Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 30
elisor spune:
Monu mai, sper sa nu urmeze Alexia, poate e doar un episod kk de la ceva alimentar si sa nu aiba arsenalul virusului, daca zici ca ai inceput cu hidrasec sa speram ca e pe calea cea buna. Sanatate!
Cat despre somnic, nici eu n-am avut probleme majore cu somnul, doar cand ne-am intors de la mare a durat ceva pana sa reusim s-o culcam din nou la ea ca se obisnuise cu noi in pat, apoi au urmat niste eruptii de masele si era jale, dar vad ca de vreo saptamana doarme fara prea multe insistente singurica in patut. Seara protesteaza o data, apoi cade in fund, se lungeste si adoarme, no, dar la noi somnul de zi este de 1/2-1 h maxim.
Gabitza am fost ieri in Carref..si mi-am cumparat "blonde de milioane" din colectia chic, n-am mai intrat p-aici sa nu ma corupeti, am citit vreo cateva pagini si am cazut la datorie, am luat-o pe cea mai ieftina ca si Dan voia o carte, sa ma fi vazut cum stateam cu ele in mana si nu voiam sa dau drumul la nici una si cum ma convingea Dan sa iau doar una, ca pe copiii mici care nu vor sa plece din magazin pana nu iau si o jucarie. Tu ai citit-o si pe asta?
Laura tot in Carref...citisem de copiii crizati, interesant ce scria acolo, din amintiri: e pierdere de vreme sa incerci sa linistesti, vorbindu-i cu calm, un copil in plina criza, ratiunea si furia sunt doua lucruri separate. Tot ce poti face e sa te asiguri ca nu e pericol de accidentare, eventual sa-l intinzi pe jos (cum era Delia) si sa-l lasi sa-si faca numarul fara sa-i acorzi atentie. Isi va da seama ca nu are spectatori si se va linisti mai repede decat am crede. Era o carte despre bolile copiilor si tot felul de situatii.
Eli mami lui Andreas si Bianca
Mercedes spune:
Buna dimineata
omustata - as vrea sa fiu eu aia -eu nu sunt in poza, eu am facut fotografiile. Tipa aia care o tine pe bia in brate are aprox 19-20 de ani iar eu sunt o ,,baba,, la 36 de ani.
elisor- da, cristi e din 1999 si deocamdata ii place la scoala sa vedem mai incolo.Imi spune la un moment dat- ,, mami dar dna invatatoare ne crede la gradi ... pai ce facem acum am facut la gradi in grupa mijlocie....,,
Ah si nu e impacat ca tb sa mearga in blugi( asta e uniforma clasei)
gabitzam spune:
La multi ani, SIMONA

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata si de familia ta multi ani de acum incolo!
Eli, inca nu am citit "Blonde de milioane", acum citesc "Nu stiu cum reuseste", de care va ziceam zilele trecute. Dar o sa o iau si pe aceea probabil.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
monu spune:
LA MULTI ANI SIMONA multa fericire si iubire.
Noi am avut o noapte proasta. ne-a mai servit vreo 2 kk cu miros iute/acid si culoarea mustarului (asa arata la enterocolita?) si a stat cu noi toata noaptea. cred ca o durea burtica ca plangea in somn. se mai auzeau si niste bolboroseli ciudate din burtica. acum i-am mai dat un plic de hidrasec si ereale cu orez si ii mai dau si ceai de menta cu musetel. ![]()

![]()

18+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ioanailincam spune:
Neata, mey! Sa dea naiba de ma apuc de ceva pana nu apuc sa scriu si eu 2 randuri
. Chiar ca aveti un ritm ametitor, ieri nu am avut timp nici sa respir la birou, iar seara am avut un soc cand am vazut cat aveam de citit; dar e bine: se revigoreaza subiectul.
LA MULTI ANI, SIMONA! Sa fii fericita, sa traiesti 100 de ani alaturi de cei dragi. SI mai intra si tu si da un semne de viata, spune cum petreci azi!
La Multi Ani si pentru italian, Teddy, cu intarziere ca aseara n-am mai avut putere sa intru.
Daniela - dupa toate experientele cu copilasii in Romania din vara asta, eu am ajuns la concluzia ca ai vostri - traind in tari civilizate si curate - nu sunt destul de imunizati. Pai Mogaldea mananca literalmente de pe jos - atat in casa (unde chipurile e mai curat), cat si de afara - si nu a avut nimic (in afara de un scurt episod de diaree, care insa nu stiu nici pana in ziua de azi de la ce i s-a tras). Altfel nu imi expli de ce, cu 2 exceptii, toti s-au imbolnavit groaznic cu varsaturi si altele. Asta apropo de tara in care traim![]()
Fran - exact asa program de somn are si Mogo, dar la fel, parca sunt surori: dupa ce a baut laptele o vreme sta cu ochii pe pereti (as fi tare curioasa sa stiu ce gandeste creierasul ei in momentele alea,dupa care adoarme, dar "iepureste": simte imediat daca incerc sa fug, se ridica in fund si e vesela nevoie mare
). Asa ca prefer metoda sa o luam cu noi in pat, iar de cateva zile am descoperit solutia miraculoasa ca sa doarma si ea pana la 8, chiar mai tarziu daca nu ne-am trezi noi. Consta in faptul ca dupa ce adoarme eu plec si are loc sa doarma de-a curmezisul patului, cum ii place ei, si are si pe cineva in pat (va dati seama totusi ca somnul meu se duce pe apa sambetei dat fiind ca ma duc sa-i fac laptele - cu ea dupa mine vesela ca un iedut si tragand de punga unde tinem painea ca sa-mi arate ca ii este foame
- astept sa termine bibe ca sa il pun la adapost sub perna(altfel dimineata cand il gaseste il tranteste de nu se vede pe jos) si apoi astept sa adoarma
. Noroc ca reusesc sa adorm relativ repede cand ma mut la ea in pat, de, sunt singura si fara griji. Oricum, astept cu mare interes sa o obisnuiesc sa nu se mai trezeasca noaptea, dar nu stiu sincer cand voi reusi performanta pentru ca vad ca si mesele copioase de seara nu o impiedica de la a se trezi pentru lapte.
Androix - eu te tachinam de bb2 care ar putea sa te chinuie, asa ca OlgaT nu are de ce sa supere
. In orice caz, pentru mine e un mare semn de intrebare daca mai fac bb2 pentru ca sa nu dormi noaptea cum trebuie deja de 1 an si 3 luni (si cine stie cat mai am in fata) e mare chinul si culmea e ca consider ca am copil cuminte (am o prietena care a avut bb cu colici pana la 4 luni si urla si cate 5 ore incontinuu
). Dar asta va decide viitorul.
Loreen - am vazut si eu filmuletul ca mica santajista, pana si frate-meu s-a tras aproape sa o vada, i s-a parut foarte amuzant. De fapt dupa ziua de ieri cu Mogo in casa (v-am spus ca a racit? E mai degraba un fel de guturai ca doar stranuta si ii curge un pic nasul, nu cred sa fie rosu in gat) care l-a calarit la maxim si s-a miorlait tot la fel a recunoscut ca nu e chiar usor sa fii parinte si nu ar sta sa aiba grija de ea tot timpul (asa cum afirma de la distanta, cand venea in vizita si statea 2-3 zile pe la noi).
No, cred ca mai aveam de spus una alta, dar vad ca scriu tare greu iar timpul nu trece in favoarea mea, asa ca... O ultima informatie: sunt morcovita rau cu examenul pentru ca ieri am aflat ca se da mai repede anul asta (la mijlocul lui noiembrie in loc de sfarsit, ca in alti ani), se da teorie
, mi se pare ca nu retin nimic etc. Nu mai zic cata incurcatura produce fata de plecarea mea de la locul actual de munca pentru ca ideea era sa iau vreo 2-3 saptamani de concediu acolo ca sa stau sa invat, dar asa nu vor fi decat 2 pentru ca mi-e jena sa vin la jumatea lui oct si sa plec in 2 saptamani. Asa ca sunt stresata rau, abia astept sa treaca cosmarul asta si daca se poate cu rezultate maxime
. Hai va pup si sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
La multi ani!
Simona! Sa fii fericita si iubita si sa ai parte de tot binele din lume!
Mai aseara Pifosul nu se mai culca. Era deja ora 11 si noi ne-am dus la culcare si el nimic. Intr-un final, m-am dus in camera lui, l-am pus pe pat si culmea este ca mi-a luat mana sa-l imbratisez si sa stau cu el nitel. In cateva secunzi era bustean.. Am senzatia ca se speriase de ceva, ca altfel nu-mi explic... Probabil unde a vazut si lumina stinsa in toata casa, cine stie...si acuma ne-am trezit!
Ma duc sa-mi beau
... Voi vreti? Va invit la una! Am bagat o
de rufe si acuma la calcultaor... Ca Pifosul se joaca!
pupam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">