicap...
Elisor te felicit din suflet pentru chestia cu doctorita,poate merita sa fi si mai acida...sigur nu o sa-i schimbe cariera gestul tau,dar macara i-a stricat ziua respectiva.Ea poate zice orice ca sa-si disculpe atitudinea...si tu stii prea bine ca a fost prea cruda indiferent care ar fi fost situatia...
Cu zulufii m-am suparat tare ca-i stateau late-late...ei bine de unde ma speriam ca se duc ce zici tu ca parul este ondulat si se zulufeste incontinuare...in poza aia era uda putin pe par...cand este uscata are numa ineluse la spate...si vorba Florentinei parca s-a indesit...
Sa nu-ti inchipui insa ca a stat la tuns... nici frizerita nu era "scolita" sa faca fatza la copii de genul Deliei...
Gusta imi dau seama de penibilul situatiei,insa stiu ca a fost comic tare... s-apoi babele si mosii aia sa mai saliveze si ei cand vad ceva frumos...
Nu ai zis nimic despre starea ta de sanatate...ultima oara cand ai povestit era undeva sub nivelul marii...
Fran preturile la mariquita nu-s mai breze ca la coccodrillo...puloverele 700-800 de mii,pantalonii la fel iar restul hainelor nu stiu ca nu aveau...oricum desi sunt scumpisoare sunt bune calitativ...eu am body-uri de la cocco de asta iarna...arata ca noi...si le-am spalat de nu-ti pot spune...
Monu sa stii ca eu mai folosesc in cazuri de diaree LOPERAMID,este un sirop cu substanta activa din imodium...dispare diareea instant...mi l-a doctorul pentru ca a mea nu vroia sa bea nici un fel de zeama de rehidratare...
Tdi sa -ti traiasca italiano vero...sa ama ragatzele lui toata viata,sa fie sanatos ...( m-am trezit si eu acuma)
Si cam atat mi-am adus aminte din ce-am citit in ultimele 2 zile...
Na ca iar a inceput Delia cu crizele...si trebuie sa ma duc la o banca sa vezi daca nu-mi face crize si pe-acolo....
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Simona
sa fi sanatoasa sa cresti frumusete de copil mare,sa fi fericita si implinita,sa ai parte de ce-ti doresti...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"